Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
За ръката на моряка , топката след като я поема с бедро или корем сменя посока и треактория. На мен това ми се вижда, но да тук да кажем по закон са прави няма 100 % грешка на арбитъра, ама дузпата аре малко....
- blue avalanche
- Контакти:
Докато ВСЯКА игра с ръка в нак.поле не се наказва с дузпа - така ще бъде. И ще слушаме такива обяснения. В момента всичко е субективна преценка на съдията. Ако няма груба и формална грешка ВАР нищо не може да направи.
Субективността е най-лошото нещо в правилата, факт. Всяка игра с ръка е може би прекалена, с оглед на това че има такива от много близка дистанция. Но подобни отигравания като това на Дробаров е несериозно да не се свирят, ако ще с уя си да е опитал първоначално да я отиграе.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- blue avalanche
- Контакти:
Или всяка игра с ръка, или такива ситуации. Средно положение няма.
blue avalanche написа:Или всяка игра с ръка, или такива ситуации. Средно положение няма.
Играта с ръка е нарушение, а всяко нарушение в наказателното поле е дузпа независимо къде на терена се намира типката.
Няма багажници. Само с черни фанелки не става.
Миналата година имаше една дузпа срещу нас.
Балонна топка излизаше в аут, но нашият защитник се наведе и по гърба му токатата се сурна по ръцете му, които бяха отзад.
Балонна топка излизаше в аут, но нашият защитник се наведе и по гърба му токатата се сурна по ръцете му, които бяха отзад.
- metodito
- Контакти:
NOMER14 написа:blue avalanche написа:Или всяка игра с ръка, или такива ситуации. Средно положение няма.
Играта с ръка е нарушение, а всяко нарушение в наказателното поле е дузпа независимо къде на терена се намира типката.
Няма багажници. Само с черни фанелки не става.
Гледам много футбол. Преди 4-5 години мисля, приеха едно правило, че играта с ръка в наказателното е "според зависи". Тоест, според съдията. Не знам дали не беше заради онзи скандален мач между Франция и Хърватия. Значи, правя забележката, че не гледам Премиършип. Ла Лига, Сегунда, италианското, тук там Ередивизи. Еми играта с ръка в наказателното тези първенства се свири да речем 60-70 на 30-40. За мен и други трябва да е 99 на 100. Ама то рикошет, отскочила от тревата, от друг играч. Ако има изпълнение на пряк свободен и е прилепена, ок. И въобще, ако е прилепена. Ама това вече отпадна. Гледал съм в Испания, удар към вратата, насреща ръка, ВАР. Няма дузпа.
- metodito
- Контакти:
И Колев, който разбира със сигурност повече от футбол от мен, акцентира над абсурдността, по който ни вкараха головете.
https://www.youtube.com/watch?v=ZqkGkZt5n2I
Да подчертая, че не го харесвам (в политическите му схващания най-вече), но със сигурност разбира повече от мен от футбол.
https://www.youtube.com/watch?v=ZqkGkZt5n2I
Да подчертая, че не го харесвам (в политическите му схващания най-вече), но със сигурност разбира повече от мен от футбол.
groti написа:tmanolov написа:Докато г.з. е начело, а опозиция и алтернатива са му наркосите, се радвайте, че изобщо ни има, че до 2 години може и да ни няма, ако конфигурацията начело все още е същата
Че защо наркосите да са му алтернатива? Аз по-безвредни не ги помня. Педераско яде на тиквата уя, а наркосите гъза
Май трябваше да сложа "алтернатива" в кавички - нещо като ПП-ДБ на БХ, ако трябва да бъда по-конкретен. И едните, и другите са държани за топките от когото трябва. Както веднъж каза Странджата (ако не се лъжа) и да се повторя: Радавайте се, че още ни има, дори и в будна кома. Аз отново ще допълня: Няма да е още много дълго
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
Топката е спряна от ръката на защитника, което се вижда от другия защитник, който в очакване на дузпата, си я изчиства спокойно в тъч. Ако вторият защитник не бе видял ИГРАТА С РЪКА, то той би се засуетил, можеше да се опита да я овладее. Просто му бе ясно че това е дузпа, видяна ако не от съдията, то от Вар, но ... багажниците, а не черни фанелки и обърнати плакати.
Въпросът е защо сините футболисти проявиха мекушавост и пред препълните трибуни не скокнаха на пидала. Няма го Кокала, дори Кр.Димитров го няма. Мечката не я виня.
Въпросът е защо сините футболисти проявиха мекушавост и пред препълните трибуни не скокнаха на пидала. Няма го Кокала, дори Кр.Димитров го няма. Мечката не я виня.