Не очаквах да си признаят че съдийската бригада е сбъркала за дузпата, ама чак такова обяснение хахахах, уникални са в тая съдийска комисия. Как и от къде ги намират не знам просто.
Иначе за второто положение съм съгласен, че по-скоро играе с корем или бедро, а не си повежда топката с ръка.
И сега като не ни уважат искането за съдии от чужбина, ще бойкотираме ли мачовете от плейофите или какво.....????
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
ЗАВИНАГИ ОСТАВАМ АЗ ЛЕВСКАР !
ВЕРЕН НА ОТБОРА СИ ДО КРАЙ!
АЗ НЕ ЩЕ ГО ПРЕДАДА !
ЗА НИЩО НА СВЕТА !
ЗА ЛЕВСКИ АЗ НА ВСИЧКО СЪМ ГОТОВ !!!
ВЕРЕН НА ОТБОРА СИ ДО КРАЙ!
АЗ НЕ ЩЕ ГО ПРЕДАДА !
ЗА НИЩО НА СВЕТА !
ЗА ЛЕВСКИ АЗ НА ВСИЧКО СЪМ ГОТОВ !!!
Хааа БФС и СК за б..и идиотите. Искал да играе с бедро. Следващият път когато не ни дадат дузпа сигурно ще кажат, че ако някой спре на голлинията топката, че е искал да играе с т..ци.
Въпрос към мажото, нали щеше да събере 20 000 пред централата на тези хюмнета.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.
Не може бфс да се подиграва така с отбора на пеевски и борисов :evil:
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
olimpi написа:Хааа БФС и СК за б..и идиотите. Искал да играе с бедро. Следващият път когато не ни дадат дузпа сигурно ще кажат, че ако някой спре на голлинията топката, че е искал да играе с т..ци.
Чака се разпореждане от Банкя и 20 000 се изсипват пред БФС начело с Мажоритаря.
Пеераско,
и ся кво? Ще оставяме ли камък върху камък или пак ще мишуваме? Помияр смешен. Пантоф!
и ся кво? Ще оставяме ли камък върху камък или пак ще мишуваме? Помияр смешен. Пантоф!
110 години любов!
Тази декларация на БФС и СК само показва, че никой не брои мажоритаря за жив, съответно и Левски. Могат да се гаврят с клуба и феновете колкото, когато и както си пожелаят. Но няма как да не призная, че напълно си го заслужаваме, щом търпим подобни индивиди начело на клуба.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
Не топката удря ръката, а ръката се насочва надолу и спира топката. Накрая си признават, че субективният елемент е водещ.
Пак да попитам: дузпата е 1000%, но ЗАЩО не я дадоха.
И отново да си дойдем на думата - багажниците.
Упрек и към футболистите - каква е тази мекушавост и не обградиха съдията. Единственото обяснение е, че са им казали от Ръководството какво да не правят.
Ех, ако Боби Михайлов бе на терена, съдията щеше да е пребит. Ако пък Емо Спасов и Кокала бяха там, щеше да има откъснати глави или удушени. Ако пък Мажоритаря и Пламен Николов бяха там, щеше да има осакатени национали.
Пак да попитам: дузпата е 1000%, но ЗАЩО не я дадоха.
И отново да си дойдем на думата - багажниците.
Упрек и към футболистите - каква е тази мекушавост и не обградиха съдията. Единственото обяснение е, че са им казали от Ръководството какво да не правят.
Ех, ако Боби Михайлов бе на терена, съдията щеше да е пребит. Ако пък Емо Спасов и Кокала бяха там, щеше да има откъснати глави или удушени. Ако пък Мажоритаря и Пламен Николов бяха там, щеше да има осакатени национали.
Докато г.з. е начело, а опозиция и алтернатива са му наркосите, се радвайте, че изобщо ни има, че до 2 години може и да ни няма, ако конфигурацията начело все още е същата
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
Майка им мръсна на тия в БФС и на Насо, че е толкова зависим...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
tmanolov написа:Докато г.з. е начело, а опозиция и алтернатива са му наркосите, се радвайте, че изобщо ни има, че до 2 години може и да ни няма, ако конфигурацията начело все още е същата
Че защо наркосите да са му алтернатива? Аз по-безвредни не ги помня. Педераско яде на тиквата уя, а наркосите гъза
110 години любов!