Много поздрави на почитателите на чужденците тук.
Нека да се наслаждават на великата игра и състояние на отбора.
Честита ви загуба, вие ги харесвате.
Чуждопоклонниците - все така да ви радва отбора.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Много поздрави на почитателите на чужденците тук.
SiirStenleyRoise написа:Дори и да бяха дали дузпа и да бием с 2:0, то футбола който играе Левски при този испански турист е скандален. С този отбор ли ще ходим в Европа? Генчев е много слаб треньор и играехме ужасно при него,но поне взимахме победи,не вярвах,че може да е по-зле...
mrw8 написа:SiirStenleyRoise написа:Дори и да бяха дали дузпа и да бием с 2:0, то футбола който играе Левски при този испански турист е скандален. С този отбор ли ще ходим в Европа? Генчев е много слаб треньор и играехме ужасно при него,но поне взимахме победи,не вярвах,че може да е по-зле...
Аре бе, а със Септември и Берое беше рапсодия в синьо....
JustChelsea написа:А един пенсионер от къде да изкара бе, циничен миризливец?
Егати смотаният малоумник.
icemanbg33 написа:Въпроса за Генчев е принципен. Не махаш треньор когато изпълнява целите си.
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
alexdb написа:vvessel написа:alexdb написа:Предполагам, че испанското менте пак ще е изключително доволен от играта.
Иначе този човек когато и да бъде изгонен ще е късно. Всеки мач в който Левски поведе тоя връща отбора назад и почва да клати за контраатаки и за пазене на резултата от което следва пълен хаос и вече не помня колко загубени точки.
Не искам да съм лош пророк, но този палячо загуби купата срещу Морето, а днес май загуби и второто място.
Той клати, но контраатака аз така и не видях. Само едно клатене и ритане на топката напред- назад , но главно назад. Този наистина ще загуби и второто място, но ще е майтап ако загуби и третото, защото Арда както са се засилили като нищо ще ни прескочат. И тогава ще дойде най-големия срам с отпадане на баража, най- вероятно от тирето.
Като нищо. Не знам какъв е регламента и как ще са точно мачовете в плейофите, но като загубим първия домакински мач не ми се мисли. Но важното е, че Тренера е доволен пак от играта.
realno написа:Макар, че е първа загуба за първенство, време е Хулио да ориентира за самолетен билет. Уверено върви по пътя на Генчев. Играта на отбора му е безобразна.
tmanolov написа:icemanbg33 написа:Въпроса за Генчев е принципен. Не махаш треньор когато изпълнява целите си.
Спрял е любимият ти г.з да влезе в съблекалнята, а склерозиралият комарджия все още се изживява като мутра през 90-те. Хубавото е, че с неговите тремори не му остава още много. И това е единственият шанс за нас
Потребители, разглеждащи този форум: Google Adsense [Bot], Sstefanov и 50 госта