peliforewer написа:damyanov1963 написа:peliforewer написа:damyanov1963 написа:peliforewer написа:NOMER14 написа:Манолов,
Пусни си от нета клипове с мачовете по това време. Ще видиш петна с еднакви дрехи по трибуните с войници, наредени един до друг и закарани под строй. Някои дори с непарадните си въшкарници, което ще рече, че са събрани спешно от поделение или строителен обект.
Усещам ти намека, само, че мен са ме водили под строй като войник на мач на Левски с Реал Мадрид 0-1.Така, че да водиш войници на мач, на кино, театър, концерти и веднъж седмично на баня :) беше нормално за времето си.На мачове на ЦСКА организирано не съм ходил, имах цивилни дрехи и бягах събота или неделя на Армията.Служих в Западен парк и Иваняне и рискувах поне 15 денонощия гарнизонен арест, но заради ЦСКА си струваше :) .
Ние си имахме баня в поделението, имахме и два басейна, на единия имаше душ и над него един бидон, водата в който се нагряваше от слънцето и през лятото се къпехме там всеки ден.
Явно си бил връзкар :) .
За това ме пратиха на 315 км. от София с 3 отпуски за 2 години, едната полагаемата и 2 по 3 дни по семейни причини :)
В Ямбол ли :) .
Аха.