Джемили го реабилитирали.
Явно Ръководството чете нашия форум, по-конкретно моите поустове...
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
Събираме легендите за идентичност. Ония какво да съберат? Ония тримата от каляската нямат и по 50 мача за бившия им отбор.
LoveAndPeace написа:Вълчан написа:Над 11000лв глоби. Да благодарим на истинските левскари за това. Чудесни фенове. Мечта за всеки един футболен клуб.
Ами те са на пистата , защото няма кой да ги спре да отидат там. Полиция нямаше към онзи момент , имаше охрана. Дали още е на пост в Левски или не , не съм сигурен.
Мажоритаря им се радва на същите , когато притичаха от Б към А , за да нахлуят и бият левскари.
Ся ........лоши ли са , добри ли са ?? Последно ?
Мажоритаря въобще не им се зарадва със сигурност Но това са грешни пари в това трудно финансово положение. От една страна е хубаво ,че има фенове които държат на клуба и си имат мнение. От друга страна вредят страшно много. Какво...толкова ли е важно да влязат в новините или из европейските заглавия. Вижте ни колко сме предани и диви. Ама супер е това какво си говорим. Вървим години назад но някой не го осъзнават. Рано или късно ще дойде някоя като Маргарет Тачър и всичко за такива хубавци ще приключи. Онези жълтите пускат ракета в сектор А. Егати проверките през които са минали.
- LoveAndPeace
- Контакти:
Адриян Краев не иска да преподписва договора си - Марш да тренираш с децата до края му.
Джемили не иска да преподпише - Отиди да си починеш в Дубай и после ела да се разтъпчеш по терена и така , по между другото , да скъсаш нервите на привържаниците.
Браво Мажо! Така се прави!!
Джемили не иска да преподпише - Отиди да си починеш в Дубай и после ела да се разтъпчеш по терена и така , по между другото , да скъсаш нервите на привържаниците.
LoveAndPeace написа:Адриян Краев не иска да преподписва договора си - Марш да тренираш с децата до края му.
ми що да не отиде, тъкмо уиз бяха пуснали полети на промоция :) Глей кво хора сте значи
Иначе Вълчан ме уби в една друга тема - да не схванеш елементарна ирония от сопотски папагал, си е, абе все едно е да си фен на "мажоритаря" :mrgreen:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
tmanolov написа:LoveAndPeace написа:Адриян Краев не иска да преподписва договора си - Марш да тренираш с децата до края му.
ми що да не отиде, тъкмо уиз бяха пуснали полети на промоция :) Глей кво хора сте значи
Иначе Вълчан ме уби в една друга тема - да не схванеш елементарна ирония от сопотски папагал, си е, абе все едно е да си фен на "мажоритаря" :mrgreen:
Като един друг, който кълве на манипулациите на Дебелото начало като шаран на гола кука и ги разпространява като пропаганда, но иначе не му бил фен. :)
Последна промяна от realno на 01 апр 2025 16:43, променено общо 1 път.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
tmanolov написа:LoveAndPeace написа:Адриян Краев не иска да преподписва договора си - Марш да тренираш с децата до края му.
Джемката е човек на най-милото и сестра му, няма как да гледа видео и да тренира с децата.
ЗАВИНАГИ ОСТАВАМ АЗ ЛЕВСКАР !
ВЕРЕН НА ОТБОРА СИ ДО КРАЙ!
АЗ НЕ ЩЕ ГО ПРЕДАДА !
ЗА НИЩО НА СВЕТА !
ЗА ЛЕВСКИ АЗ НА ВСИЧКО СЪМ ГОТОВ !!!
ВЕРЕН НА ОТБОРА СИ ДО КРАЙ!
АЗ НЕ ЩЕ ГО ПРЕДАДА !
ЗА НИЩО НА СВЕТА !
ЗА ЛЕВСКИ АЗ НА ВСИЧКО СЪМ ГОТОВ !!!
shampi написа:tmanolov написа:LoveAndPeace написа:Адриян Краев не иска да преподписва договора си - Марш да тренираш с децата до края му.
Джемката е човек на най-милото и сестра му, няма как да гледа видео и да тренира с децата.
не се бях сетил - прав си, там трябва да се търси ключът от бараката :oops: Всички знаем кой е краен собственик на мажоритаря ни
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
- metodito
- Контакти:
NOMER14 написа:Събираме легендите за идентичност. Ония какво да съберат? Ония тримата от каляската нямат и по 50 мача за бившия им отбор.
Не помня кой от ветераните беше казал, че след години нямало да се събират ветерани на "Левски", щото такива няма да има. Все пак чужденците не са оттук и са за малко.
Макар че като се замисли човек, на "Интер" ветераните какви са и колко.?
Цунами, че и Ван дер Кап минаха отдавна 100 мача и ги пишем легенди. Стоичков няма толкова за ония бившите.