Новият стадион на "Левски"

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mikata

Re: Новият стадион на "Левски"

Мнениеот mikata » 27 мар 2025 16:01

Нещо ми се струва,че прикриват. Сираков при Минев каза, че започват януари 2026г.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 27 мар 2025 16:13

Обясненията на Б.Георгиев се характеризират с една дума - лакърдии. Или локуми...
Звучи като някой, който почва да бие отбой по темата със стадиона.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 27 мар 2025 16:18

....
“Бяха дефинирани няколко проблема, които трябва да се решат - между столичната администрация и столична община, другите са със Столичния общински съвет. Също така между властта и правото на ползване. Това са девет имота, върху които имаме безвъзмездно и безсрочно право на ползване. Тези въпроси трябва да се решат, за да се продължи работата по търсене на инвеститори. Имаме уверението, че тези пречки не са непреодолими, но не знам в какъв срок. Имаме уверението, че ще получим съдействие”, допълни Георгиев...

Тоя пиян ли е, бе? :shock:
Значи хем имаме право на безсрочно и безвъзмездно ползване, хем обаче въпросът с правото на безсрочно и безвъзмездно ползване трябва да се реши?!
Ми, не, в момента нямаме никакви права върху нищо (освен сектор А), понеже скъсахме безсрочното и безвъзмездно правото със СО, а един Припок даже благодари на една Тиква, за да подпечата един от най-скандално срамните моменти във вековната история на Левски.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

На линия
tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 27 мар 2025 16:23

TristaNNN написа:
....
“Бяха дефинирани няколко проблема, които трябва да се решат - между столичната администрация и столична община, другите са със Столичния общински съвет. Също така между властта и правото на ползване. Това са девет имота, върху които имаме безвъзмездно и безсрочно право на ползване. Тези въпроси трябва да се решат, за да се продължи работата по търсене на инвеститори. Имаме уверението, че тези пречки не са непреодолими, но не знам в какъв срок. Имаме уверението, че ще получим съдействие”, допълни Георгиев...

Тоя пиян ли е, бе? :shock:
Значи хем имаме право на безсрочно и безвъзмездно ползване, хем обаче въпросът с правото на безсрочно и безвъзмездно ползване трябва да се реши?!
Ми, не, в момента нямаме никакви права върху нищо (освен сектор А), понеже скъсахме безсрочното и безвъзмездно правото със СО, а един Припок даже благодари на една Тиква, за да подпечата един от най-скандално срамните моменти във вековната история на Левски.

Мда, а и 300 хилки за проект през 2023 и неясно колко още 2024. Големец
Изображение
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 27 мар 2025 19:48

В крайна сметка ще се подкрепи ли идеята за стадион или ще се търсят винаги конспирации и какво ли не. Ако утре Мъск каже давам пари на Левски ще се дискутира ли,че ВМЗ Сопот и Арсенал Казънлък трябва да спрат продажбите на снаряди за Украйна.

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 27 мар 2025 22:02

Малко звучи като... Ние ползваме безплатно новия стадион, който го построй си го ползва и взима приходи от концерти, магазини... молове каквото има и за държавата остава накрая 30 годишен стадион, но с малката подробност, че ще събират повече данъци и нямат перо за поддържане.

Върни се в “Левски”