Новият стадион на "Левски"
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Новият стадион на "Левски"
Нещо ми се струва,че прикриват. Сираков при Минев каза, че започват януари 2026г.
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
- blue avalanche
- Контакти:
Обясненията на Б.Георгиев се характеризират с една дума - лакърдии. Или локуми...
Звучи като някой, който почва да бие отбой по темата със стадиона.
Звучи като някой, който почва да бие отбой по темата със стадиона.
....
“Бяха дефинирани няколко проблема, които трябва да се решат - между столичната администрация и столична община, другите са със Столичния общински съвет. Също така между властта и правото на ползване. Това са девет имота, върху които имаме безвъзмездно и безсрочно право на ползване. Тези въпроси трябва да се решат, за да се продължи работата по търсене на инвеститори. Имаме уверението, че тези пречки не са непреодолими, но не знам в какъв срок. Имаме уверението, че ще получим съдействие”, допълни Георгиев...
Тоя пиян ли е, бе? :shock:
Значи хем имаме право на безсрочно и безвъзмездно ползване, хем обаче въпросът с правото на безсрочно и безвъзмездно ползване трябва да се реши?!
Ми, не, в момента нямаме никакви права върху нищо (освен сектор А), понеже скъсахме безсрочното и безвъзмездно правото със СО, а един Припок даже благодари на една Тиква, за да подпечата един от най-скандално срамните моменти във вековната история на Левски.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

TristaNNN написа:....
“Бяха дефинирани няколко проблема, които трябва да се решат - между столичната администрация и столична община, другите са със Столичния общински съвет. Също така между властта и правото на ползване. Това са девет имота, върху които имаме безвъзмездно и безсрочно право на ползване. Тези въпроси трябва да се решат, за да се продължи работата по търсене на инвеститори. Имаме уверението, че тези пречки не са непреодолими, но не знам в какъв срок. Имаме уверението, че ще получим съдействие”, допълни Георгиев...
Тоя пиян ли е, бе? :shock:
Значи хем имаме право на безсрочно и безвъзмездно ползване, хем обаче въпросът с правото на безсрочно и безвъзмездно ползване трябва да се реши?!
Ми, не, в момента нямаме никакви права върху нищо (освен сектор А), понеже скъсахме безсрочното и безвъзмездно правото със СО, а един Припок даже благодари на една Тиква, за да подпечата един от най-скандално срамните моменти във вековната история на Левски.
Мда, а и 300 хилки за проект през 2023 и неясно колко още 2024. Големец

Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
В крайна сметка ще се подкрепи ли идеята за стадион или ще се търсят винаги конспирации и какво ли не. Ако утре Мъск каже давам пари на Левски ще се дискутира ли,че ВМЗ Сопот и Арсенал Казънлък трябва да спрат продажбите на снаряди за Украйна.
Малко звучи като... Ние ползваме безплатно новия стадион, който го построй си го ползва и взима приходи от концерти, магазини... молове каквото има и за държавата остава накрая 30 годишен стадион, но с малката подробност, че ще събират повече данъци и нямат перо за поддържане.