Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
damyanov1963

Re: Без цензура!

Мнениеот damyanov1963 » 20 мар 2025 09:55

4x4 написа:
damyanov1963 написа:Аз бях на първия ни домакински мач с/у Ейре през юни 1977-ма и втория изобщо м/у двата отбора. Мача се игра на пълен Васил Левски под непрекъснат дъжд и студ, все едно, че не беше юни, а ноември. Бихме ги с 2:1 с голове на Павел Панов и Андрей Желязков, а гръцкия съдия им отмени гол. Тогава в Ейре всички футболисти играеха в Английската първа дивизия, сегашната Висша Лига. Даже помня имената на някои от тях - Дон Гивънс, Франк Стейпълтън, вратаря Бонър и център нападателя на Ливърпул Стив Хайуей. Мача се запомни и с боя, който си спретнаха футболистите на двата отбора. Голем сеир беше.

А така Дамянка! Кажи им на младите че не знаят че ирландците са ни абонати.
+ това наскоро беше Сейнт Патрик и още не са оветряли детелините ;-)
Сега отивам на работа и после като отворя форума искам само позитивни коментари и патриотични!

И цици ако може да оплакнем окото

Сейнт Патрик не беше ли от С. Ирландия?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

4x4
Контакти:

Мнениеот 4x4 » 20 мар 2025 09:58

Един Господ знае
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 20 мар 2025 10:01

DoSomethingDifferent написа:
1914.1902 написа:
4x4 написа:България - Ейре
Утре бием ирландците
Българи ЮНАЦИ!

Илиан Илиев го оставиха, което ни гарантира крайния успех. Още днес ще решим всичко в наша полза - 3:0/4:0.

Признай си, че искаш да паднем за да можеш да му сипеш мъжката на Илянчо, (както и на така любимия ти Черно море.)

Не, даже не помня да съм му сипвал кой знае какво като наставник на България, а и той сам каза, че се гледа към бъдещето, което може да е хубаво, защото не смятам, че постоянните треньорски смени водят до нещо добро.

Черно море е друга тема и тя няма общо с плейофите с Ирландия.

DoSomethingDifferent
Контакти:

Мнениеот DoSomethingDifferent » 20 мар 2025 10:28

1914.1902 написа:
DoSomethingDifferent написа:
1914.1902 написа:
4x4 написа:България - Ейре
Утре бием ирландците
Българи ЮНАЦИ!

Илиан Илиев го оставиха, което ни гарантира крайния успех. Още днес ще решим всичко в наша полза - 3:0/4:0.

Признай си, че искаш да паднем за да можеш да му сипеш мъжката на Илянчо, (както и на така любимия ти Черно море.)

Не, даже не помня да съм му сипвал кой знае какво като наставник на България, а и той сам каза, че се гледа към бъдещето, което може да е хубаво, защото не смятам, че постоянните треньорски смени водят до нещо добро.

Черно море е друга тема и тя няма общо с плейофите с Ирландия.

Тоест, прогнозата ти не е плод на ирония, а е напълно реална?
Do Something Different!

Потребителски аватар
Sstefanov
Контакти:

Мнениеот Sstefanov » 20 мар 2025 10:48

Само заради ИИ няма да гледам мача, но нека момчетата да бият. Според мен ще счупим рекорд по най ниска посещаемост.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 20 мар 2025 11:02

Sstefanov написа:Само заради ИИ няма да гледам мача, но нека момчетата да бият. Според мен ще счупим рекорд по най ниска посещаемост.

няма, мачът е в Пловдив, а те си ходят. Отделно ще има и ирландци - директно от пистите в Пампурково. А за капак ще има и дежурната порция припоци, отишли, за да поискат фланелката на "звезда" от ниЗшата лига - гаранция ще са към 10К, че и отгоре.
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 20 мар 2025 11:11

damyanov1963 написа:Аз бях на първия ни домакински мач с/у Ейре през юни 1977-ма и втория изобщо м/у двата отбора. Мача се игра на пълен Васил Левски под непрекъснат дъжд и студ, все едно, че не беше юни, а ноември. Бихме ги с 2:1 с голове на Павел Панов и Андрей Желязков, а гръцкия съдия им отмени гол. Тогава в Ейре всички футболисти играеха в Английската първа дивизия, сегашната Висша Лига. Даже помня имената на някои от тях - Дон Гивънс, Франк Стейпълтън, вратаря Бонър и център нападателя на Ливърпул Стив Хайуей. Мача се запомни и с боя, който си спретнаха футболистите на двата отбора. Голем сеир беше.

Паки или Пад Бонър няма как да с е вардил в този мач, помня го от СП 90 в Италия, тогава ще да е бил тийнейджър (него го помня с едно итервю от това СП, след победа с дузпи. Един от малкото вратари, кото се хвърлят по топката и чакат лекка бита дузпа, а не си избират ъгъл). Иначе имаха класни футболисти Брейди и Стейпълтън се набиваха на очи. Тогава на нас малко не ни стигна да играем на поредно СП.

Сега с тези ритнитопковци, които отдавна не гледам нищо добро не ни чака.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 20 мар 2025 11:20

tmanolov написа:
peliforewer написа:
MВР запечата сградата на БОК. Стефка Костадинова ще обжалва избора на Весела Лечева за шефското място
В началото на март Пеевски съобщи, че подкрепя Костадинова за нов мандат
Нека оставим клубните пристрастия и разберем, че ДЪРЖАВАТА ни е в опасност.Момчето се е разпасало и няма институция която може да му се противопостави.Вече не съм сигурен, че Шиши е кукла на конци, явно ги е страхувал всичките, изявленията на Борисов от известно време са в тази посока.Пс..В Блиц атаката срещу Лечева и Ганчев е в ход.Интересно, че Делян Пеевски въобще не е споменат като заинтересуван :) .

Сега схвана ли причинно-следствената връзка и чий човек е КюрдЪ или да ти го нарисувам :mrgreen: Връзката на Григорий със СоПоля изясни ли ти се? И що се появи папазян на екотой кочинпарк арена?

От твоите несвързани изречения не разбрах нищо, сополи, кочини, това го пиши на себеподобни.Мен този изказ не ме кефи.Стоичков е постигнал много като спортист и след това защото е Христо Стоичков, а не човек на няКОЙ.Защо Папазки е дошъл на Армията си знае той, твоите предположения са си само твои.
Последна промяна от peliforewer на 20 мар 2025 15:28, променено общо 1 път.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 20 мар 2025 11:58

olimpi написа:

Паки или Пад Бонър няма как да с е вардил в този мач, помня го от СП 90 в Италия, тогава ще да е бил тийнейджър (него го помня с едно итервю от това СП, след победа с дузпи. Един от малкото вратари, кото се хвърлят по топката и чакат лекка бита дузпа, а не си избират ъгъл). Иначе имаха класни футболисти Брейди и Стейпълтън се набиваха на очи. Тогава на нас малко не ни стигна да играем на поредно СП.

Пат Бонър и Лиъм Брейди, тогава ги знаех имената на всичките ирландци, Бонър от тогава ми е останал в спомените, не можах да намеря в нета съставите на отборите в този мач, нито Уикипедия за Бонър, но да кажа, че Дино Дзоф, Питър Шилтън и Пат Дженингс играха в нац. отбори на Италия, Англия и Северна Ирландия до 41 годишна възраст.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
pepo
Контакти:

Мнениеот pepo » 20 мар 2025 12:16

damyanov1963 написа:
olimpi написа:

Пат Бонър и Лиъм Брейди, тогава ги знаех имената на всичките ирландци, Бонър от тогава ми е останал в спомените, не можах да намеря в нета съставите на отборите в този мач, нито Уикипедия за Бонър, но да кажа, че Дино Дзоф, Питър Шилтън и Пат Дженингс играха в нац. отбори на Италия, Англия и Северна Ирландия до 41 годишна възраст.

https://en.wikipedia.org/wiki/Packie_Bonner
Никой не може да спре Лавината!Лавината спира само когато сама реши!

Върни се в “Левски”