damyanov1963 написа:Ти сам призна, че първо си се излъгъл да гласуваш за Възраждане, дай ми съвет аз сега за кой да се излъжа.
Но имай предвид, че не се интересувах чак в такава степен от политиката до лятото, а следих нещата само отгоре отгоре. И в тоя смисъл ми изглеждаше, че Костадинов се бори да запази левчето, че е опозиция и т.н. :) Лятото ходих на срещата на Величие във Варна на шега само и ми хареса как говорят, обаче не им повярвах и като знам, че Ивелин е в застрахователния бизнес - разколебах се, че ще направят каквото говорят. Реших, че ако случайно влезнат в народното събрание, тогава ще ги наблюдавам какво и как ще правят. И понеже се случиха супер интересни неща - комисия срещу Исторически Парк, разпаднала се група, обединение на всички в парламента срещу едни 5 жени, клипове на разни влогъри, медийно омаскаряване ....и си казах - тук явно има нещо! Щом всички така върло им скачат точно на тях, явно наистина те са неудобни! Гледах клиповете на Цанов дето беше пуснал и взех да се чудя и аз дали не е вярно това дето показва .....ама гледах и другата гледна точка дето се представя из каналите на Величие като отговор. И видях, че е доста изманипулирано всичко. Ти някога виждал ли си някого толкова да се стараят да го смачкат ??? Радостин Василев от Меч ??? Костадинов от Възраждане ??? Не само Ивелин, но също Исторически парк и цялата общност дето е там..... Виждал ли си опозицията (Възраждане и ИТН) да скача на друга опозиция (Величие) вместо да скача срещу престъпните управляващи в лицето на Бойко и Пеевски ??? Опозицията да се старае да съсипе Исторически Парк и т.н. - на мен това ми говори, че в най най-добрия случай гледат само собствените си теснопартийни интереси :) Щото аз честно казано си представях, че Възраждане и Величие може да работят заедно срещу статуквото! Да ама не! Изненада! Коцето не търси свалянето на ония двамата, а му е важно неговото място в парламента да си е осигурено. Знам, че няма да ми се довериш ...ама аз, за да тръгна публично толкова да говоря в полза на една партия, значи съм изгледал страшно много неща в двете посоки дето се говорят и съм се уверил напълно, че заслужават подкрепа и това да изляза публично да ги защитавам. Ако имах съмнения - просто щях да си гласувам за тях и нямаше да се изявявам особено. Ако по-натам ми се появят съмнения ще направя същото. Както много бързо отсвирих Костадинов, щото аз не гледам приказките, а действията! И търся истината дори да е неудобна. Не се водя на сляпо или да ме държат на каишка и разни такива.
Така че виж примерно това видео https://www.youtube.com/watch?v=FWdxDujaV_8 - виж какви документи със сигнали Ивелин е докарал в студиото, с което доказва на 100% по време на видеото, че днеска и вчера при изслушванията в народното събрание гледахме едно театро, цирк и пародия! Величие за много неща е уведомила другите партии, за да бъдат всички запознати с различни неща дето се случват и да няма после оправдания! Обаче партиите в парламента си играят театрото и се правят на ощипани моми, щото така им изнася....
Ако имаш чисти намерения наистина, аз не мога да ти кажа за кого да гласуваш или да не гласуваш. Но бих искал да те провокирам да следиш канал Свободен Глас в ютуб и един месец да дадеш шанс на Ивелин и на Величие да видиш и тяхната гледна точка, независимо какъв имидж са им изградили и се опитвам да им изградят почти навсякъде! Виж за 1 месец какво правят, следи работата им и сам реши дали да се довериш или пък не.
Като цяло не беше идеята да превръщам дискусията в политическа и да карам всички под строй да гласуват за Величие. Идеята ми беше да провокирам малко хората да излезнат от вкъщи и да се включват в протести като има такива. Дори този дето призовах евентуално да се включат днес НЕ беше организиран от Величие. Но и това няма значение - важното е каузата да си струва да бъде подкрепена! Но за съжаление тук се включиха доста хора с типичните дъвки и измишльотини - фараон, понци, пирамида, схемаджия, измамник, двуличие....... Виж и другата гледна точка, гледай делата и ще видиш, че не са такива! Но пак ти казвам, ако имаш чиста съвест и наистина търсиш на кого да се довериш. Щото не знам дали и от агитките не са купени, така че и тук няма да се учудя на всякакви мнения. Абе, ще спра до тук и няма да отговарям повече на въпроси - всеки има глава на раменете да си преценява! Както казах моята идея беше за една лека провокация, за да ентусиазирам малко хората да се включват в протести евентуално :) Ама фокуса както винаги се отмества от някого удобно колкото да се влее съмнение и в другите, че нищо не трябва да се прави.....