Dust написа:Аз не зная дали го ударил или не, и това не го коментирам, но е факт, че е имало някакво пререкания между Томаш и въпросното дете.
Не е много дете, бая какаванин е, Владимир Миленов показаха го по сайтовете.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Dust написа:Аз не зная дали го ударил или не, и това не го коментирам, но е факт, че е имало някакво пререкания между Томаш и въпросното дете.
peliforewer написа:Dust написа:Аз не зная дали го ударил или не, и това не го коментирам, но е факт, че е имало някакво пререкания между Томаш и въпросното дете.
Не е много дете, бая какаванин е, Владимир Миленов показаха го по сайтовете.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
damyanov1963 написа:Виж резултатите от мачовете на Левски, когато са му свирили чужди съдии и ще разбереш защо се реагира така.
gihuelo написа:Ето го лайното. Със сигурност не е гонил топките вчера. U17 не гонят топките .
https://www.facebook.com/profile.php?id=100015560808537
krumeto написа:Пели, разтворил си крилата и защитаваш човек, зашлевил шамар на непълнолетен.
Не ти пожелавам, някой тип да зашлеви шамар на сина ти или на твоя внук.
Как ли ще постъпиш.
honda написа:Доколкото разбирам , отправяш персонални обвинения срещу мен, ако имаш някакви доказателства бих те помолил да ги предоставиш пред всички.
Бих се обърнал към всички модератори да проверят и да отговорят дали някога съм "докладвал" който и да е колега от форума или съм искал някое определено мнение да бъде изтрито. Ако има такъв случай бих помолил модераторите да го представят и аз обещавам ,че няма никога повече да пиша в настоящия форум.
Ако обаче е така както твърдя , а именно че никога не съм "докладвал' колега от форума ,бих помолил колегата peliforewer ,ако има останало някакво достойнство да се извини или да напусне форума завинаги .
peliforewer написа:krumeto написа:Пели, разтворил си крилата и защитаваш човек, зашлевил шамар на непълнолетен.
Не ти пожелавам, някой тип да зашлеви шамар на сина ти или на твоя внук.
Как ли ще постъпиш.
Първо, не съм видял дали Томаш му е ударил шамар.Второ, ако мой внук на 17 години се държи нагло и провокира хора много по възрастни от него първият шамар ще го изяде от мен, а вторият от потърпевшия.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 51 госта