Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

DoSomethingDifferent
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот DoSomethingDifferent » 04 мар 2025 14:26

Нов ден, нова декларацийка, няма да се излагат я. Баси мрънкачите! Интересно, когато ги обрулят с чужди съдии, какво ще измислят? Дали пък няма да поискат оставката на Гонзо? Малко ще е неловко, след като гласуваха за него, но от тях всичко може да се очаква.

https://dsport.bg/levski-iska-chuzdestranni-sadii-srestu-ludogorec-cska-i-na-ticha~191784.html
Do Something Different!

Sens85
Контакти:

Мнениеот Sens85 » 04 мар 2025 14:50

honda написа:
Sens85 написа:
honda написа:
Sens85 написа:Vlong, не съм сигурен, мързи те да четеш или не можеш да четеш. Няма как да помогна докато не знам кое от двете е ;)
Honda, тъкмо ме беше убедил за съдийството, само че реших да потърся второ професионално мнение. Та звъннах на Колина :D, нататък няма да продължавам.. Само ще припомня, че същите глупости говорихте и след последният мач и очевадната дузпа не свирена за ЦСКА. Та чуването със специалисти си го спестете, има си отдел в психиатрията за подобни състояния.

Супер, явно сте си много близки с Колина , всички знаем неговото мнение в аналогичната ситуация на финала на СП 2018, за мен ситуацията е абсолютно аналогична на тази която се случи в 6-та минута на мача между Левски и ЦСКА-София. Ами - дузпа :mrgreen:
За ситуацията в 6-та минута ,едва ли има някой ,който да оспори ,че Ето'о играе в ръка и ,че е в пенала . Съдията отсъжда игра с ръка в нападение. Тук има "очевидна грешка" на съдията . В такава ситуация ВАР съдията е длъжен да извика главния да разгледа ситуацията, като главния не е длъжен да си променя решението. В такава ситуация ВАР-а няма как да е сигурен ,че главния е видял ситуацията , отсъждането по никакъв начин не го показва.
За гола на Джемили - каквото и да си говорим там ситуацията е много тънка и каквото и да се отсъди едната страна ще се чувства ощетена, аз не мога да кажа дали има засада или не . Съмнявам се, че някой в настоящия форум може .
Аналогична е ситуацията между Фабиен и Турицов , от това ,което виждам не мога да бъда категоричен дали нарушението е вътре или вън от пенала, иначе нарушение категорично има.
За Мика Пинто - в тази ситуация няма никакъв спор . В тази ситуация не може да бъде отсъдено нещо различно от чк.

Нямам нерви да споря, пък и мина време след мача и се поуспокоих :)
Споделям си мнението опитвайки се да бъде обективен:
1. Играта с ръка. Винаги съм бил на мнение, че ако докосването не предотвратява реална опасност за гол и е неумишлено не бива да се свири. Казвам го съвсем откровенно без да взимам мача в предвид.
В този случай удара беше нескопосан и не отиваше към вратата а към точката за дузпа. И мисля че всички сме на мнение че Ето'о не играе умишлено.
Дали някой съдия би го свирил, най-вероятно да, но дали е редно, аз лично не мисля.
2. Засадата. Нямам търпение да променят правилата, защото за мен това е абсурдно. Имаше ли засада, според мен ДА, на база сегашните правила. Дали е редно този гол да бъде отменен, за мен абсолютно НЕ. Ситуацията си я изиграхте и си вкарахте гол.
3. Пинто. Тук сме на тотално различно мнение. Абсолютен жълт картон, не виждам защо това трябва да е червен. Мойто разбиране е че червен при единоборство се дава когато има опасност за здравето, аз тук такова нещо не виждам, подлага си крака за да го спре, не мисля че това може да доведе до контузия в 99% от случаите.

Уважавам опита да бъдеш обективен ,аз ще се опитам да бъда също обективен.
1. Това какво ти или аз мислим за правилно няма особено значение, важна е трактовката на методистите на СК на ФИФА, техен шеф е споменатия от теб Колина, и той точно на възможно най-високо ниво ( финал на СП) отсъди аналогична ситуация като дузпа. Аз лично не се наемам да споря с Колина на тема какво трябва да се свири в конкретна ситуация.
Разбира се ,че Ето'о игра неумишлено с топката , но все пак във футбола играта с река не е разрешена , независимо дали е умишлена или не. Преди 30 години никой дори не би си помислил ,че в такава ситуация може да се отсъди дузпа. но напоследък (особено след въвеждането на ВАР) това почти винаги се отсъжда като дузпа( особено след споменатия от мен финал на СП 2018).
Мога да ти покажа безброй подобни случаи , в момента когато има ВАР такава ситуация е почти 100 % дузпа.
2. За засадата -вече написах ,че всяко обяснение в тази ситуация е субективно и повлияно от лични пристрастия. Вече съм писал ,че дали една ситуация е засада или не , не се решава от линиите,които виждаме на тв екраните, а се определя по аналитичен начин, чрез методите на аналитичната геометрия ( разстояние между точка и права) , но точката се задава от ВАР съдията , всички видяхме ,че линиите на тв екрани не са точни, тази на последния защитни определено не минаваше през най-задната част на крака му. Дали има засада или не ,аз не мога да кажа.
3. За Пинто - това не може да бъде нещо различно освен чк. Дори и това ,което си написал пак е чк . Няма как да бъде единоборство , понеже единоборство имаме при борба за топката ,а в случая топката въобще я няма. Отделно това се случва при спряла игра. . Това си удар без топка при спряла игра. Отделно тук имаме много сериозен риск от тежка контузия ( влизането е много високо ) .Пинто вдигна Лима на повече от метър над терена- това може да причини много тежка контузия.

По точка 3.
Явно и двамата футболисти не са разбрали, че играта е спряна.
Единият тръгва на скорост а другият се опитва да го спре, непозволено. Тук не мисля, че става дума за нарушение от злоба или с идеята да го контузи.
Ако всяко нарушение без топка е ч.к. то тогава всеки тактически фаул и неправомерно блокиране ще завършва с изгонен играч.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 04 мар 2025 15:05

delqnski47 написа:
tmanolov написа:
boabbb написа:Моля следете Дамянката да си взима редовно гинко билоба-та, че е почнал да удря прекъсвача :D Основният извод от оня ден е, че тоя вратар явно няма да стане за отбор с някакви амбиции ... Изравнителният гол е почти само негов, а преди това замалко да си вкара почти автогол от елементарна ситуация. Иначе нашата хореография не ставала, а на мен ми трябваха бая разяснения да разбера точно какво трябваше да бъде синята хореография - аз си помислих, че е малката русалка :D

Понеже си от малко сравнително нормални (като за припок, да отчетем и този факт), би ли ми обяснил откъде имате пари за каквато и да е хореография? Оставям настрана колко е малоумна - хайде, преди ви я платиха Стар уорс по афилиейт програмата, ама сега? А и го няма джуджето да дава? Или и ПапаЗян дава? Щоти вие пари сами няма как да съберете - нито имате публика, нито имате желание да дарявате (видяхме с буса какво стана). та откъде са парите?

Този въпрос е доста уместен. Сектор Г не пласира наркотици като тея отсреща и няма от де приходи допълнително. :lol:

Чкай да те попитам и теб, нали си модерач -какво означава ЦСКА? Някакъв случаен подбор от букви, или съкращение от нещо?
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 04 мар 2025 15:07

bubka написа:
damyanov1963 написа:
boabbb написа:Моля следете Дамянката да си взима редовно гинко билоба-та, че е почнал да удря прекъсвача :D Основният извод от оня ден е, че тоя вратар явно няма да стане за отбор с някакви амбиции ... Изравнителният гол е почти само негов, а преди това замалко да си вкара почти автогол от елементарна ситуация. Иначе нашата хореография не ставала, а на мен ми трябваха бая разяснения да разбера точно какво трябваше да бъде синята хореография - аз си помислих, че е малката русалка :D

Не аз, ти си за гинкобилоба, щом ти харесва хореографията ви с размазаните лица на Левски и Ботев.

Ти как разбра, че са Левски и Ботев, като са размазани Изображение ? Да не очакваш Full HD 1920 на 1080 в случая Изображение. За мен пък е 1000 пъти по-важна идеята. Явно подуенци няма как да се сетят да изобразят националите ни герои заедно с цветовете на бг флага на националния празник. Изкефи ме обаче еднотипното синьо в динамовската хореография - там поне размазване на образа нямаше как да стане, просто щото нямаше нищо за показване Изображение.

Знаех, че си тъп, ама неочаквах толкова. Отколко време преди мача ни надувахте главите с тая хореография, а показахте едно жалко изпълнение, опитът ви да измиете срама от миналата година с руското знаме се превърна в нов срам. Той си ви е традиция при хореографиите, след оная с издигащата се към небето червена душа на фона на размахващи се червени флагчета, като на деветосептемврийска манифестация, която впрочем се оказа пророческа - След три години, на 9 септември ЦСКА наистина предаде Богу дух.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 04 мар 2025 15:17

[quote="DoSomethingDifferent"]Нов ден, нова декларацийка, няма да се излагат я. Баси мрънкачите! Интересно, когато ги обрулят с чужди съдии, какво ще измислят? Дали пък няма да поискат оставката на Гонзо? Малко ще е неловко, след като гласуваха за него, но от тях всичко може да се очаква.

https://dsport.bg/levski-iska-chuzdestranni-sadii-srestu-ludogorec-cska-i-na-ticha~191784.html[/quote
Явно си много млад и незнаеш резултатите от мачовете м/у
двата отбора, когато са свирили чужди съдии :lol:
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 04 мар 2025 16:20

damyanov1963 написа:

Не аз, ти си за гинкобилоба, щом ти харесва хореографията ви с размазаните лица на Левски и Ботев. Я кажи за гонзовото БФС, как подпира Левски и защо отмени гола му,защото Джемили не си беше изрязал ноктите и беше обул един номер по-големи обувки ли?

Чичин, Ливърпул не станаха шампиони за 11 мм, така че не виждам какво се оплаквате ... И ВАР-а ни е какъвто и футбола - кирлив и графиката е зле, но наистина изглеждаше като тънка засада.
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 04 мар 2025 16:59

boabbb написа:
damyanov1963 написа:

Не аз, ти си за гинкобилоба, щом ти харесва хореографията ви с размазаните лица на Левски и Ботев. Я кажи за гонзовото БФС, как подпира Левски и защо отмени гола му,защото Джемили не си беше изрязал ноктите и беше обул един номер по-големи обувки ли?

Чичин, Ливърпул не станаха шампиони за 11 мм, така че не виждам какво се оплаквате ... И ВАР-а ни е какъвто и футбола - кирлив и графиката е зле, но наистина изглеждаше като тънка засада.

Добре, че не беше за вас това положение, че знаеш какъв рев щехте да му ударите.
Ай със здраве!
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 04 мар 2025 18:13

damyanov1963 написа:
bubka написа:
damyanov1963 написа:

Не аз, ти си за гинкобилоба, щом ти харесва хореографията ви с размазаните лица на Левски и Ботев.

Ти как разбра, че са Левски и Ботев, като са размазани Изображение ? Да не очакваш Full HD 1920 на 1080 в случая Изображение. За мен пък е 1000 пъти по-важна идеята. Явно подуенци няма как да се сетят да изобразят националите ни герои заедно с цветовете на бг флага на националния празник. Изкефи ме обаче еднотипното синьо в динамовската хореография - там поне размазване на образа нямаше как да стане, просто щото нямаше нищо за показване Изображение.

Знаех, че си тъп, ама неочаквах толкова. Отколко време преди мача ни надувахте главите с тая хореография, а показахте едно жалко изпълнение, опитът ви да измиете срама от миналата година с руското знаме се превърна в нов срам. Той си ви е традиция при хореографиите, след оная с издигащата се към небето червена душа на фона на размахващи се червени флагчета, като на деветосептемврийска манифестация, която впрочем се оказа пророческа - След три години, на 9 септември ЦСКА наистина предаде Богу дух.

Как и да го въртиш ядохте голям бой по отношение на хореографията с онези безлични сини хартийки, които размахвахте Изображение. То се видя много добре - едните поставиха на първо място България и националния празник, другите си развяваха динамовко-сините флагчета Изображение.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 04 мар 2025 18:57

bubka написа:
damyanov1963 написа:
bubka написа:
damyanov1963 написа:

Как и да го въртиш ядохте голям бой по отношение на хореографията с онези безлични сини хартийки, които размахвахте Изображение. То се видя много добре - едните поставиха на първо място България и националния празник, другите си развяваха динамовко-сините флагчета Изображение.

Кои са цветовете на Българския трибагреник?
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Върни се в “Левски”