efbet Лига: ЦСКА-София (София) - Левски (София), Неделя от 14:00 ч.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Kris_men2000
Re: efbet Лига: ЦСКА-София (София) - Левски (София), Неделя от 14:00 ч.
Ееееееех богу. Не вярвах,че ще стигнем до тук. Да се радваме на равен срещу безтиретните тирета. И Гунди няма да ни прости това падение. Всичко друго освен победа срещу безтирето е равно на загуба. А за тях равенството е равно на величие и вечна сила и слава. Те за това живеят по 6 месеца в годината. Когато откраднат със съдиите и Вар нещо от нас те се чувстват 2 пъти в годината възкръснали.
Последна промяна от Kris_men2000 на 02 мар 2025 20:57, променено общо 1 път.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.
Засадата е тънка, има два удара без топка на Етоо и Пинто... И за капак наш юноша ни уши, да го видя как се радва беше най-болезнения момент за мен, въпреки, че младежа очевидно няма сантименти към нас. Дано повече няма такива драми, но поне духа и желанието на нашите бяха похвални, борба до последна секунда, това вече ни приляга.
scooool написа:Засадата е тънка, има два удара без топка на Етоо и Пинто... И за капак наш юноша ни уши, да го видя как се радва беше най-болезнения момент за мен, въпреки, че младежа очевидно няма сантименти към нас. Дано повече няма такива драми, но поне духа и желанието на нашите бяха похвални, борба до последна секунда, това вече ни приляга.
И това последното не е вярно. Нашите мачът го бяха за губили ментално още в 60-тата минута и нищо не правеха на терена и имаха късмета в две неща. Първото е да влезе втори гол, при което пък онези всички вкл. треньора им решиха че са спечелили и второто да влезе Стефанов, който с всичките си докосвания до края на мача вещаеше гол и който единствен изглежда вярваше че нещо може да стане. А вече като вкара настроението на терена се промени напълно макар и само за 5-те оставащи минути, от които може би и три не се играха. Но "нашите" нямат заслуга. Заслуга има Стефанов
- Kris_men2000
Имам едно предложение. Следващият мач да им пуснем до 89-та минута да водят с 0:3 и да проверим дали ще им направим равен 3:3 в 98 минута.
Така ще им създадем син комплекс за следващите 200 години.
Така ще им създадем син комплекс за следващите 200 години.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.
През годините много съм се ядосвал на поведението на играчите на Левски в мачовете с Катърспор и Олимпик Тетевен (дето днес се казва Берое). Още докато съществуваха, Олимпик Тетевен си бяха враг на Левски, макар и отбор от Б група. Нещо подобно на Металург. Та тези два вражески отбора - Берое и Черно море, винаги са играели на 100% срещу Левски, и много пъти са имали адски късмет, а и съдиите редовно си ги подпират. Срещу това, играчите на Левски ми излизат разхайтени и небрежни. Вместо да ги пребиеш с 5-6:0, ти ми излизаш за победа с един гол. Колко пъти Берое са ни били с клизми. Защо липсва спортната злоба у левскарите на терена. Толкова ли им харесва катърите и тия умрелите, защото Олимпик Тетевен все пак е друг отбор, но с променено име, да ги бият, или редовно да им взимат точка. Години наред. И двата отбора буквално откраднаха купата на България от Левски. Берое след дузпи, в онзи криминален мач 3:3, слез безбройните пропуски и ужасно съдийство. Черно море пък след цял мач пред тяхната врата, гол на Аниете, и обрат с два точни удара. Тогава Гномзо беше основния виновник, защото изгони Гикевич, защото му направил забележка, че пуши в съблекалнята. Цял мач Домовчийски изтърва сигурно 10 чисти положения, защото беше в отчайваща форма, но нямаше кой да го замени. Тези отбори трябва да бъдат мачкани, а не Левски да ми излизат като на парад. Идват мачовете с тях и се надявам нашите играчи да покажат мъжка игра и да ги пребият, както заслужават.
drvasko98 написа:scooool написа:Засадата е тънка, има два удара без топка на Етоо и Пинто... И за капак наш юноша ни уши, да го видя как се радва беше най-болезнения момент за мен, въпреки, че младежа очевидно няма сантименти към нас. Дано повече няма такива драми, но поне духа и желанието на нашите бяха похвални, борба до последна секунда, това вече ни приляга.
И това последното не е вярно. Нашите мачът го бяха за губили ментално още в 60-тата минута и нищо не правеха на терена и имаха късмета в две неща. Първото е да влезе втори гол, при което пък онези всички вкл. треньора им решиха че са спечелили и второто да влезе Стефанов, който с всичките си докосвания до края на мача вещаеше гол и който единствен изглежда вярваше че нещо може да стане. А вече като вкара настроението на терена се промени напълно макар и само за 5-те оставащи минути, от които може би и три не се играха. Но "нашите" нямат заслуга. Заслуга има Стефанов
Кое кога ,къде ,как станало -станало .Версии и вариации много .То ,ако не беше и подаръка на Димитров не ги виждах припоците.
Така се разви мача,да сме благодарни.
Нямахме агресия и желание за борба ,това беше най-големия недостатък,броят нарушения говори красноречиво
САМО ЛЕВСКИ!
Джуркайки из нета налетях на една новинка която незнам доколко е вярна: "Представител на фамилията Папазки стои и зад друг сравнително нов сайт за залози – Inbet.com. Собственик на "Инбет Онлайн" е "Инбет Груп", където съдружник през друга фирма е 25-годишният Александър Валтер Папазки.
А знаем, че тези са спонсор на съдиите, дали не е конфликт това, че индиректно собственика на един отбор е спонсор на съдиите?
А знаем, че тези са спонсор на съдиите, дали не е конфликт това, че индиректно собственика на един отбор е спонсор на съдиите?
Един за всички, всички за ЛЕВСКИ!
vlong написа:drvasko98 написа:scooool написа:Засадата е тънка, има два удара без топка на Етоо и Пинто... И за капак наш юноша ни уши, да го видя как се радва беше най-болезнения момент за мен, въпреки, че младежа очевидно няма сантименти към нас. Дано повече няма такива драми, но поне духа и желанието на нашите бяха похвални, борба до последна секунда, това вече ни приляга.
Кое кога ,къде ,как станало -станало .Версии и вариации много .То ,ако не беше и подаръка на Димитров не ги виждах припоците.
Така се разви мача,да сме благодарни.
Нямахме агресия и желание за борба ,това беше най-големия недостатък,броят нарушения говори красноречиво
На мен агресията си беше ок, Джамилито изумява.. И в двата гола участва със Стефанов. Аз лично съм доволен, голям финал и наздраве от мен.
kostko написа:Джуркайки из нета налетях на една новинка която незнам доколко е вярна: "Представител на фамилията Папазки стои и зад друг сравнително нов сайт за залози – Inbet.com. Собственик на "Инбет Онлайн" е "Инбет Груп", където съдружник през друга фирма е 25-годишният Александър Валтер Папазки.
Как си го представяш това нещо. Лежали в затвора за поръчкови убийства, са собственици на Литекс-София и не само това, но са едни от най-богатите българи. Тези са доказани престъпници от 90-те. Всички го знаят. И как в Анадолспор все мафиоти се събират, бе?! То не беше Илия Павлов, не беше Черепа, не беше индийския бандит Митал, а сега и тези. Гърнетата и те са си бандюги. Само хора от криминалния подземен свят. И после ще ми врякат, че Левски дължали 17 милиона на Черепа. Че те колко дължат на всичките мафиоти. Със сигурност е над 100 000 000 лева. Кога ще ги върнат. Някой гледал ли им е годишните отчети. Всяка година към приходите се записва следното "Отписани задължения към дружеството-майка". Последната година са били близо 20 000 000 лева. Те нямат приходи, само подаръци от собствениците, които НИКОГА не връщат, а после ще ми квичат.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Kris_men2000 написа:Ееееееех богу. Не вярвах,че ще стигнем до тук. Да се радваме на равен срещу безтиретните тирета. И Гунди няма да ни прости това падение. Всичко друго освен победа срещу безтирето е равно на загуба. А за тях равенството е равно на величие и вечна сила и слава. Те за това живеят по 6 месеца в годината. Когато откраднат със съдиите и Вар нещо от нас те се чувстват 2 пъти в годината възкръснали.
Ходи на лекар. От години ви мачкаме в това дерби. Имате 2 победи в 15 мача
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]