Купа на България: Черно море (Варна) - Левски (София), Сряда от 15:00 ч.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- levskarcheto96
- Контакти:
Re: Купа на България: Черно море (Варна) - Левски (София), Сряда от 15:00 ч.
Не са ни виновни Черно море, жребият е отвратителен, че е в един мач там, но това е положението. Проблемът е, че нямахме 1 чисто положение цял мач. Търдин и Костадинов мега ботушари в центъра, напред Сангаре неадекватен цял мач. Черно море си биха заслужено, те си играят надъхано, ръгат се, свикнали са си на тази нива, която даже беше по-добре от очакваното.
Sstefanov написа:1914.1902 написа:Проблемът не е отпадането, а това, че предварително се знаеше как ще ни излъжат за пореден път, докато ние им се връзваме на играта. Всяка година едно и също. И то при различни треньори, което е още по-комичното.
какво значи им се връзваме. Гледа ли мача? Това беше ли футбол ? Лайнарите знаеха, че няма да получат картони и цяло мач се ритаха като свине. Защо се толерира това? Какъв е идеята на тея отрепки от черно море ? Какво постигат ? Бият ни в нареден мач, където и да искаш не можеш да направиш нищо. Защо този мач се игра на ТИЧА ?Защо се игра на тази картофена дупка?
Да се връзваме означава всеки път да те бият по характерния им начин, а ние да не правим някакъв опит за промяна.
За какъв футбол можем да говорим в български мач? Това им беше позволено и в предишни мачове, поради тази причина не ми направи никакво впечатление. В последните ни няколко гостувания на този стадион - на два пъти на играчи на Черно море им беше позволено да играят спокойно с ръце в наказателното си поле, а в друг случай да направят атака след игра с ръка, а малко по-късно се стигна до гол.
ПФК Левски и останалите отбори да изразят мнението си за стадион ''Тича'', който е такъв от адски много време. Аз не го помня в перфектно състояние или това е било прекалено рядко.
Halo написа:Ситуацията с изгонването не е първата в мач на Черно море. Това сякаш им е заучено положение. Изключително нагло е самото повторение, защото от него не се вижда избутването на Карлос в страни, което е и причината за грубото влизане. Имаме първо изблъскване на Охене, което го отклонява с поне половин метър от първоначалната му траектория, а той вече е посегнал към топката. Без този бодичек на Димов, Охене със сигурност нямаше да направи такова нарушение. И в други мачове на този селски отбор се показват същите червени картони. Ситуациите са повече от една в случая. Първо явно нарушеине на Димов, и след това се получава влизането.
Аз също мисля,че Димов засили Охене
Г.Ганчев:Душата ми е люлякова,сърцето оранжево.......- Никога няма да напусна Литекс......
https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI
https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI
Паднахме си по познатия начин. От морето ритане, кюскане, спестени картони - тези х..те влизат в мача с нож в устата и вик убивай ала един мач в Дупница.
Добре дошъл на дон Хулио в нашата си бг действителност. Ниви, псувни, грам уважение към противника вкл. колегиалност, ритай там, барем го контузиш оня в синьо, и всичо под благосклонния поглед на съдията. Абс. всеки отбор така може да ни вземе мач.
Но трябва даси признаам нямаме класа и настройка да го вземем този мач (те делиормана не можаха, та ние ли), дано задържим второто, че ни чакат 6 мача в плейофите.
Добре дошъл на дон Хулио в нашата си бг действителност. Ниви, псувни, грам уважение към противника вкл. колегиалност, ритай там, барем го контузиш оня в синьо, и всичо под благосклонния поглед на съдията. Абс. всеки отбор така може да ни вземе мач.
Но трябва даси признаам нямаме класа и настройка да го вземем този мач (те делиормана не можаха, та ние ли), дано задържим второто, че ни чакат 6 мача в плейофите.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.
- darkblue67
- Контакти:
teerr написа:Halo написа:Ситуацията с изгонването не е първата в мач на Черно море. Това сякаш им е заучено положение. Изключително нагло е самото повторение, защото от него не се вижда избутването на Карлос в страни, което е и причината за грубото влизане. Имаме първо изблъскване на Охене, което го отклонява с поне половин метър от първоначалната му траектория, а той вече е посегнал към топката. Без този бодичек на Димов, Охене със сигурност нямаше да направи такова нарушение. И в други мачове на този селски отбор се показват същите червени картони. Ситуациите са повече от една в случая. Първо явно нарушеине на Димов, и след това се получава влизането.
Аз също мисля,че Димов засили Охене
Каквоима да мислим, то ясно се вжда на повторенията.
- Der Schmarotzer
- Контакти:
Мача го осра съдията, който не позволи на Левски да играе. Цял мач съдията игра за варненци.
Последна промяна от Der Schmarotzer на 26 фев 2025 17:28, променено общо 1 път.
Ние сме Левски, Левски (София)!!!
Нищо не пречеше да се вземе и някакъв нападател, след като Колев Куция е в бокса. Сангаре гол много трудно може да вкара, а Бачев го няма. Изключителна глупост на цялото треньорско ръководство. Да имаш само един здрав централен нападател, който не може да вкара гол.
Това кой да е домакин в тия мачове с жребий ли се определя?
Защото аз от години не си спомням мач за купата на Герена с изключение на този с Дунав, където сме тотални фаворити, дори и да беше в Русе....
Защото аз от години не си спомням мач за купата на Герена с изключение на този с Дунав, където сме тотални фаворити, дори и да беше в Русе....
България !!!!
mrw8 написа:Това кой да е домакин в тия мачове с жребий ли се определя?
Който бъде изтеглен първи от двойката е домакин!
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
-
- Контакти:
Още със Сангаре бяхме с човек по-малко. Аз не видях вярно отиграване от него.