W84me написа:Dust написа:Главния рефер на мача ЦСКА-Арда е много слаб.
Познавам го лично, този е най-големия тапир.
Да, варненец е. Може ли да да има два пъти лекарска намеса, да има две ВАР намеси и само +2мин продължение на полувремето.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
W84me написа:Dust написа:Главния рефер на мача ЦСКА-Арда е много слаб.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Dust написа:W84me написа:Dust написа:Главния рефер на мача ЦСКА-Арда е много слаб.
Да, варненец е. Може ли да да има два пъти лекарска намеса, да има две ВАР намеси и само +2мин продължение на полувремето.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Till.Lindemann написа:Честито на всички колеги за Вердер!
Тези, които ми искахте инфо на лично, да почерпите:)
Нещо скромничко, като за обръщалка в едно полувреме.
Може кафе, алкохол избягвам :)
Освен по специални поводи.
Лека и със здраве да си харчите спечеленото, пичове!
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
tmanolov написа:Dust написа:Манолов, този път написа една камара общи неща нямащи абсолютно нищо общо със случилото се на Лаута.
Фен на Локо на трибуните се е почувствал зле. Линейката влезе зад едната врата за да бъде качен фена, който бе свален с носилка. Бяха слезнали фенове на Локо с цел да помагат. Линейката тръгна и в този момент едно човекоподобно подгони да бие делегата на мача и успя да го удари поне два пъти, като му разби носа. Хората от охранителната фирма бяха пълни кашкавали.
А Ок, не съм го гледал - ми в този случай 10 годишна забрана и дело на въпросния примат
П.С. Може да е бил афектиран от смъртта при катастрофата във Видин - може да са му роднини, знам ли
Dust написа:Till.Lindemann написа:Честито на всички колеги за Вердер!
Тези, които ми искахте инфо на лично, да почерпите:)
Нещо скромничко, като за обръщалка в едно полувреме.
Може кафе, алкохол избягвам :)
Освен по специални поводи.
Лека и със здраве да си харчите спечеленото, пичове!
Вердер от кога играят в Първа лига?
miro_rz написа:Нашето момиче е на финала. А пък шотландеца не бях го гледал 10 години, на времето си беше топ играч. Дано си възвърне формата с една титла от С.Ирландия!
W84me написа:Dust написа:W84me написа:Dust написа:Главния рефер на мача ЦСКА-Арда е много слаб.
Навремето, когато карахме курсовете, не знаеше кога има тъч, засадата му отне около 3 месеца.
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 240 госта