Till.Lindemann написа:djoker1978 написа:vvessel написа:djoker1978 написа:Аз дори не разбирам за какво се сърди Мъри , дори и на малките деца беше ясно, че Милото дава пари и дърпа конците . За пореден път ще кажа ако бяме изгонили Милото какво щяхме да правим ! Днес Левски щеще ли да го има . И аз знам как се прави ,ама като няма пари !!! Мъри каза , че решенията се вземали другаде , наистина ли ? И аз да давам пари и аз ще вземам решения . Хипоптетично давам 5 милиона на Левски , много ясно , че ще искам да знам къде и за какво отиват парите ми . Вие нали не мислите ,че някой изхвърля пари през позореца ?
Все още се учудвам, че има хора които не са разбрали или се правят, че не са разбрали. Никога не е стоял въпросът Мъри или Палмите. И за малките деца може да е ясно, че който дава парите, дърпа конците, но за големите хора е ясно че Палмите са само спонсор. СПОНСОР!!! Спонсора дава пари срещу реклама. Ако иска да дърпа конците трябва да стане собственик. А те хем не са собственици, хем взимат 10% от всички постъпления, което е нечувано, хем в УС имат двама от трима, тоест те решават какво се случва. И то срещу смешните 5 милиона, които бяха реално към 1/4 от бюджета. Ето за това се сърдеше Мъри, ако не си разбрал. Или просто си тролче на Раеви.
Ти не може да си сериозен !!! Ако да кажем аз дам 100 милиона и един ден случаино взема 10 % за кого е пробелем ?Дори и да приемем , че за мен е инвестиция ,къде е проблема спасявал ли клуба сега , днес на момента . А един ден ако евентуално станем Реал Мадрид може и да си върна парите и какво от това ? Това не ме ли стимулира да правя нещо хубаво за клуба за да си върна парите ? Ако клуба спечели 100 милиона тази година , благодарение на мен къде е проблема че ще са 90 за него и 10 за мен ? Няма ли да ме стимулира да печеля по милярд ? Не Ви разбирам сериозно !!!!
Излизаш с плеймейтка или друга красива бръмчалка.
Даваш и на вечер по 1000 лв, за да е с теб.
Ама на края на вечерта си искаш обратно по 100 лв от нея.
Сега разбра ли това, което си написал?
Спонсор, независимо мъж на жена, фирма за клуб и т.н. САМО ДАВА, ТОЙ НЕ СИ ИСКА ДАДЕНОТО ОБРАТНО.
Не 10%, даже 1% не си иска обратно.
В единия случай даваш, за да е*еш готина п*чка!
В другия случай даваш, за да ти правят реклама!
Иначе не си никакъв спонсор, а най-обикновен мошеник.
Разбираш ли идеята?
Значи искаш да кажеш ако дам на една ковра 900 лева няма да го лигави ? Вие не сте нормални , очевидно и от бизнес не разбирате . Категорично няма фирма , Акционерно дружество което да откаже пари при положение , че един ден във времето евентуално трябжа да отчисли 10 % от печалбата . Реално Вие искате да кажете , че има значение дали ще дам 5 милиона или , 4,5 милиона ? Има значение за жена ми за Вас не е ли важно да съм дал парите ? През цялото време се опитвате да обясните , че най - Милото отчислява от себе си ? И дава пари на Раев ? Еми има пари човека огажда си ? Добре казал е , че дава 5 милиона но реално дава 4,5 къде е проблема ?Има някой които дава чисти 5 милиона ли ? Значи Вие се опитвате да ни убедите че 0 е повече от 4,5 милиона ? Милото е свидлив и казва , че дава 10 милиона а реално дава 9 е й ? Има друг дето дава 9 лева ли ? Вие сериозни ли сте . Само Левски Завинаги . Вие като ходите на работа и като Ви казват ще Ви даваме 3000 лева обаче накрая Ви дадът 2900 и ще напсунете така ли ? Хаха