Левски: Трансфери, зимна подготовка и контроли

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Левски: Трансфери, зимна подготовка и контроли

Мнениеот metodito » 14 фев 2025 21:34

Plovdiv_1926 написа:
vlong написа:От скромното видео ,което гледах ми хареса.
Подвижен ,атлетичен,влиза здраво имаше добри центрирания и пасове,само че повечето му изяви бяха все в атака
И добре,че е млад

Колега, не гледай видеата, дойде като аматьор без мач в професионалния футбол, тръгва си като полуаматьор с огромния принос 1 гол и 1 асистенция в 50 мача. Центрирането му е не е лошо, другото не е кой знае какво нито в защита е топ, нито има висока скорост. Предшественикът му Матеуш например си беше страшен футболист за България, ама Кандем е далеч от това ниво, все пак не е тотален баберек, ама половин.

И все пак не ви е топкова лоша сделката, ако не се дава Галчев обратно, а явно не е така, нашият другар начело, където уж е в сянка, по всичко изглежда е решил да се задоволи с жълти стотинки дори и за това, което предлага Кандем. Ама не чакайте някакъв страшен бек в никакъв случай.

Е, Дембеле какъв принос имаше към отбора ви? И изглеждаше ли ти като футболист, който ще направи това, което направи в "Левски"? Благодарим за Камдем и дано ни е на кадем.

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 14 фев 2025 22:38

Мале, ако пласираме Папито.. аз черпя, може да е пич, но ми къса нервите и му желая здраве и късмет далеч от нас :). Андонов ми изглежда леко флегматичен и явно не създава реална конкуренция. Успех и на двамата, но далеч от нас, нищо лично, просто ни трябва повече класа и конкуренция. Дано трансферите станат!

Plovdiv_1926
Контакти:

Мнениеот Plovdiv_1926 » 15 фев 2025 00:05

metodito написа:
Plovdiv_1926 написа:
vlong написа:От скромното видео ,което гледах ми хареса.
Подвижен ,атлетичен,влиза здраво имаше добри центрирания и пасове,само че повечето му изяви бяха все в атака
И добре,че е млад

Колега, не гледай видеата, дойде като аматьор без мач в професионалния футбол, тръгва си като полуаматьор с огромния принос 1 гол и 1 асистенция в 50 мача. Центрирането му е не е лошо, другото не е кой знае какво нито в защита е топ, нито има висока скорост. Предшественикът му Матеуш например си беше страшен футболист за България, ама Кандем е далеч от това ниво, все пак не е тотален баберек, ама половин.

И все пак не ви е топкова лоша сделката, ако не се дава Галчев обратно, а явно не е така, нашият другар начело, където уж е в сянка, по всичко изглежда е решил да се задоволи с жълти стотинки дори и за това, което предлага Кандем. Ама не чакайте някакъв страшен бек в никакъв случай.

Е, Дембеле какъв принос имаше към отбора ви? И изглеждаше ли ти като футболист, който ще направи това, което направи в "Левски"? Благодарим за Камдем и дано ни е на кадем.

Ябълки с круши сравняваш, Дембеле беше от Клерфонтен, тоест от най-талантливите деца във Франция, минал после през Оксер и Лацио, юношески национал на Франция, при нас пак ги разнасяше защитниците като пръскачки, да, не се очакваше чак такъв фурор да направи, ама си беше и при нас нападател за 15 гола в първенството отвсякъде и то при изпадащ към онзи момент отбор. Ако не беше алкохолик, нямаше да го видим тук никога. Кандем е много далеч от това, дойде в един почти шампионски отбор и не го подобри, а го отслаби.
Един света, един света и черно-бяла е любовта...

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 15 фев 2025 06:28

Какви 15 гола? Той не беше ли при вас с 5-6 гола. И идва от някакъв гръцки слабак.

Plovdiv_1926
Контакти:

Мнениеот Plovdiv_1926 » 15 фев 2025 09:08

metodito написа:Какви 15 гола? Той не беше ли при вас с 5-6 гола. И идва от някакъв гръцки слабак.

Толкова голове, ама за полусезон и то в отбор, борещ се да не изпадне, като на практика пе сионира едно старо куче каот Чиликов. Не говорим откъде е дошъл, а как е играл: https://forum.gong.bg/lokopld/viewtopic ... ра+дембеле ето ти и тема да видиш впечатленията от него.

Все тая де, няма смисъл повече да спамя тук, като темата е Кандем. Не е тотален неможач, ама не смятам, че е добър футболист също.
Един света, един света и черно-бяла е любовта...

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 15 фев 2025 09:50

Plovdiv_1926 написа:
metodito написа:Какви 15 гола? Той не беше ли при вас с 5-6 гола. И идва от някакъв гръцки слабак.

Толкова голове, ама за полусезон и то в отбор, борещ се да не изпадне. Не говорим откъде е дошъл, а как е играл: https://forum.gong.bg/lokopld/viewtopic ... ра+дембеле ето ти и тема да видиш впечатленията от него.

Все тая де, няма смисъл повече да спамя тук, като темата е Кандем. Не е тотален неможач, ама не смятам, че е добър футболист също.

Принципно такива, като него с лопата да ги ринеш в Лига 2 и Лига Насионал. Но пък за нас беше супер. Беше грешка да бъде продаван. От продажбата му "Левски" отиде надолу и кариерата/живота му отиде надолу. Той донесе с головете си на клуба сигурно поне €2 милиона, те го продадоха за €2М. А можеше да донесе много повече, като ни класира пак за Европа... А го купиха май за €200 000. Демек са на загуба. "Умни" глави има в краководството...

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 15 фев 2025 12:42

Дембеле беше продаден в точния момент. Преди да се натряска и да се изгермечи в някой стълб. Или, не дай си Боже, в човек.
Батков един път го извади от полицейското. Втори път щеше да е капак!

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 16 фев 2025 12:38

Венци даде интервю, че са се разбрали за лявото крило Фабиен, оставали личните условия. За Вуцата...явно овцата глава е стъпил накриво и Дебелия се прави на интересен, и без това не съм сигурен, че е за нас, до скоро ни показваше пръсти и целувки тирето. Иначе и двамата имат качества.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 16 фев 2025 12:49

На мен лично този Фабиен ми е правил много добро впечатление ,когато съм го гледал и според би ни помогнал. Друг офанзивен играч ,който можем да вземем като бюджетен вариант от нашето първенство е Макни от Хебър. Според мен ,който и от двамата да вземем , няма да сгрешим и ще ни свърши работа.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 16 фев 2025 13:23

Аз съм много раздвоен за евентуален трансфер на Вуцов. Не съм сигурен, че заслужава шанс в Левски заради маимунджулъците си. И е хубав урок да научи, че действията и изказванията имат последствия. Хем изглежда, че е силен характер и Левски нужда от такива, хем говориш как си станал цесекар и да правиш такива номерца, които си научил от Г.Петков и изведнъж да се обърнеш, като фурнаджийска лопата.
Венци Стефанов направи хубав паралел с онова гърче Стериакис, който определено бе много обещаващ, но в последните 5 години кариерата му е в 9-та глуха.
Левски трябваше да се напъне за Д.Наумов или Дюлгеров. Луков също изигра силни мачове за Локо Пд.

Върни се в “Левски”