Левски: Трансфери, зимна подготовка и контроли

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Левски: Трансфери, зимна подготовка и контроли

Мнениеот TristaNNN » 04 фев 2025 10:55

Aronaks написа:Мажоритаря няма ли да пуска билетите за мача с Каузата? Все пак неделя наближава, Левски играе, което преди беше празник. Не знам втория полусезон, колко ще е празник, когато Левски играе и дали въобще ще играе, а може и да ни бият, който ни хване, но поне ние мазохистите ще сме на стадиона, без значение дали е -1 или вали.

Пуснаха билетите. Явно твоите желания веднага биват удовлетворявани. :)
Я си пожелай нещо друго, моля те. Примерно класиране в ЕКТ, Фадигата и Икената вън, Маринчо голмайстор, нещо такова. :)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Киро Пора
Контакти:

Мнениеот Киро Пора » 04 фев 2025 12:31

groti написа:Нека не се лъжем и не обвиняваме Хулио - най-слабият от "водещите" отбори сме. Всички ще ни бият, при това яко. Ще се изненадам ако не завършим на 5-6 място. Гъзът, пласьорът и гърбавия когато и да ги линчуваме все ще е късно.

На база на какво мислиш, че сме най-слабия от водещите отбори? Със същите тези футболисти, предишния треньор надигра тотално Ботев в Пловдив и загубихме заради тъпа грешка и късметлийски гол. Същата работа на Тича - скандална дузпа не ни беше дадена и като цяло не бяхме по-слаби. Тези два отбора продадоха основни играчи (Конте, Нвачукву, Дуду, Кешерю спря с футбола) и сега ще ни гостуват на Герена.
Аз съм умерен оптимист, че ще спечелим вторенството, особено, ако вземем един-двама прилични играчи, в следващите 1-2 седмици.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 04 фев 2025 12:37

honda написа:
koisa написа:
honda написа:...понеже политиката на отбора е в основния състав да играят играчи ,които могат да бъдат продадени.

Интересно как Охене и Г. Костадинов се вписват в тази политика... :oops:

Нека да не бъркаме нещата . Охене и Г.Костадинов ,ако въобще дойде в Левски, бяха привлечени за да запълнят за къс период една определена дупка , на всеки е ясно че те не са бъдещето на Левски и никой от тях не ми е известно да е поставял условие да бъде титуляр. При Попов ситуацията е доста по-различна в онзи момент се считаше ,че титулярната тройка халфове на Левски трябваше да бъде А.Краев (24г) - Ас.Митков(18г) - Джемили(21г) , отделно имахме Дарлан (25г) , Маринчо (20г) , Ил.Стефанов(25г) , Р.Чандъров(25г), Фадига (26г) , та как се вписва в цялата тази схема Ив. Попов в онзи момент на 36г. ?
Той се чувстваше обиден ,че не започва всеки мач и с право. Той можеше да помогне много на отбора и при него въобще не ставаше дума за някакви финансови въпроси. Той дойде да завърши кариерата си в любимия си клуб и с право се чувства обиден.

Нищо не бъркаме... Ако политиката на клуба е да играят футболисти, които да бъдат продадени - не взимаш "старчоци" да запълваш дупки, а го правиш, ако трябва с юноши.

Нали уж клишето във футбола е, че има можещи и неможещи, а не стари и млади...
Ако помниш Боримиров също беше "стар" като се върна по времето на Синята приказка, но играеше... При нас Попето не играеше това, което трябваше да играе, или поне както го направи в Ботев. Според мен това беше проблема, а не, че бил стар. Едва ли някой треньор ще се откаже от много добър и опитен футболист, който играе добре.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 04 фев 2025 13:10

В неделя ще е някакво преброяване на балъците в синята общност :lol:

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 04 фев 2025 13:24

LoveAndPeace написа:В неделя ще е някакво преброяване на балъците в синята общност :lol:

Сигурен съм ,че разните евроклубове ,които фалираха и изпаднаха в Долни дивизии стадионите им са празни.Те изобщо имат ли нужда от стадиони,сигурно играят някъде под наем,пък и защо изобщо играят?
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 04 фев 2025 13:48

Киро Пора написа:
groti написа:Нека не се лъжем и не обвиняваме Хулио - най-слабият от "водещите" отбори сме. Всички ще ни бият, при това яко. Ще се изненадам ако не завършим на 5-6 място. Гъзът, пласьорът и гърбавия когато и да ги линчуваме все ще е късно.

На база на какво мислиш, че сме най-слабия от водещите отбори? Със същите тези футболисти, предишния треньор надигра тотално Ботев в Пловдив и загубихме заради тъпа грешка и късметлийски гол. Същата работа на Тича - скандална дузпа не ни беше дадена и като цяло не бяхме по-слаби. Тези два отбора продадоха основни играчи (Конте, Нвачукву, Дуду, Кешерю спря с футбола) и сега ще ни гостуват на Герена.
Аз съм умерен оптимист, че ще спечелим вторенството, особено, ако вземем един-двама прилични играчи, в следващите 1-2 седмици.

На база статистиката :) Нямаме победа срещу водещ отбор. Срещу Ботев още не ни бяха хванали козовете, но в края на полусезона се виждаше колко сме несъстоятелни. Казваш как загубихме от липса на шанс, но колко точки и победи срещу слаби отбори натрупахме на късмет. Отделно натрупаха се контузии, скапа се формата на няколко човека, трансфери йок. Някакво тотално безвремие цари в управлението на клуба, безпаричие, напрежение между феновете, нов треньор, който за 3 седмици и без селекция няма как да вдигне класата на отбора.. Не знам на какво пък ти си оптимист, но ще се радвам в края на сезона ти да си прав, а аз да не съм.
110 години любов!

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 04 фев 2025 14:15

Нов сезон, нов късмет - както се казва. Но със стар, който се мисли за най-малко за републикански супер стар, собственик без собственост - едва ли ... Ако надеждата умира последна, то Левски вече е умрял ...

Киро Пора
Контакти:

Мнениеот Киро Пора » 04 фев 2025 14:30

groti написа:
Киро Пора написа:

На база статистиката :) Нямаме победа срещу водещ отбор. Срещу Ботев още не ни бяха хванали козовете, но в края на полусезона се виждаше колко сме несъстоятелни. Казваш как загубихме от липса на шанс, но колко точки и победи срещу слаби отбори натрупахме на късмет. Отделно натрупаха се контузии, скапа се формата на няколко човека, трансфери йок. Някакво тотално безвремие цари в управлението на клуба, безпаричие, напрежение между феновете, нов треньор, който за 3 седмици и без селекция няма как да вдигне класата на отбора.. Не знам на какво пък ти си оптимист, но ще се радвам в края на сезона ти да си прав, а аз да не съм.

Може и ти да си прав и аз да съм си романтик и оптимист и да се правя, че не виждам какво става. Ще поживеем, ще видим :)

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 04 фев 2025 14:54

TristaNNN написа:
Aronaks написа:Мажоритаря няма ли да пуска билетите за мача с Каузата? Все пак неделя наближава, Левски играе, което преди беше празник. Не знам втория полусезон, колко ще е празник, когато Левски играе и дали въобще ще играе, а може и да ни бият, който ни хване, но поне ние мазохистите ще сме на стадиона, без значение дали е -1 или вали.

Пуснаха билетите. Явно твоите желания веднага биват удовлетворявани. :)
Я си пожелай нещо друго, моля те. Примерно класиране в ЕКТ, Фадигата и Икената вън, Маринчо голмайстор, нещо такова. :)

Пожелавам си купа, Евроучастие в групи и Мажоритарят Раев далеч, далеч от управлението на Левски. По възможност Тиквата и Новото начало също да изчезнат в дън гори, ама това са само пожелания.

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 04 фев 2025 16:04

Мечката подписа за година .. Мачкамииии!!!
110 години любов!

Върни се в “Левски”