Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

peliforewer
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот peliforewer » 01 фев 2025 22:03

damyanov1963 написа:
peliforewer написа:
damyanov1963 написа:
peliforewer написа:
damyanov1963 написа:
damyanov1963 написа:Пели, стига с твойте интриги бе, кой е ощетения в случая, много ясно че според теб и Илиев е чморе.
А че левскарите софиянци трябва да си взимат неплатена отпуска за да отидат на мача не е важно!

И още нещо - нали все се кефиш, че ние сме се интересували от Вас, а не обратното?!

Ощетеният съм аз, че вместо да се прибера в къщи и си гледам Черно море-Левски ще трябва да се мъча на работа на телефона си.Тъй като разбрах, че днес имаш празник ще ти поясня, прецакани сме всички които искат да гледат и се интересуват от български футбол.Без да подценявам отборите на Ботев Враца и Берое, но техният мач едва ли ще предизвика по-голям интерес от срещата Черно море-Левски.Аз се интересувам от български футбол и странните решения на БФС и ПЛ които са марионетки на хората на Домусчиев.

Завиждам ти на работата, след като през работно време можеш да си гледаш мачове на телефона.
Дай Боже всеки му.

Виждаш ли, че протестирам и заради теб :) .Мен не ме мислете мога и на лаптопа да го гледам мача, но тази глупост с програмата вреди на българския футбол и разлика от времето на Боби и Гонзо няма, не Промяна, а Подмяна.

Точно па цесекар да говори за промяна и подмяна :lol:

Коментирайте си със спонсорчето, разбрах, че за теб не е важно да гледаш Левски :) .
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 01 фев 2025 22:31

peliforewer написа:
damyanov1963 написа:
peliforewer написа:
damyanov1963 написа:
peliforewer написа:
damyanov1963 написа:И още нещо - нали все се кефиш, че ние сме се интересували от Вас, а не обратното?!

Ощетеният съм аз, че вместо да се прибера в къщи и си гледам Черно море-Левски ще трябва да се мъча на работа на телефона си.Тъй като разбрах, че днес имаш празник ще ти поясня, прецакани сме всички които искат да гледат и се интересуват от български футбол.Без да подценявам отборите на Ботев Враца и Берое, но техният мач едва ли ще предизвика по-голям интерес от срещата Черно море-Левски.Аз се интересувам от български футбол и странните решения на БФС и ПЛ които са марионетки на хората на Домусчиев.

Завиждам ти на работата, след като през работно време можеш да си гледаш мачове на телефона.
Дай Боже всеки му.

Виждаш ли, че протестирам и заради теб :) .Мен не ме мислете мога и на лаптопа да го гледам мача, но тази глупост с програмата вреди на българския футбол и разлика от времето на Боби и Гонзо няма, не Промяна, а Подмяна.

Точно па цесекар да говори за промяна и подмяна :lol:

Коментирайте си със спонсорчето, разбрах, че за теб не е важно да гледаш Левски :) .

Аз нямам спонсор(чета), всичко до сега съм си изкарал сам. Изпадал съм и в трудни моменти, но винаги съм намирал начин да се изправя - подчертавам - САМ!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 01 фев 2025 22:40

Добре,ние сме се интересували от ЦСКА,Ами широко скроени сме.Интересуваме се и от нашия отбор Левски.
А защо ,когато и да задам някакъв въпрос за ЦСКА никой от тукашните припознали не отговаря,постоянно повтарят -гледай си работата,неумен си,гледай си Насето.
Нямате ли мнение за любимата марка?
На осмо място -никаква критика.
Милионни трансфери на трийсетгодишни -никакво съмнение.
Избягаха други милионници-ни звук.
УЕФА ги изплющя по феърплей-крият се.
Махнали тире ,щели да келепирят 31 титли -никаква радост.
Ако стане въпрос за Левски наскачат като шумкарин срещу мандра
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 02 фев 2025 08:44

Изображение

Изображение

Изображение

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 02 фев 2025 12:03

1914.1902 написа:Изображение

Директно сините в атака с това червено ;) като се замисля, май трябва да купя оранжево бельо по повода
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

DoSomethingDifferent
Контакти:

Мнениеот DoSomethingDifferent » 02 фев 2025 16:01

Никакъв шанс, Маринчо да бие дузпите в Милан.
Do Something Different!

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 02 фев 2025 16:36

DoSomethingDifferent написа:Никакъв шанс, Маринчо да бие дузпите в Милан.

Жалко.
Милан сега имат пълното право да се пазарят като дърти циганки и да намалят с 50 лв цената от исканите 200М евракис за "младия и талантлив" футболист.
Изображение
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 02 фев 2025 16:48

Шок, Гьостепе губи! :lol:
Изображение

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 02 фев 2025 16:56

miro_rz написа:Шок, Гьостепе губи! :lol:

Ай стига бе !!!
Амааа, как може ..!?
Платена провокация !
Изображение
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Потребителски аватар
gacobacov
Контакти:

Мнениеот gacobacov » 03 фев 2025 04:22

Сега гледам Грамитата и знаех си че един ден ще почнат да излизат чисто голи на червения килим Изображение

https://www.youtube.com/watch?v=QXXaK_Sve28
Изображение

Върни се в “Левски”