Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
damyanov1963

Re: Без цензура!

Мнениеот damyanov1963 » 27 яну 2025 18:25

obi4am_pirin написа:
damyanov1963 написа:
obi4am_pirin написа:Немислимото се случи!Левски смачка...Добруджа!
Вадете касите!Тридневните празненства могат да започнат!

Добре че се случи, та да живнеш, къде беше се скрил до сега, знаеш ли как липсваше на форума :)

Вярвам въпросът ти е риторичен!Сигурен съм, че имаш пръст в принудителното ми отсъствие! :mrgreen:
Както е казал класикът:"Хитрец си ти, Андрешо"!

Аа не, не ти минава номера, нямаше те се с месеци, ако било заради банан едва ли е имало нужда някой друг да има пръст в него :idea:
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 27 яну 2025 18:37

damyanov1963 написа:
obi4am_pirin написа:
damyanov1963 написа:

Добре че се случи, та да живнеш, къде беше се скрил до сега, знаеш ли как липсваше на форума :)

Вярвам въпросът ти е риторичен!Сигурен съм, че имаш пръст в принудителното ми отсъствие! :mrgreen:

Аа не, не ти минава номера, нямаше те се с месеци, ако било заради банан едва ли е имало нужда някой друг да има пръст в него :idea:

Докладче!Нищо сложно!
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 27 яну 2025 18:40

obi4am_pirin написа:
damyanov1963 написа:
obi4am_pirin написа:
damyanov1963 написа:

Докладче!Нищо сложно!

Е, щом за тебе докладите не са нищо сложно, въпрос на опит от практика.
Бая сложен трЕБЕ да е бил тоя доклад с оглед размера на банана :lol:
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 27 яну 2025 19:09

Минавам само да отбележа..
Грасиас сеньор Хуйлио !
Така им го нахулихте, че направо върнахте вашите мууууууучачос обратно в първи клас.
Ел гранде рогатос !
Изображение
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 27 яну 2025 21:24

ugly bug написа:Минавам само да отбележа..
Грасиас сеньор Хуйлио !
Така им го нахулихте, че направо върнахте вашите мууууууучачос обратно в първи клас.
Ел гранде рогатос !
Изображение

Бахти професията -трол
Кажи нещо поне веднъж за любимия ти отбор.Поне имаш ли такъв ,как се казва?
За снукъра разбрахме.За риболова също .
Абе ти от кой отбор си?
Бахси нещастника,бахти животеца
САМО ЛЕВСКИ!

kamilata3
Контакти:

Мнениеот kamilata3 » 27 яну 2025 22:39

vlong написа:
Грасиас сеньор Хуйлио !
Ел гранде рогатос !
Изображение

Бахти професията -трол
Абе ти от кой отбор си?

Ти ли го каза,я си виж коментарите,колко имаш и ако въобще имаш отбор и колко си писал простотии срещу ЦСКА и привържениците му.
Eminem написа:
Срам е този евроидиот ФК Левски! Време е да ни закриват или да ни забранят да играем в ЕКТ

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 27 яну 2025 22:52

Сутринта писах за Киро Гела.
Следващия
САМО ЛЕВСКИ!

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 27 яну 2025 23:09

kamilata3 написа:
vlong написа:
Грасиас сеньор Хуйлио !
Ел гранде рогатос !
Изображение

Бахти професията -трол
Абе ти от кой отбор си?

Ти ли го каза,я си виж коментарите,колко имаш и ако въобще имаш отбор и колко си писал простотии срещу ЦСКА и привържениците му.

Няма левскар, който да е писал повече мнения срещу Тирето, в сравнение с мненията му за Левски.
Както и няма припок, който да е писал по-малко мнения в левскимразен стил, в сравнение с мненията му за Тирето.
Просто припоците сте си такива - на първо място ви влече левскимразието, от там почва и там ще свърши цялото ви разбиране за чест, достойнство, вярност към любимия отбор, с тире или без, и прочее добродетели, присъщи за сините привърженици. И понеже вътрешно в себе си знаете, а и последните футболни години у нас ви го доказаха, че сте пОДки, то не ви остана нищо друго освен да целувате знамето на пропагандата и левскимразието, изтъкано от радикална припощина и невиждана манипулация на и без това кухите ви главици.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 27 яну 2025 23:20

CapitanePuyol написа:Тоя бъга грозен наистина май пише само да дразни феновете на други отбори, но никога за своята Цура. :) :mrgreen:

Добър ден! 90% процента от припоците са такива, и то не само в тоя форум.
Тяхната "вярност и чест", както и "отдадеността" на любимия отбор, се крепят предимно на левскимразието. Както и на делиорманомразието (щото ги е*ете, където ги хванете) и на БФСмразието (щото не им подаряват тенекето).
Аргументът срещу моето мнение, и подобните такива, ще е: Имате комплекси от цесикату...
Тежко бреме е припощината!
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 27 яну 2025 23:30

TristaNNN написа:
kamilata3 написа:
vlong написа:
Грасиас сеньор Хуйлио !
Ел гранде рогатос !
Изображение

Бахти професията -трол
Абе ти от кой отбор си?

Няма левскар, който да е писал повече мнения срещу Тирето, в сравнение с мненията му за Левски.
Както и няма припок, който да е писал по-малко мнения в левскимразен стил, в сравнение с мненията му за Тирето.
Просто припоците сте си такива - на първо място ви влече левскимразието, от там почва и там ще свърши цялото ви разбиране за чест, достойнство, вярност към любимия отбор, с тире или без, и прочее добродетели, присъщи за сините привърженици. И понеже вътрешно в себе си знаете, а и последните футболни години у нас ви го доказаха, че сте пОДки, то не ви остана нищо друго освен да целувате знамето на пропагандата и левскимразието, изтъкано от радикална припощина и невиждана манипулация на и без това кухите ви главици.

Ако искаш едно басче да хванем, че Шезлонга, Аноракса, Любов и мир и Реално имат повече мнения срещу ЦСКА отколкото за Левски.
Ъглито има уникално чуство за хумор ! Просто вие много му се връзвате . Ако беше говедо, щяхте да сте го направили боК тук.

Върни се в “Левски”