Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

tmanolov
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот tmanolov » 15 яну 2025 15:23

realno написа:
tmanolov написа:
realno написа:Делянски, честито! Има да черпиш!
Твоите чалгари от ИТН (Изиграхме Този Народ) най - после додрапаха до властта.
Новото начало ви вкара вътре като овце в кошара, а те ще се правят на опозиция. Подобен извратен сценарий - мутри, чалгари и комунисти да управляват заедно, могат да измислят само лоши сценаристи като твоите любимци - гладни за крадене. :)))

браво, един път да напишеш нещо умно, макар и не красиво (изключая ебавките с припоците, там си стожер!) - само да те коригирам в последното изречение - първите, които изпраха, изплакнаха и изгладиха свинята и БХ са именно любимите ти умнокрасиви - щом може Зглобка между Бх и Кирчо-кокорчовата измет, със свинята отзад, що да не може с чалгарите, комунетата и сополя отзад? Как беше: жу су и Украйнааааааа :mrgreen:

П.С. Аз също не очаквах, че слафчу е чак толкова продажен, колкото умнокрасивите, ама на, имало да става - после що хората гласували за копейките и реинкарнациите им от безличните мечове - ми само те не са правили коалиция с цел преплакване на БХ! Тука е така!

Така го "изпраха", че им развалиха "сглобката" и получиха обвинения. Опорките ти за "изпиране" са все едно съчинени в централата на Новото ти начало в скута на дебелия.

В момента звучиш като припок, след припознаването:
- направихте ли коалиция(Зглобка, или както там му викате) с БХ, след като се клехте никога да не правите такава одиозна свинщина - направихте
- направихте ли сглобка с корпулентната свиня, срещу която (и уж началникът ѝ) даже правихте абордаж с лодки-еднодръвки на Росенец - направихте

Кво повече да коментираме. Същият си като припоците - и те така викат - ние сме си ЦСКА, не сме Литекс - вярно, клехме се да не им вземаме ЕИК и да сме винаги верни, ма какво пък значи някакво си ЕИК, подробност, пак сме си верни. И нямаме нищо общо с БХ - глей как дава на говедата, а нас ни фалира. Така де, не че ни е фалирал, не че сме Литекс, ние сме си ЦСКА, нямаме общо нито с БХ, нито с Литекс. Шизофрения на макс!
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 15 яну 2025 16:05

tmanolov написа:
realno написа:
tmanolov написа:
realno написа:Делянски, честито! Има да черпиш!
Твоите чалгари от ИТН (Изиграхме Този Народ) най - после додрапаха до властта.
Новото начало ви вкара вътре като овце в кошара, а те ще се правят на опозиция. Подобен извратен сценарий - мутри, чалгари и комунисти да управляват заедно, могат да измислят само лоши сценаристи като твоите любимци - гладни за крадене. :)))

браво, един път да напишеш нещо умно, макар и не красиво (изключая ебавките с припоците, там си стожер!) - само да те коригирам в последното изречение - първите, които изпраха, изплакнаха и изгладиха свинята и БХ са именно любимите ти умнокрасиви - щом може Зглобка между Бх и Кирчо-кокорчовата измет, със свинята отзад, що да не може с чалгарите, комунетата и сополя отзад? Как беше: жу су и Украйнааааааа :mrgreen:

П.С. Аз също не очаквах, че слафчу е чак толкова продажен, колкото умнокрасивите, ама на, имало да става - после що хората гласували за копейките и реинкарнациите им от безличните мечове - ми само те не са правили коалиция с цел преплакване на БХ! Тука е така!

Така го "изпраха", че им развалиха "сглобката" и получиха обвинения. Опорките ти за "изпиране" са все едно съчинени в централата на Новото ти начало в скута на дебелия.

В момента звучиш като припок, след припознаването:
- направихте ли коалиция(Зглобка, или както там му викате) с БХ, след като се клехте никога да не правите такава одиозна свинщина - направихте
- направихте ли сглобка с корпулентната свиня, срещу която (и уж началникът ѝ) даже правихте абордаж с лодки-еднодръвки на Росенец - направихте

Кво повече да коментираме. Същият си като припоците - и те така викат - ние сме си ЦСКА, не сме Литекс - вярно, клехме се да не им вземаме ЕИК и да сме винаги верни, ма какво пък значи някакво си ЕИК, подробност, пак сме си верни. И нямаме нищо общо с БХ - глей как дава на говедата, а нас ни фалира. Така де, не че ни е фалирал, не че сме Литекс, ние сме си ЦСКА, нямаме общо нито с БХ, нито с Литекс. Шизофрения на макс!

1. Правителството беше ли почти изцяло на ПП-ДБ въпреки, че не спечелиха изборите?
2. "Сглобката" се осъществи заради идеята да се променят закони и извърши съдебна реформа, а не да се краде или изпира някого, но беше твърдо наивно от тяхна страна. Лично аз бях против, защото съм по - краен по отношение на партньорство с мутрите. Но това не означава, че са имали лоши намерения т.е. да крадат, но точно обратното. Знам го от хора, които имат вътрешна информация. За това имат моята подкрепа. Ако са щели да крадат, още щеше да има сглобка и всички щяха да са доволни. Факт е, че откакто ГЕРБ не са на власт живота на хората се подобри (чисто финансово), макар да не се пребориха с корупцията, което не означава, че не са желали, а просто не им стигната силите заради липса на мнозинство в парламента.
3. Много лесно се съди някой от дивана, но дали щеше да има "сглобка" и да се търси подкрепа от други, ако имаха мнозинство в парламента? Със сигурност не. "Сглобиха" се със съзнанието, че ще пострадат, но въпреки това го направиха, защото искаха да подобрят живота на хората, но под непрестанните клевети от хората на мутрите, хората бяха облъчени и не оцениха усилията им.
4. Ако ПП-ДБ бяха крадци, още щеше да има правителство на Кирил Петков, а не малкото ДПС (ИТН) да го свали и по този начин се превърнат в маша на мутрите.
Разбирам теорията ти да търсиш най - елементарните отговори на сложни въпроси, но го правиш само когато ти изнася. Възрастен човек си, адвокат си и би трябвало да можеш да отсяваш кое истина и кое лъжа, кое клевета и кое лъжа. По това ми приличаш на припоците, които говорят каквото им е изгодно.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Capitano_5_Puyol

Мнениеот Capitano_5_Puyol » 15 яну 2025 17:38

За протокола и статистиката, Гонзо има вкаран гол за Рен сезон 2002/2003г
Падат след дузпи за Купата на Лигата от Геньон, 1-1 в редовното време, после 5:6 след дузпи, като Гонзо вкарва 5тата дузпа за Рен, но 6тия след него пропуска и Рен отпада:

https://www.transfermarkt.com/fc-gueugn ... ht/2690645
Рашка капут, Буданов салют ! Изображение

4x4
Контакти:

Мнениеот 4x4 » 15 яну 2025 18:51

Да ама учи английски! Вече може да пише : Me name is Gonzo! - като обикаля по Европата и като му искат автограф със снимка младите футболисти . Примерно.
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER

4x4
Контакти:

Мнениеот 4x4 » 15 яну 2025 19:10

Гледам че и Хулио е направил ударен дебют срещу милиционерите от сръбско. Четири парцала - Добре. Не е зле като за начало. Може и повече. Постепенно ще се надгражда.
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER

Capitano_5_Puyol

Мнениеот Capitano_5_Puyol » 15 яну 2025 19:16

Е, дайте му малко време на Хулио Иглесиас...важни са официалните мачове. В тия контроли само ще избистря тактиката и кои да са титуляри.
Рашка капут, Буданов салют ! Изображение

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 15 яну 2025 19:25

Дузпите след редовно време не се броят за голове
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 15 яну 2025 20:40

Изображение Ето това е отборът на Шахтьор Донецк за този сезон, защо Ви ги показвам, тези футболисти днес играха срещу ЦСКА и Лудогорец.За Лудогорец не знам, да кажат други, но ЦСКА игра със състав който едва ли ще видим друг път.По стечение на обстоятелствата ЦСКА загуби с 0-1, а Лудогорец с 0-4 и вече се почна по някои медии/явно спонсорирани от фирми на Домусчиеви/, че видите ли Шахтьр играли с резервите срещу ЦСКА.Тук някои форумни недоразумения веднага се включиха в хора.Гледах ги срещите от време на време и ми се струва, че едни и същи футболисти на Шахтьор играха и в двете приятелски срещи днес.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 15 яну 2025 20:47

peliforewer написа:Изображение Ето това е отборът на Шахтьор Донецк за този сезон, защо Ви ги показвам, тези футболисти днес играха срещу ЦСКА и Лудогорец.За Лудогорец не знам, да кажат други, но ЦСКА игра със състав който едва ли ще видим друг път.По стечение на обстоятелствата ЦСКА загуби с 0-1, а Лудогорец с 0-4 и вече се почна по някои медии/явно спонсорирани от фирми на Домусчиеви/, че видите ли Шахтьр играли с резервите срещу ЦСКА.Тук някои форумни недоразумения веднага се включиха в хора.Гледах ги срещите от време на време и ми се струва, че едни и същи футболисти на Шахтьор играха и в двете приятелски срещи днес.

Пели , играчите си имат имена , провери преди да пишеш иначе пак ставаш за смях. Шахтьор наистина игра с резервите си срещу ЦСКА-София и титулярите си срещу Лудогорец това е истината.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 15 яну 2025 20:54

pomiqrat написа:Дузпите след редовно време не се броят за голове

А головете с превързана глава броят ли се?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Върни се в “Левски”