Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот ugly bug » 10 яну 2025 20:57

vlong написа:Що не го казваш на бъгли Дък,дето постоянно подпитва за това кой направил и колко дарения и какво щял да изиграе Сираков.

Братчет , много комплекси ли съм ти създал, че все ти бъркам по дупките ?
Недей така.
Днес дарува ли Насето ?
Изображение
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 10 яну 2025 22:59

Комплекси???
Не, пак си идваме на темата за Лицемерието,за нашите и вашите.
Пък тебе съм те споменал,щото си от най-рядката консистенция и най-смрадливата.
Просто си рекламен еталон на суровината на ОО Йесс
САМО ЛЕВСКИ!

4x4
Контакти:

Мнениеот 4x4 » 10 яну 2025 23:01

Що ням цици тука бе ей! Преебахте цялата тема! Айде малко по - сериозно
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 11 яну 2025 00:24

4x4 написа:Що ням цици тука бе ей! Преебахте цялата тема! Айде малко по - сериозно

Щото пели не дава - имало деЦка аудитория, а на старците пък им било отминало времето и да не се дразнят ;)
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 11 яну 2025 01:23

vlong написа:Комплекси???

Нема кой да те бие по простотия в този форум !
Единствено Пуюол те конкурира от време на време , но той е десетина пъти по-умен от теб.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 11 яну 2025 08:13

Изображение

Изображение

Изображение

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 11 яну 2025 08:35

tmanolov написа:
4x4 написа:Що ням цици тука бе ей! Преебахте цялата тема! Айде малко по - сериозно

Щото пели не дава - имало деЦка аудитория, а на старците пък им било отминало времето и да не се дразнят ;)

На нито една аудитория не пречи, защото има елементарно решение - блокираш определен потребител и неговите мнения не се показват.

Същият този, който пуска голите какички в темата 'Без цензура', е отворил достатъчно теми, в които да се пише за футбол за най-различни първенства и турнири, където има място за млади и стари да си споделят мненията по футболни въпроси.

Много ми е интересно как тези дечица ще търсят темата 'Без цензура', за да пишат за футбол, а не биха искали да се насочат към темите за големите първенства или към разделите на най-големите отбори. :oops:

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 11 яну 2025 09:17

gihuelo написа:
vlong написа:Комплекси???

Нема кой да те бие по простотия в този форум !
Единствено Пуюол те конкурира от време на време , но той е десетина пъти по-умен от теб.

Аз ,ако бях прост щях да напиша просто,,ла.но,,
нямаше да правя такива живописни оригинални описания за това ла.но.

Ирония и сарказъм,по-спокойно ,де.
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
teerr
Контакти:

Мнениеот teerr » 11 яну 2025 10:10

LoveAndPeace написа:
teerr написа:
LoveAndPeace написа:
teerr написа:
realno написа:

Защо на екскурзия бре, другарю Копейка? Побеснелия бункерски плъх ви чака да заживеете за постоянно в неговия мир. Очаквах да има тълпи от заблудени червенопаветници по границите с Путлеристан, но не виждам такива. Обаче това, което забелязвам напоследък е руснаци не прихванали от облъчването на бункерския канибал (за разлика от вас), милеещи за живота си и за живота на семействата си, тайно да напускат "хубавия" Путлеров мир и да заминават на запад и в България, но не на екскурзия. Ако е толкова хубаво там, защо бягат бе другарю с петолъчка в сърцето? Защо идват дори в лошата за вас България, където макар и имитация на демокрация, все още я има?
Копейките като теб са позор за страната ни. Заради копейките маскирани на европейци сме на това дередже във всяко едно положение. Русоробството е проклятие за стараната ни. От както руски крак е стъпил в страната ни бял ден не сме видели. Няма просперирала страна под влиянието на империята на злото, няма и да има.

Шенгенопитек........................Попариха ли радостта ви!Зуки уволнява фактчекърите само у тях си.Нашите остават.Казах ли ви да не се плашите?Чепирините лелите от Брюксел като орлици ни пазят от дезинформацията та и ти така,важно е да борим копейките като меня.............
Махне ли Зуки европейските факари, ще го клъвнат през ръчичките с глоби - да си знае!
Спете спокойно, деца, леля Лайнен(чипа) се грижи за вас!Ралице,кой сега ще ми казва кое е истина? Осиротях!Защо ни джасати на копейките,защо?

Из серията "А, не, това е друго..."
"Така, Крим ни е необходим за целите на националната ни сигурност. ... Там има около 4-5 млн. население. Хората, обаче, не знаят, има ли Украина законно право върху него. Но и да има, те са длъжни да се откажат от него, защото това е необходимо за нашата национална сигурност. За нашите имперски амбиции. Аз говоря за защитата на нашата империя. Дори не ви е нужен бинокъл. Достатъчно е да погледнете на улицата, за да видите навсякъде британски кораби. Около вас навсякъде са американски кораби. Ние няма да позволим това да се случи. НЯМА ДА ПОЗВОЛИМ ТОВА ДА СЕ СЛУЧИ! И ако Украина поиска да стигне до някакво решение, макар никой да не знае, има ли тя някакви законни права за собственост върху тази територия или интереси, хората, вероятно, ще гласуват за независимост или присъединяване към Русия. Но ако те не направят това, то аз ще наложа сериозни митнически тарифи за Украина в ЕС..."
Владимир Путин
Упс... Пардон!
Май не бил Путин...
И не било Украина, а най ми били Дания с Гренландия, майно льо...
Бий Дания, да се сещат Канада/Мексико/Панама и най-вече Европа!
Твоя копейка,вижте как България "просперира" ,Събираме капачки за бъдеще ,а очите ни все у МАДА РАША...

Ядреното джудже с наполеонов комплекс , оранжевия перчем с лоботомиран мозък .......такива са вашите кумири.
Нищо изненадващо , че само на имбецили с имперски амбиции се радвате.
От Nта на брой копейка ги виждам и чувам тия радостни изблици с "фактчекърите". Нормално , тя истината и фактите са ви основни врагове на вас. Предполагам мечтаеш да гориш и книги :) Нищо старо не е забравено, нищо ново не е научено.

Знаеш ли що е говномелка ?
Звучи като ярмомелка, но не е.Никой днес не мели ярма.Не му трябва. Няма животни.
Говномелката мели друго.
Не знам защо , но някои медии(Кушлук ТВ,БосфорТВ,Дърта ТВ) и някои тука ми приличат на това.И ни хранят с продукцията си .
Вчера слушах Ленка Кремтодорова(Преводачка на Тато) при по-слабичката Лора.
Плюнките й чак през плазмата излизаха и, ако не споменаваше отвреме на врем Тръмп, щях да си помисля, че говори за Путин.
Не беше в студиото, вероятно храчеше от Америка при синчето си, където живее в по-голямата част от годината.
Тя е малко по-млада от Чичо Дони и се надява да го надживее в очакване на нови грантове от любимите демократи.
Кво да я правиш - тя е лява жена, обича си ги.С лява ръка скъп крем в дясно джобче....
За оня Калин не нам си къв лектор от СУ у Кошлук ТВ,как осра БПЦ..................За умрелите толкоз.....................
Либералната сбирщина жълто-паветни шенгенопитеци вече втори ден нахлу в социалните пасища, наречени мрежи, и започна жално да блее заради премахването на фактчекърите. КЕФ..............

:lol: Не само ще гориш книги , ами ако ти дадат шпагин съм убеден , че имаш на ум и списък с "врагове на народа" за избиване.........така по ваше му - без съд и присъда.

Евала, сенсеи!"Само да ти кажа, уредено е всичко, няма да се притесняваш, говорено е. Горе главата! С баща ти сме ги хванали нещата, да знаеш."
Про100КИро: "Благодаря ти. Разчитам."
Да Ви имам хероите.............
Радетелите за промяна на съдебната система. Евала, тарикати.

П.С.Вай вай как пропусна мордор,джудцето,ватенките и копейките?А шпагина любима мантра,може да е развием....
Г.Ганчев:Душата ми е люлякова,сърцето оранжево.......- Никога няма да напусна Литекс......

https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 11 яну 2025 12:05

Гонзо Великата реформа, който щеше да вади съдиите, които не стават за нищо:

Промяната в българското съдийство явно се отлага

Промяната в българското съдийство явно за пореден път се отлага. Всички рефери, които предизвикаха скандали през есента и имаше сериозни оплаквания срещу тях, остават в ранглистата. За сметка на това са извадени Васимир Ел-Хатиб от София и Петър Кузев от Габрово. На тяхно място влизат Любослав Любомиров от Перник и Мартин Марков от София, пише “24 часа”.

Особено изненадващо е изваждането на Ел-Хатиб, от когото почти никой отбор не се оплака през целия полусезон. Той е един от международните ни ВАР арбитри, като УЕФА му праща поименни покани за някои мачове. А се изпращат за четвърти някои, които никога няма да мръднат в по-висока група на ранглистата.

Ел-Хатиб е обявен като водещ в ранглистата на Втора лига, а Кузев направо е изваден от съдийството.

Съдийската комисия бе оглавена от Станислав Тодоров след купищата скандали в началото на сезона. Той смени испанеца Давид Борбалан. Това не бе прието много добре от УЕФА, като за пореден път всичките ни международни рефери не мръднаха в категория, въпреки очакванията за Радослав Гидженов.

В УЕФА предпочитат в първенства като нашето съдийският шеф да е чужденец и това е видно от ранглистата на евроцентралата. Румъния, Грузия и всяка една държава от региона, където няма местни в комисията, вървят сериозно напред. В същото време Георги Кабаков от години е в първа група, а всички останали български международни рефери при мъжете са във втора. Имаше надежда Християна Гутева да влезе в “елит” при жените, но и това се отложи.

https://www.bta.bg/bg/news/sport/812974 ... fbet-liga-

Този герой още ще свири в Първа лига, както и много други като него:

Изображение

Върни се в “Левски”