Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
Язък! Вече няма шанс Х. Гутева да ни съдийства.
Един за всички, всички за ЛЕВСКИ!
-
- Контакти:
alexdb написа:metodito написа:mikata написа:Без класни футболисти няма да стане.
Какво е "класни"? Аз примерно в Лудогорец не знам такива. Класни изобщо или класни за България. Понеже са различни неща. Един Бедоя от трета испанска лига беше класа за България. Примерно. Ккто и Яблонски и още толкова много, които голям футбол не са помирирсвали, но за "Левски" бяха супер. Не "класни", всеотдайни и сърцати, мъже, трябват. А не високоплатени лигльовци, като Обертан. Той беше класен на световно ниво. Не само за у нас. Но сопол-човек.
Ми взимаш основния състав на Карабах и правиш на каузата седмици :) Не вярвам па да са толкова скъпи.
Турнирните резултати, особено такива в началото на сезоните, преди футболистите да са в оптимална форма не са особено показателно. А дори и в разгара на сезона. Лудогорец миналата година в групите как им пълнеха кошницата, така и в ответните мачове печелеха.
Когато треньор е млад българин с щаб от левскари, му се дава поне година. Още изказванията след първите 4-5 мача показаха, че ръководството иска да сменя щаба, едва ли по футболни причини, възможно да са партийни директиви. Бързо се забравя, че главната пречка пред отбора не е ръководството, а дпс-герб, доста преди сегашното ръководство. Сега поне трябва да запазят отбора и да привличат бг футболисти, основно халфове.
За класата на един клубен отбор се съди по това колко национали има и в кои национални гарнитури играят.
За класата на един национален отбор се съди от кои клубни отбори са футболистите му.
За класата на един национален отбор се съди от кои клубни отбори са футболистите му.
- Der Schmarotzer
- Контакти:
NOMER14 написа:За класата на един клубен отбор се съди по това колко национали има и в кои национални гарнитури играят.
Преди време имаше един шега: Защо английските отбори са толкова силни? Защото в тях играят много шотландци. А защо шотландския национален отбор е толкова слаб? Защото играчите му играят в английски отбори!
Ние сме Левски, Левски (София)!!!
- blue avalanche
- Контакти:
alexdb написа:metodito написа:mikata написа:Без класни футболисти няма да стане.
Какво е "класни"? Аз примерно в Лудогорец не знам такива. Класни изобщо или класни за България. Понеже са различни неща. Един Бедоя от трета испанска лига беше класа за България. Примерно. Ккто и Яблонски и още толкова много, които голям футбол не са помирирсвали, но за "Левски" бяха супер. Не "класни", всеотдайни и сърцати, мъже, трябват. А не високоплатени лигльовци, като Обертан. Той беше класен на световно ниво. Не само за у нас. Но сопол-човек.
Ми взимаш основния състав на Карабах и правиш на каузата седмици :) Не вярвам па да са толкова скъпи.
Леандро Андраде - 3.9 млн евро
Абдела Зубир - 1.6 млн евро
Жулио Ромао - 1.1 млн евро
Елвин Цафаргулиев - 2.8 млн евро
Вади ги и да ги почваме...
- metodito
- Контакти:
Изненадващо днес се разбра, че в екипа на испанския треньор ще влезе Доц. Инж. Григор Гутев. Той е ръководител на катедра „Лека атлетика“ в Националната спортна академия „Васил Левски“ (НСА) в София. Автор на над 60 научно-методични публикации в сферата на леката атлетика и кондиционната подготовка в спорта, от които над 20 публикувани в чужбина. Участвал в над 15 международни научни конференции
Източник: Facebook/Сектор А.
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
- metodito
- Контакти:
mikata написа:https://gong.bg/bg-football/efbet-liga/multimedia/video/siord-ars-za-rabotata-mu-s-noviia-trenior-na-levski-824608
Ако погледнете повечето отбори, в това число и Левски, когато бях там, липсва структура, идея за развитие, за това как тимът трябва да играе, а клубът да се развива. Взимат се и се освобождават футболисти и се търсят резултати. В един сезон си късметлия и намираш добри играчи, а през следващия сезон не можеш да задържиш това ниво. Това почувствах в моя период в Левски.
:(
metodito написа:mikata написа:https://gong.bg/bg-football/efbet-liga/multimedia/video/siord-ars-za-rabotata-mu-s-noviia-trenior-na-levski-824608Ако погледнете повечето отбори, в това число и Левски, когато бях там, липсва структура, идея за развитие, за това как тимът трябва да играе, а клубът да се развива. Взимат се и се освобождават футболисти и се търсят резултати. В един сезон си късметлия и намираш добри играчи, а през следващия сезон не можеш да задържиш това ниво. Това почувствах в моя период в Левски.
:(
Назначени собственици, точене, комисионни и далавери :evil:
България има природни богатства,