honda написа:tmanolov написа:Я да ви разннобразя малко - ще ходя до Гран Канария - всякакво инфо ми е от полза, за което благодаря. Та загледах се в цените на мачовете на техния Лас Палмас, че тогава се пада да играят с Виляреал - ми най-евтините билети са по 40-50 евро - това нормална цена ли е? Просто ми стана малко странно, все пак не са някакъв топ клуб, а и не играят с такъв? Ако някой е ходил или има скорошно инфо, да ми драсне. Мерси
Ако не си бил в Ланзароте, бих те посъветвал да го посетиш , за мен е най-красивия от Канарските острови. Иначе 40-50 евро за мач от Ла лига е нормална, даже леко занижена цена.
Не съм, бил съм само в Тенерифе и бях наистина впечатлен - заедно с Мадейра ми станаха топ местата за пенсиониране някога си - ще го сложа в листата за догодина. Мерси. Щом казваш, че е нормална цената, значи ще се напъна да ида на мач, само да видя кога точно ще играят, че и техните кръгове ги обявяват около месец по-рано :mrgreen: Иначе букнах посещение и разходка с подводница - остава ми някога да се кача и на ракета и ще съм поприключил превозните средства. Също трябва да намеря време някога да отида и до Северния ледовит океан, за да имам пълна колекция и от океани, но и това ще е някога напред във времето :mrgreen: