Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

tmanolov
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот tmanolov » 06 яну 2025 18:31

ugly bug написа:
tmanolov написа:Я да ви разннобразя малко - ще ходя до Гран Канария - всякакво инфо ми е от полза, за което благодаря. Та загледах се в цените на мачовете на техния Лас Палмас, че тогава се пада да играят с Виляреал - ми най-евтините билети са по 40-50 евро - това нормална цена ли е? Просто ми стана малко странно, все пак не са някакъв топ клуб, а и не играят с такъв? Ако някой е ходил или има скорошно инфо, да ми драсне. Мерси

Първо на Насето, после удоволствията...
Изображение

Г.з. сега има пари от Милото и си угажда, няма нужда от моите къси кинти за рулетка ;)
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 06 яну 2025 18:49

tmanolov написа:Я да ви разннобразя малко - ще ходя до Гран Канария - всякакво инфо ми е от полза, за което благодаря. Та загледах се в цените на мачовете на техния Лас Палмас, че тогава се пада да играят с Виляреал - ми най-евтините билети са по 40-50 евро - това нормална цена ли е? Просто ми стана малко странно, все пак не са някакъв топ клуб, а и не играят с такъв? Ако някой е ходил или има скорошно инфо, да ми драсне. Мерси

Ти се радвай ако си намериш билети. Обичайно повечето са разпродадени на хората с карти. Но пък си струва да идеш и да видиш. Вярно, после нашенско ще ти се струва диво село, ама .... :lol:

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 06 яну 2025 22:42

Проклетите клетмици от подуене отново разсмяха Бг :lol:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 07 яну 2025 08:05

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 07 яну 2025 09:57

Ако не си бил в Ланзароте, бих те посъветвал да го посетиш , за мен е най-красивия от Канарските острови. Иначе 40-50 евро за мач от Ла лига е нормална, даже леко занижена цена.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 07 яну 2025 10:04

honda написа:

Ако не си бил в Ланзароте, бих те посъветвал да го посетиш , за мен е най-красивия от Канарските острови. Иначе 40-50 евро за мач от Ла лига е нормална, даже леко занижена цена.

Не съм, бил съм само в Тенерифе и бях наистина впечатлен - заедно с Мадейра ми станаха топ местата за пенсиониране някога си - ще го сложа в листата за догодина. Мерси. Щом казваш, че е нормална цената, значи ще се напъна да ида на мач, само да видя кога точно ще играят, че и техните кръгове ги обявяват около месец по-рано :mrgreen: Иначе букнах посещение и разходка с подводница - остава ми някога да се кача и на ракета и ще съм поприключил превозните средства. Също трябва да намеря време някога да отида и до Северния ледовит океан, за да имам пълна колекция и от океани, но и това ще е някога напред във времето :mrgreen:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 07 яну 2025 10:04

1914.1902 написа:
Изображение

Топ :geek:
Непринуден написа:

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 07 яну 2025 10:05

шивача написа:Проклетите клетмици от подуене отново разсмяха Бг :lol:

Жив ли си, бре - бях се притеснил за теб, с оглед близостта ти до Столипиново :lol:
Непринуден написа:

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 07 яну 2025 10:30

Какво са направили пак великите Подуенци да се свети името им и да ни забавляват все така и занапред. Последно си взеха някакво треньорче, дето е обиколил 20-тина отбора за не особено дългата си кариера :lol:.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 07 яну 2025 10:43

bubka написа:

Какво са направили пак великите Подуенци да се свети името им и да ни забавляват все така и занапред. Последно си взеха някакво треньорче, дето е обиколил 20-тина отбора за не особено дългата си кариера :lol:.

То с ваше трагедии си имате нужда от забавление.
Шивача колко време се беше покрил?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Върни се в “Левски”