peliforewer написа:honda написа:peliforewer написа:Знам, че не чакахте Инджов, чакахте Шиши с едни 500 хил. :) .Преди Споразумението Спас Русев 3 години не внесе 1 ст. в НАП, явно Пеевски и Борисов са гарантирали за лиценза, а и синчето на Боби беше на заплата в Левски без да играе :) .
Пели , пак счупи тъпомера. То бива глупост, но твоето бие на мазохизъм. Толкова ли обичаш да ставаш за смях. Лицензите се издават от БФС и УЕФА ,а не във фен групите на любимия ти отбор.
Трябва ли да ти напомням ,че съвсем наскоро УЕФА наложи много тежки санкции на любимия ти отбор. Защо беше глобен любимия ти отбор? Защото на официалната страница на УЕФА беше написано ,че за неспазване на лицензионните критерии за участие в ЕКТ. Апропо любимия ти клуб има ли лиценз за ЕКТ? - Ако има такъв, някой виждал ли го е и може ли да го покаже? Трябва ли да ти напомням ,че лицензионните критерии за ЕКТ и ППЛ са едни и същи ,само дето единия се издава от УЕФА , другия от БФС. Та тук на дневен ред идва въпроса ,как сте получили лиценз за ППЛ след като не отговаряте на критериите. 
На мен не ми е известно на Левски да са налагани подобни санкции , бих те помолил ако на теб ти е известно да е налагана подобна санкция на Левски да я споделиш с нас. На мен не ми е известно в последните 10 години да е имало такава.
Така че на кого да вярваме на на УЕФА или на теб?

Вярвай на фактите, Павел Колев Ви каза какво се е случвало в Левски по времето на Спас Русев.Болшинството левскари си признават, че половиният милион на Пеевски е спасил лиценза на Левски, дори Новото начало го използва в предизборната си кампания.Това, че ЦСКА е следен под лупа и санкциониран за щяло и нещяло не е новина, дори УЕФА да пропусне нещо има БФС и "будни" левскари които ще ги подсетят :) .Не е новина и светкавичните действия на институциите за да се помогне на Левски да прави стадион.Всеки пилон забит на Армията докарва паника в част от сините братовчеди.Радвам се , че се намеси в диалог и подкрепи човек който ме заплашва със смърт.Трябва да им се помага на такива, а ти си добър ментор, дано успееш да помогнеш и на останалите, че са 
доста  
Пели , продължаваш с глупостите. Фактите не са това,което се изнася в сайтовете и фен групите. По времето на СР Левски игра всяка година в ЕКТ и не са налагани каквито и да е било наказания от УЕФА( поне на мен не ми е известно да са налагани каквито и да е било санкции). Това са фактите. Останало е лично мнение,което не е меродавно( ти твърдеше за един търг ,че всичко било точно, но ЕС  беше на друго мнение , та кое мнение е меродавно твоето или това на ЕС?) .
Наказанията на любимия ти клуб наложени о УЕФА не са основани на доноси от левскари , а на документи представени от любимия ти клуб и на тези документи , стоят подписите на ИД и ФД на любимия ти клуб ,както и съответните печати. . Трябва ли да ти напомням ,че на 2 пъти - през 2017 и 2024 БФС издава лиценз на любимия ти клуб  без никакви забележки , но после УЕФА налага наказания на любимия ти клуб поради неизпълнение на лицензионните критерии.  Би ли ми обяснил, ако сте изрядни защо ви наказват?
Кои са тези левскари ,които твърдят ,че дарението от 500 хил лв на ДП са спасили лиценза на Левски? - това са глупости . дарението по никакъв начин не беше свързано с плащания свързани с лиценза. Всички документи свързани с лиценза бяха предадени много преди да бъде направено въпросното дарение. 
Аз не виждам нищо светкавично в действията на институциите да помагат на Левски.
На всеки с повече от 2 гънки е ясно ,че държавата след като построи стадион на Ботев , ще направи същото и за Локо (Пд) и Морето ,и за любимия ти клуб , и за Левски( като най-популярен клуб ще получи най-големия и скъп стадион :)) . Още през юни месец ти писах нещо - ами пак за твой ужас познах.