Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
1914.1902 написа:gihuelo написа:Ама наистина не разбъркаха топките преди русата да изтегли първата топка , тоест Лудогорец домакин :)
https://www.facebook.com/reel/1098242478709153
Май никой в залата не се възмути, че тя дори не разбърка, а после и нито един от отборите не пожела да коментира това.
Till.Lindemann написа:gihuelo написа:Till.Lindemann написа:gihuelo написа:Ама наистина не разбъркаха топките преди русата да изтегли първата топка , тоест Лудогорец домакин :)
https://www.facebook.com/reel/1098242478709153
Горното мнение е за теб. Ок?
Аз не съм Владо и не съм от Левски :)
Ама като гледам как си ни подкарал бая ризи трябва да купиш :) И на шезлонга и на него му викаш Владо.
Той vlong се казва Владо и бих искал да го попитам, тел му още ли е 0885756ХХХ?
Този тел му пазя, но не знам дали е актуален, все пак оттогава минаха вече 5 години, ако не и повече.
А на теб, gihuelo, ще ти купя не риза, а нещо по-готино за празника.
Ако си от червените, ще е червено.
Ако си от белите, ще е бяло.
Но не вино, ей :)))
Ако си от Локо Сф ще трябва да ти търся нещо червено-черно :)))
Жив и здрав!
k20dan4o написа:Ще умра от смях ако сега и Левски открадне някой действащ тренер от лигата.
vlong написа:k20dan4o написа:Ще умра от смях ако сега и Левски открадне някой действащ тренер от лигата.
Ако умираше от смях при всяка кражба на Лудогорец отдавна да си се разложил
k20dan4o написа:vlong написа:k20dan4o написа:Ще умра от смях ако сега и Левски открадне някой действащ тренер от лигата.
И какво точно сме ти откраднали пък на тебе
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
tmanolov написа:k20dan4o написа:vlong написа:k20dan4o написа:Ще умра от смях ако сега и Левски открадне някой действащ тренер от лигата.
И какво точно сме ти откраднали пък на тебе
Цонко не просто го откраднахте (и с негово желание), ми се направихте на ромски сигани и го дадохте под наем за сериозна сума, вместо да го продадете и да ни дадете процент, както е по договора. Такива делиорманско-ковренски номера никой не обича, а и са напълно излишни. Иначе не сте направили нищо противоправно, само морално укоримо - като Миньор да ви излязат с юношите. Примерно :oops:
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта