rhaegar написа:Жалкарска история. Мен поне до края на сезона ме губят и като ТВ зрител даже. Добър или лош, Генчев заслужаваше да си изкара целия сезон, с оглед на резултатите до момента.
Изваждаме Луноходец, които с оглед на сезона който правят са утопия да настигнем, фактите са:
най-добро нападение
трета най-добра защита
равни точки на "върха"
категорично най-добра голова разлика
победа над тирето, което за сините припознавачи е мачът на годината
Има ли проблеми и грешки? Естествено че има, то ако ги нямаше, ехеее......Заслужава ли след този полусезон да го махнат? За мен абсолютно не.
Мислиш ли, че БГЛ ще те разбере? БГЛ е припок до мозАка на костите си и ще си остане такъв - той си живее в 1983, големио снег и "пее само за победа". Освен това БГЛ е тъп като г.з и понеже оригиналният г.з няма пари, а БГЛ формира мнението си от "независимите" медии, та го заливат с помия как този или онзи не ставал, затова и БГЛ е на принципа" всички вън, немъ им стъпим на тия, ай шъ им евъ макята". За финал поствам една "легенда", а такива имаме десетки- кокали, гибони, гъзове, велчевци, спасовци, курдовци и т.н. - пожелавам на всички тях много "вечни дербита" с умрелите. Скоро!
“Големия треньор г-н Генчев се помисли за по-голям треньор от РИБАРЯ! Но в действителност е на ниво ФК Крумовград! Пак познах“
Така нареченото леке Коловати - с такива "левскари", изобщо не ни трябват противници!
П.С. Имах огромното желание, макар и с нескрито отвращение, да се направя коледен подарък от феншопа за поне 500 лева. Евал съм ги, отиват за очила и толкова - децата ми поне изкяриха 3 екскурзии отгоре тази година, за сметка на дарения и покупки. Ми това е положението