Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот groti » 16 дек 2024 15:35

Eminem написа:Много е интересно къде вижданията и представите за играта на Боримиров и Йовов, се отдаличават от тези на Генчев.
Интересно ще е двата гения да създадат и представят една визия за отбора, но да е нещо по-конкретно от - "Левски трябва да радва феновете с играта си".

Сираков да им даде за домашно да го направят.

Според мен Йовов и Боримиров искат да се развиват млади играчи, които да се шиткат за да има далавера за всички по веригата, а Генчо си държи на дъртаците щото не може да работи с млади играчи.
110 години любов!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 16 дек 2024 15:45

Заклевам се, тоя Боримиров е много прост човек. Сега ли разбра за вижданията на Генчев за стила на игра?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 16 дек 2024 15:48

Не са се разбрали за селекцията и напускащите,не е до играта.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

DoSomethingDifferent
Контакти:

Мнениеот DoSomethingDifferent » 16 дек 2024 15:49

scooool написа:Стриптиз втора част - Петев, или ако сериозно говорим Захари Сираков е добра опция, но там се говори за скандал с Наш Насьо.

Ами те май не останаха много такива, без скандал с ваш ви Насьо.
Do Something Different!

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 16 дек 2024 16:00

groti написа:
Eminem написа:Много е интересно къде вижданията и представите за играта на Боримиров и Йовов, се отдаличават от тези на Генчев.
Интересно ще е двата гения да създадат и представят една визия за отбора, но да е нещо по-конкретно от - "Левски трябва да радва феновете с играта си".

Сираков да им даде за домашно да го направят.

Според мен Йовов и Боримиров искат да се развиват млади играчи, които да се шиткат за да има далавера за всички по веригата, а Генчо си държи на дъртаците щото не може да работи с млади играчи.

Ами това се уточнява за десет секунди, още при преговорите, когато го искаха за треньор.

Но при тези малоумници в ръководството е нормално да няма последователност.
Сега се сетиха, че възгледите им за селекция и игра се разминават.

На линия
Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 16 дек 2024 16:18

rhaegar написа:Жалкарска история. Мен поне до края на сезона ме губят и като ТВ зрител даже. Добър или лош, Генчев заслужаваше да си изкара целия сезон, с оглед на резултатите до момента.

Изваждаме Луноходец, които с оглед на сезона който правят са утопия да настигнем, фактите са:

най-добро нападение
трета най-добра защита
равни точки на "върха"
категорично най-добра голова разлика
победа над тирето, което за сините припознавачи е мачът на годината

Има ли проблеми и грешки? Естествено че има, то ако ги нямаше, ехеее......Заслужава ли след този полусезон да го махнат? За мен абсолютно не.

"Фактите" подлежат на интерпретация. Питай феновете на Костов.
С тази селекция и с тази група от отбори именно, трябваше да сме на три точки зад Разград. Пак ще припомня едни години, в които треньорите се сменяха като носни кърпички и валяха титли, голове и успехи. Но съставът се буташе с пинсети. Не мога да си представя, ако тогава го имаше форумчето. И тогава групата беше доста по-равностойна от сега. Имаше го Литекс. Имаше го ЦСКА. А бг футболистите не бяха все още разглезени лекенца, а мъже.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 16 дек 2024 16:25

rhaegar написа:Жалкарска история. Мен поне до края на сезона ме губят и като ТВ зрител даже. Добър или лош, Генчев заслужаваше да си изкара целия сезон, с оглед на резултатите до момента.

Изваждаме Луноходец, които с оглед на сезона който правят са утопия да настигнем, фактите са:

най-добро нападение
трета най-добра защита
равни точки на "върха"
категорично най-добра голова разлика
победа над тирето, което за сините припознавачи е мачът на годината

Има ли проблеми и грешки? Естествено че има, то ако ги нямаше, ехеее......Заслужава ли след този полусезон да го махнат? За мен абсолютно не.

Мислиш ли, че БГЛ ще те разбере? БГЛ е припок до мозАка на костите си и ще си остане такъв - той си живее в 1983, големио снег и "пее само за победа". Освен това БГЛ е тъп като г.з и понеже оригиналният г.з няма пари, а БГЛ формира мнението си от "независимите" медии, та го заливат с помия как този или онзи не ставал, затова и БГЛ е на принципа" всички вън, немъ им стъпим на тия, ай шъ им евъ макята". За финал поствам една "легенда", а такива имаме десетки- кокали, гибони, гъзове, велчевци, спасовци, курдовци и т.н. - пожелавам на всички тях много "вечни дербита" с умрелите. Скоро!

“Големия треньор г-н Генчев се помисли за по-голям треньор от РИБАРЯ! Но в действителност е на ниво ФК Крумовград! Пак познах“

Така нареченото леке Коловати - с такива "левскари", изобщо не ни трябват противници!

П.С. Имах огромното желание, макар и с нескрито отвращение, да се направя коледен подарък от феншопа за поне 500 лева. Евал съм ги, отиват за очила и толкова - децата ми поне изкяриха 3 екскурзии отгоре тази година, за сметка на дарения и покупки. Ми това е положението
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

На линия
Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 16 дек 2024 16:28

realno написа:Според мен ако има свободна длъжност за говорител на клуба или връзка с обществеността, Генчев ще върши чудесна работа. Клуба е закъсал по отношение комуникацията с феновете, но Генчев спокойно може да запълни тази празнина. ;)

Това е интересно решение - да му предложат някаква длъжност в клуба, но едва ли има някой, който да се сети. Иначе той е представителен, говори добре, спокоен пред камерата.

kubrat
Контакти:

Мнениеот kubrat » 16 дек 2024 16:30

nikiobicata написа:
darkblue67 написа:ГОРЕЩ СЛУХ: Илия Груев поема Левски
https://www.novsport.com/bg-futbol/gore ... ema-levski

"Това лято последният започна работа като асистент в третодивизионния германски Инголщат, където е помощник на треньорката Забрина Витман." :lol: :lol: :lol: :lol: Вярно??? И въобще се обсъжда като вариант :) Падам...

Идеален е, тъкмо е свикнал, че сега началник ще му се пада Илиана :lol: :lol:

ikar
Контакти:

Мнениеот ikar » 16 дек 2024 16:32

Стана традиция, когато ръководството каже че застава зад даден треньор - в кратък срок след тази клетва следва раздяла :o Както всеки европейски клуб :lol:

Върни се в “Левски”