Левски: Трансфери, зимна подготовка и контроли

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Aronaks
Контакти:

Re: Левски: Трансфери, зимна подготовка и контроли

Мнениеот Aronaks » 12 дек 2024 16:13

vvessel написа:
Aronaks написа:Добре бе, какъв е тоя Серкан Юсеин, който толкова го иска Генчев? Някой има ли наблюдения върху играта му? И защо по дяволите ще отпратим Бала, който е чудесен играч, може да подава, може да центрира, може да измисля неща, които другите в отбора не могат.

Не знам що за играч е Серкан, но Бала освен да бие корнери, не съм забелязал други умения. Не си спомням гол след негов пас. Центриране - да, подаване - не. Забития в девета глуха Мислович за два мача направи повече от Бала цял полусезон.
А я сравни Бала с Уелтън и Роналдо и кажи доближава ли се до някой от тях, въпреки че за мен Роналдо беше много лимитиран футболист, но извади късмет с 2-3 ключови гола и направи добър трансфер. От 30 мача Бала няма запомнящ се такъв . Някои епизодични проблясъци и това е.

Разбира се, че не мога да сравня Бала с Уелтон, но в момента не виждам по-добра опция от него в състава. Мислович направи 2 силни мача и го величаем, преди това искахме да се маха, явно и ние не знаем какво искаме. Според мен и Мислович и Бала имат място в титулярния състав, но с тях трябва да се работи правилно. Защо ни е да търсим друг бразилец, който тепърва ще трябва да се аклиматизира и т.н. Пък и с Мажоритаря начело, шансовете да намерим нешлифовани диаманти са почти нулеви. Развивай и налагай Бала и Мислович заедно с Митков, след като толкова няма пари за играчи с визитка и т.н.

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 12 дек 2024 18:53

Серкан всъщност е много добър футболист, не ми харесва липсата на бизнес модел в такъв трансфер, момчето скоро ще стане на 29 и ще вземе мястото на Митков или Мислович, личното ми мнение е, че в момента е на по-високо ниво от тях чисто футболно. На мен лично няма да ми липсват Сангаре, Лима, Фадига, Охене. Двете Септемвриски звезди, Серкан и Кошмара и нещата може да изглеждат малко по-добре. Не е идеално, но реално и не можем да харчим много май. Забравих да спомена Галчев и Джамилито, нещо не им е наред на тези двамата, ако могат да им вземат пари да заминават Михалев не е по-лош от Папи, няма психика за нас тези двамата.

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 12 дек 2024 18:53

Brannik82 написа:Футбол се прави с ПАРИ, не с компромиси от Крумовград и четвърта португалска.. Много прости хора има в Левски!

Бранниче, има една стара приказка:"Богатият как знае, бедният как може." Не са прости хората в Левски, бедни са. На такъв хал е "собственика", че на тези футболисти само можем да кажем "берекет версин". Не футболисти, на Герена трябва ТРЕНЬОР, който да ги научи да играят истински футбол, а не българската реплика на играта, която се играе на ходом и с изритани топки и голове от статични положения. И тогава клуба може да осъществи още една, а защо не и по-успешна, акция на продажби.
Впрочем, в началото така казваха и за Хосе (взет от Етър), и за Уелтон и Роналдо. Кой беше чувал за Дарлан и Рикардиньо? Всички те играеха по села и по паланки. Кравата си иска бик, а отбора – треньор. Някъде четох, че Мъри искал Мислович. Ако го вземе, бъди сигурен, че после ще го продаде за поне 5 млн. евро. А Генчев го задраска заедно с Фадига, Джемили, Рупанов и Чандъров. Това е положението. Беден "собственик", неук треньор... Не е за разправяне. Това 4-то място за Левски е като "петдесет с белот".

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 12 дек 2024 22:30

scooool написа:Серкан всъщност е много добър футболист, не ми харесва липсата на бизнес модел в такъв трансфер, момчето скоро ще стане на 29 и ще вземе мястото на Митков или Мислович, личното ми мнение е, че в момента е на по-високо ниво от тях чисто футболно. На мен лично няма да ми липсват Сангаре, Лима, Фадига, Охене. Двете Септемвриски звезди, Серкан и Кошмара и нещата може да изглеждат малко по-добре. Не е идеално, но реално и не можем да харчим много май. Забравих да спомена Галчев и Джамилито, нещо не им е наред на тези двамата, ако могат да им вземат пари да заминават Михалев не е по-лош от Папи, няма психика за нас тези двамата.

Колегата по-нагоре е написал доста изчерпателно какви са статистическите показатели на този Серкан Юсеин. Ами не изглежда да е много добър футболист, но знае ли човек, може в Левски да избухне на стари години.

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 12 дек 2024 22:51

Aronaks написа:
scooool написа:Серкан всъщност е много добър футболист, не ми харесва липсата на бизнес модел в такъв трансфер, момчето скоро ще стане на 29 и ще вземе мястото на Митков или Мислович, личното ми мнение е, че в момента е на по-високо ниво от тях чисто футболно. На мен лично няма да ми липсват Сангаре, Лима, Фадига, Охене. Двете Септемвриски звезди, Серкан и Кошмара и нещата може да изглеждат малко по-добре. Не е идеално, но реално и не можем да харчим много май. Забравих да спомена Галчев и Джамилито, нещо не им е наред на тези двамата, ако могат да им вземат пари да заминават Михалев не е по-лош от Папи, няма психика за нас тези двамата.

Колегата по-нагоре е написал доста изчерпателно какви са статистическите показатели на този Серкан Юсеин. Ами не изглежда да е много добър футболист, но знае ли човек, може в Левски да избухне на стари години.

Ако ще вадим статистика вижте на Уелтон примерно, без да проверявам бяха 7-8 гола за 6-7 години. Юсейн не е велик футболист, това е ясно, но предпочитам него ако нямаме добра млада опция. Най ме притеснява, че Ганчев няма усет за бизнес, може пък да пробва да налага Бачев и Рупанов примерно, знам ли вече и аз. Надявам се на някаква магия и късмет

trex
Контакти:

Мнениеот trex » 13 дек 2024 07:59

Гледам тук са само бизнесмени и стратези. Серкан Юсеин съм го гледал само срещу нас. Футболист за средняшки отбор, който не изпъква с нищо пред останалите. С нищо не е показал, че е по-добър от наличните футболисти. Вероятно след 5-6 мача ще се разкрие пълният му блясък и ще искат същите хора да го гонят. Като редите състава и се надигна вой до небесата какъв страхотен футболист изпускаме в лицето на вечният септемвриец, някой от вас каква отговорност ще носи за Серкан и Чандъров. То е ясно каква никаква. Отговорност е на ръководство и треньори. Чандъров е футболист за подиум на манекени. Ако ще още 10 пъти да го връщат няма да стане по-добър. Той е футболист тип манекен. Всеки път като го пускаха ми ставаше лошо, защото най-мразя футболист да влезе в 70 минута, отборът да има нужда от гол, а ти да подтичкваш и да се мардосваш. Когато и да се отървеш от такива играчи все е късно. Той няма хъс, няма манталитет за голям футболист, няма и желание. По-добре да се дава шанс на Рупанов, Бачев, Марин, Галчев и да се купи някой и друг наистина качествен футболист или млада надежда. Охене изобщо не може да е винен за нищо, но е плют постоянно. Алдаир и Майкон изобщо не са лоши футболисти и могат за 1-2 години да им се вземат добри пари. Някои даже и Цунами плюят, а той пък си оставя сърцето и в момента играе на друга позиция. Може би имаме футболисти за 4-3-3, 4-4-2 и бихме имали добра ротация, но за момента това е. Успех на всички и весели празници.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 13 дек 2024 10:20

припомням, защото пак е тръгнала безумната мантра за нямането на пари. Цитирам думи на самото "нюню":

Общо приходите за 2024 година от трансфери са 10 771 000 евро, разходите по тях са 2 568 000, т.е. трансферен резултат за зимата и лятото от 8 202 945 лева. Входящите трансфери са в размер на 1 406 048 лева. Като извади разходите за изходящите трансфер и входящите направени трансферната чиста печалба е 6 796 896 евро. Тази сума, разбира се, не е влязла цялата за тази година. През 2025 година очакваме да влязат 1 359 225 евро, 2026 година - 697 995 евро.

Такааа, освен това - реалния мажо рече:

Генералният спонсор на "Левски" Palms Bet ще увеличи повече от два пъти сумата по спонсорския договор до края на неговото действие. Това стана ясно от позиция на мажоритарния собственик на Palms Bet Mило Борисов, изпратена до медиите във вторник. С това увеличение сумата, която ще влезе в касата на клуба от генералния спонсор, ще бъде почти 9 млн. лв. годишно. До края на въпросния договор остават почти две години.

Ко стааа, ва? Къдя га парата? Ами парите за Цонко? Ами онези от ЕКТ? Ами тези от мърч, билети и карти? Къдя га парата, ва? Къдя? Ми това е бюджет горе-долу на нивото на тирето и със сигурност сериозно над този на ботевЪ и тимаджиите! Или пак всичката пара уйде у свирката?
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Air_Smuggler
Контакти:

Мнениеот Air_Smuggler » 13 дек 2024 12:14

..................Бала, Фадига и т.н. не влизали в сметките на Генчев............. Те и ония от Септември не му влизаха в сметките, ама виж кво стана, сега пък ги връщаме ! Пълна простотия, иди ми - доди ми, Генчовска работа.

Некадърник си е Генчев, тъп селски главоч, ни приема, ни предава !

А тоя Серкан Юсеин, имам усещането, че още лятото ще се чудят къде и на кого да го хързулнат...заедно с двамата от Септември, и ще правиме опити да си върнем Бала. Селски батак, типичен за смачкано бомбе като Генчев....

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 13 дек 2024 12:32

Не знам защо спряха да работят с бразилските мениджъри. Те поне могат да си пробутат играчите след кратък престой в Левски.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 13 дек 2024 12:51

tmanolov написа:припомням, защото пак е тръгнала безумната мантра за нямането на пари. Цитирам думи на самото "нюню":

Общо приходите за 2024 година от трансфери са 10 771 000 евро, разходите по тях са 2 568 000, т.е. трансферен резултат за зимата и лятото от 8 202 945 лева. Входящите трансфери са в размер на 1 406 048 лева. Като извади разходите за изходящите трансфер и входящите направени трансферната чиста печалба е 6 796 896 евро. Тази сума, разбира се, не е влязла цялата за тази година. През 2025 година очакваме да влязат 1 359 225 евро, 2026 година - 697 995 евро.

Такааа, освен това - реалния мажо рече:

Генералният спонсор на "Левски" Palms Bet ще увеличи повече от два пъти сумата по спонсорския договор до края на неговото действие. Това стана ясно от позиция на мажоритарния собственик на Palms Bet Mило Борисов, изпратена до медиите във вторник. С това увеличение сумата, която ще влезе в касата на клуба от генералния спонсор, ще бъде почти 9 млн. лв. годишно. До края на въпросния договор остават почти две години.

Ко стааа, ва? Къдя га парата? Ами парите за Цонко? Ами онези от ЕКТ? Ами тези от мърч, билети и карти? Къдя га парата, ва? Къдя? Ми това е бюджет горе-долу на нивото на тирето и със сигурност сериозно над този на ботевЪ и тимаджиите! Или пак всичката пара уйде у свирката?

Човек, много хора не обичаме „собственика“, но твоето е патология. Не съм гладал ГФО на Левски (и не ме интересува), но въпреки че на теория печалбата се формира като разлика между приходите и разходите (П = Пр – Р), не е чак толкова фасулско. Така че, не е само П = Пр – Р. Сложничко е, но ти си умен мъж. Печалбата характеризира финансовия резултат. Тя е част от приходите и бива брутна и чиста. Брутната се формира от приходи от дейността и извънредни приходи, включва ДДС, данък върху печалбата и печалбата, която остава за разпределение. От брутната печалба като се извадят финансовите + извънредните разходи + разходи за бъдещи периоди и корпоративните данъци, се получава чистата печалба. Т.е. остатъчната печалба след разплащанията от формираната брутна печалба. Реално значение има не брутната, а нетната печалба, т.е. онази част с която клуба реално разполага.
Не забравяй, че приходите от продажбите се изплащат на траншове и не цялата сума е постъпила по сметките на клуба.
Бъди по-толерантен към съпруга на бившата гимнастичка. И неговата не е лесна. В семейството под чехъл (съпругата му често го оправдава в социалните мрежи, а той мълчи). Навън няма авторитет. Не искам да коментирам дали е политически, хазартно или по някакъв друг начин зависим. И от кого. Той толкова може. Но не е достатъчно.

Върни се в “Левски”