vvessel написа:Aronaks написа:Добре бе, какъв е тоя Серкан Юсеин, който толкова го иска Генчев? Някой има ли наблюдения върху играта му? И защо по дяволите ще отпратим Бала, който е чудесен играч, може да подава, може да центрира, може да измисля неща, които другите в отбора не могат.
Не знам що за играч е Серкан, но Бала освен да бие корнери, не съм забелязал други умения. Не си спомням гол след негов пас. Центриране - да, подаване - не. Забития в девета глуха Мислович за два мача направи повече от Бала цял полусезон.
А я сравни Бала с Уелтън и Роналдо и кажи доближава ли се до някой от тях, въпреки че за мен Роналдо беше много лимитиран футболист, но извади късмет с 2-3 ключови гола и направи добър трансфер. От 30 мача Бала няма запомнящ се такъв . Някои епизодични проблясъци и това е.
Разбира се, че не мога да сравня Бала с Уелтон, но в момента не виждам по-добра опция от него в състава. Мислович направи 2 силни мача и го величаем, преди това искахме да се маха, явно и ние не знаем какво искаме. Според мен и Мислович и Бала имат място в титулярния състав, но с тях трябва да се работи правилно. Защо ни е да търсим друг бразилец, който тепърва ще трябва да се аклиматизира и т.н. Пък и с Мажоритаря начело, шансовете да намерим нешлифовани диаманти са почти нулеви. Развивай и налагай Бала и Мислович заедно с Митков, след като толкова няма пари за играчи с визитка и т.н.