Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот metodito » 25 ное 2024 13:52

vvessel написа:
metodito написа:[Мозъкопръскачката, Стоев със сравнението за Райо Валекано, което беше най-обидното нещо, което съм чувал от треньор на "Левски" (след което изказване този трябваше да бъде наритан и изгонен с 200), сегашният Генчев - силно лимитирано интелектуално човече с орехчета вместо топки, което се има обаче за ебаси голямата работа.

Мозъкопръскачка? Как да тълкувам това? Явно някаква обида. Щото бил сравнил Левски с Райо Валекано. Ами с кой да го сравни? Ето вземи испанското първенство, вземи последните 15 години на Левски и по- конкретно момента в който Стоев беше треньор и ми кажи на кой отбор приличаме. Само да ти припомня, че тогава футболистите не бяха взимали заплати няколко месеца, Гонзо им беше дал лични пари и въпреки това на края на годината бяхме с равни точки с Лц, но Люпко курвата, който толкова харесваш , извади Литекс от терена за да го правят цска. И съответно извадиха точките които бяхме спечелили от тях, въпреки, че беше последен мач от есенния дял. "Синьото" БФС пак помогна на Лц с точките.
Та като вземеш предвид Лц , които имат заплати пет пъти по-големи от нашите , играчите им са от първа лига, нашите са трета, собственикът им е милиардер, нашия предполагам само пурите си ги купува със собствени пари, с кой отбор да сравним Левски? Стоев поне си ги казва честно нещата, докато Генчев е точно на обратния полюс. С големи приказки, популистки, но видимо без покритие. Иска всички да се съобразяват с Левски и няма да сменя схемата, но реално си вкарва автогол, защото всички знаят как ще играе и вземат мерки и единственото което му остава са корнерите. Затова ни бият Септември и Берое, защото явно треньорите им са по-добри от нашия. Та ако някой ти каже , че сме Реал Мадрид, а ние сме Райо Валекано, по-добри ли ще станем и ти по-добре ли ще се почувстваш?
Между другото Стоев е единият от двамата треньори, който отстрани Лц в два мача за купата. Може би беше малко късметлийски, но пък на финала късмета тотално му обърна гръб.

Късмет, есенен сребърен медалист, нищо не разбрах. Че ние всяка есен сме в челото. А групата на А група помниш ли? Стоилов извади Литекс, ма щом така искаш, повтаряй си лъжата, току-виж станала истина. За сравнението също съм говорил досттъчно. Радвайте си се на калпавите тренери.
Мозъкопръскачка

"Ще ти разбия мозъка". Тази реплика имам предвид.

Та ако някой ти каже , че сме Реал Мадрид, а ние сме Райо Валекано, по-добри ли ще станем и ти по-добре ли ще се почувстваш?

Не го казваш просто, vvessel.
Собственикът ни? Собственикът ни си има държава.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 25 ное 2024 14:28

metodito написа:
Късмет, есенен сребърен медалист, нищо не разбрах. Че ние всяка есен сме в челото. А групата на А група помниш ли? Стоилов извади Литекс, ма щом така искаш, повтаряй си лъжата, току-виж станала истина. За сравнението също съм говорил досттъчно. Радвайте си се на калпавите тренери.

Мето, аз бях на този мач точно зад пърцуцата във В - последният ми мач с настоящия ЦСКА-София (София), който ти упорито наричаш ЦСКА, щото не си бил от кенсъл културата, та помня добре - пърцуцата също участваше във ваденето на Литекс, настоящ ЦСКА-София (София). И това съм го водял с очите си, а не ЕЖК каза у Горна, на гарата. Помня и мача ни с ЦСКА-София (София), когато пърцуцата беше тренер при нас и им дадоха спорна дузпа, от която изравниха (не съм гледал мача, просто бях в заведението) - дойде във Виктория и, видимо почерпен, само викаше "па нейе дузпа, нейе дузпа". Айде аман от подобни миндили!
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 25 ное 2024 14:39

tmanolov написа:
metodito написа:

Мето, аз бях на този мач точно зад пърцуцата във В - последният ми мач с настоящия ЦСКА-София (София), който ти упорито наричаш ЦСКА, щото не си бил от кенсъл културата, та помня добре - пърцуцата също участваше във ваденето на Литекс, настоящ ЦСКА-София (София). И това съм го водял с очите си, а не ЕЖК каза у Горна, на гарата. Помня и мача ни с ЦСКА-София (София), когато пърцуцата беше тренер при нас и им дадоха спорна дузпа, от която изравниха (не съм гледал мача, просто бях в заведението) - дойде във Виктория и, видимо почерпен, само викаше "па нейе дузпа, нейе дузпа". Айде аман от подобни миндили!

Все ми е тая за Петрович. Не става дума за това. Да. И той ръкомахаше с ръка да се прибират. Помня го. Не знам осъзнава ли какво щеше да е да стане, ако беше тренер на Партизан и в мач със Звезда да го направи. Щеше там да остане на пистата.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 25 ное 2024 14:51

metodito написа:Късмет, есенен сребърен медалист, нищо не разбрах. Че ние всяка есен сме в челото. А групата на А група помниш ли? Стоилов извади Литекс, ма щом така искаш, повтаряй си лъжата, току-виж станала истина. За сравнението също съм говорил досттъчно. Радвайте си се на калпавите тренери.
....

Кое не разбра бе Методи? Че сме били с равни точки с Лудогорец ли? Всяка есен сме били в челото?? Айде по-полека. С тия приказки на ангро нищо не доказваш.
Викаш че Стоилов извадил отбора. А Люпко какво махаше там на тъч линията като железничар , който изпраща влака. Следващата година изгониха Стоев и го докараха него на Герена. Нали помниш как го посрещнаха и как го изпратиха любимия ти Люпко. Феновете на Левски не са прости. Те усещат боклуците и не понасят вонята им. Люпко може да е бил добър треньор, но беше боклук и пияница. Един престой цял няма при нас. И накрая пак излъга, като каза, че Левски ще му е последният отбор и отиде при брат си в Литекс - София.
Кой е тоя нашия собственик дето си има държава. Дай да го видим черно на бяло. Само не ми говори за оня банкянски циганин дето лъже че е левскар, а откакто е на власт един отбор на негови ортаци стана 13 пъти шампион, а ортаците му станаха милиардери. Вярно, че пратил Черепа да даде някой лев, но той пращаше във всеки отбор така. Поне във водещите. Обаче единственият който беше ударен беше точно Черепа. Цветан Василев преди това също беше ударен, но никога не е споменал, че е бил помолен да помага на Ботев, за разлика от други "собственици" на клубове. Та гледай реално на нещата и виж как се направиха стадиони с държавни пари на пловдивските клубове, отпуснаха и 30 милиона за варненски стадион, строи се стадион на умрелите, а ние още дължим пари за една недовършена трибуна. И не пробутвай тук чобарски опорки за синьо БФС и собственик Бойко или Шиши, щото много олекваш. И то от към мозъчно съдържание.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 25 ное 2024 15:18

vvessel написа:
metodito написа:Късмет, есенен сребърен медалист, нищо не разбрах. Че ние всяка есен сме в челото. А групата на А група помниш ли? Стоилов извади Литекс, ма щом така искаш, повтаряй си лъжата, току-виж станала истина. За сравнението също съм говорил досттъчно. Радвайте си се на калпавите тренери.
....

Кое не разбра бе Методи? Че сме били с равни точки с Лудогорец ли? Всяка есен сме били в челото?? Айде по-полека. С тия приказки на ангро нищо не доказваш.
Викаш че Стоилов извадил отбора. А Люпко какво махаше там на тъч линията като железничар , който изпраща влака. Следващата година изгониха Стоев и го докараха него на Герена. Нали помниш как го посрещнаха и как го изпратиха любимия ти Люпко. Феновете на Левски не са прости. Те усещат боклуците и не понасят вонята им. Люпко може да е бил добър треньор, но беше боклук и пияница. Един престой цял няма при нас. И накрая пак излъга, като каза, че Левски ще му е последният отбор и отиде при брат си в Литекс - София.
Кой е тоя нашия собственик дето си има държава. Дай да го видим черно на бяло. Само не ми говори за оня банкянски циганин дето лъже че е левскар, а откакто е на власт един отбор на негови ортаци стана 13 пъти шампион, а ортаците му станаха милиардери. Вярно, че пратил Черепа да даде някой лев, но той пращаше във всеки отбор така. Поне във водещите. Обаче единственият който беше ударен беше точно Черепа. Цветан Василев преди това също беше ударен, но никога не е споменал, че е бил помолен да помага на Ботев, за разлика от други "собственици" на клубове. Та гледай реално на нещата и виж как се направиха стадиони с държавни пари на пловдивските клубове, отпуснаха и 30 милиона за варненски стадион, строи се стадион на умрелите, а ние още дължим пари за една недовършена трибуна. И не пробутвай тук чобарски опорки за синьо БФС и собственик Бойко или Шиши, щото много олекваш. И то от към мозъчно съдържание.
Човек, имаш одобрението ми да си живееш там в света, в който си си избрал. Но този гняв и омраза няма да ти повлияе добре. Аз не бях изписвал името на Петрович от три години тук сигурно. Какво ми приписваш, не разбирам. Здраве да е.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 25 ное 2024 17:22

metodito написа: Аз не бях изписвал името на Петрович от три години тук сигурно. Какво ми приписваш, не разбирам. Здраве да е.

Ами върни една страница назад и погледни дали си го изписвал или не. Точно защото пак го спомена и винаги си писал как за теб е един от най -добрите треньори на Левски, а междувременно оплю друг, който от нищо направи нещо, точно затова ме издразни.
Ама здраве да е.
Последна промяна от vvessel на 25 ное 2024 19:54, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 25 ное 2024 17:38

vvessel написа:
metodito написа: Аз не бях изписвал името на Петрович от три години тук сигурно. Какво ми приписваш, не разбирам. Здраве да е.

Ами върни една страница назад и погледни дали си го изписвал или не. Точно защото пак го спомена и винаги си писал как за теб е един от най -добрите треньори на Левски, а междувременно оплю друг, който от нищо направи нещо, точно затова ме изразни.
Ама здраве да е.

От нищо, нищо направи. Вярно, че споменах Петрович в коментара си на NOMER 14. Гаф от моя страна. Написах: "изключи Петрович". Истината е, че се компрометира с поведението си. Но не и с треньорстването си. Със същите футболисти би категорично Разград и хикси с ЦСКА (RIP) с автогол. Намери позицията на Краев и направи така че Аденидже да вкарва. И не той напусна, а една група на стадиото го изгони. Откъде се извъдихте такива моралисти, не знам. Чипът, чипът...

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 25 ное 2024 19:41

helic написа:
Вълчан написа:
scooool написа:Без стадион, просто ще изостанем на светлинни години зад всички!!!! Въпрос на развитие, като взимаш играчи същи е важно. Изобщо да не говоря за нас като зрители.

Искам да попитам някой по остри членове по отношение на стадиона. Милан и Интер имат ли собствени или играят на общински такъв.

от години Милан и Интер искат да си построят стадион. Общ

Честно казано не разбирам какво остро в коментара ми има. Дори Италианците признават, че това е проблема на футбола им, бяха на върха от средата на 80 те до края на 2000 и после вече само надолу. Англичаните им разказаха играта.

WPWW
Контакти:

Мнениеот WPWW » 25 ное 2024 19:51

koisa написа:
WPWW написа:С това "всички вън" на всеки полусезон клубът беше 13г. без трофей. Десетки и стотици треньори и футболисти бяха обявени за некадърници и това свали рейтинга и на клуба и на публиката. Например Кевин Бру, който уж беше "пословичен", след това направи нелоша кариера.
Генчев прави пълна промяна в игровата концепция, при това с ограничен бюджет. В момента в отбора няма плеймейкъри, ефективността напред може да е съвсем различна. Костов също беше обявен за менте, въпреки че пролетния полусезон на практика нямаше отбор, освен защитата. Щабът нa Генчев има голямо предимство, че е от бивши сини футболисти, ставали шампиони, но отборът трябва да се обиграва и да се привлекат не само чужденци, а и опитни български футболисти.

Както се вижда в Левски кадърните не виреят... Този Бру може да направи нелоша кариера, но нас ни интересува какво направи в Левски и как играеше.
Генчев сам обяви, че няма нужда от повече играчи... Имал всички необходими и дори повече, отколкото са му нужни.
Игровата му концепция изобщо не я виждам. Просто повтаря това, което му носеше успех в Крумовград. :oops:
Ако не се лъжа (може някой да ме поправи), но Левски е трети/четвърти по бюджет... От колко още бюджет има нужда Генчев, за да не падаме от Берое и Септември на Герена?
Кои опитни български футболисти да привлечем, когато такива няма? За справка може да погледнеш нивото на националния отбор... С Попето и Миланов видяхме какво се случи. Освен пак да почнем да си връщаме Цоневите, Стасита, Кабовци, Вутовци и т.н които с нищо няма да вдигнат нивото и после ще се чудим какво да ги правим.

За пореден път ще се повторя: Отбора се нуждае от треньор, който знае какво прави и как да го направи. Качествен спортен директор и качествено скаутско звено. Чак тогава ще видите, че бюджета не е от толкова голямо значение. Но при настоящото ръководство, което не иска можещи, знаещи и кадърни хора - това никога няма да се случи!

Основното е, че отпращането на футболисти след неуспешен първи полусезон, води до футболна несъстоятелност, както и финансова. Има процент, които са интересчийски мениджърски трансфери, но това е друг въпрос. Мачове като с Берое и Септември - това е футбол; ако бюджета е като на Лудогорец, може и да е сензация, но с млад треньор и половин нов отбор, странно е да се изискват 13-14 от 15. Относно опитните футболисти - Цоневи със сигурност могат да вдигнат нивото, за Миланов не стана ясно защо не се разбраха, Пл.Илиев е сред най-добрите вратари в последните 10-15г.
За привличане на треньор, който ще направи отбор за 1 месец, трябват доста пари, но и парите не гарантират. Има и млади треньори с потенциал, на които им трябва време, Генчев вероятно не е преценил потенциала в халфовата линия, например може да се даде шанс на Ант.Стоянов, но за да се искат бързи резултати от нов треньор, трябва да работи с готов сработен отбор.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 25 ное 2024 20:07

Ако зависи от мен, зимата си казваме чао с Куршума, Фадига, Лима, Охене и евентуално Мислович и играем със Стефанов, Чандъров, Рупанов плюс поне един качествен халф и качествен нападател, гледани на живо и купени. Може и да пропускам някой за гонене, но това са основните. Трябва и треньор, който да може да работи добре с играчите и да не разчита само на стари кучета да крепят играта. Треньора е много по- важен от 3-4 звезди и от средни играчи може да направи звезди, а от посредствен отбор може да направи шампиони. Примери колкото искате.

Върни се в “Левски”