vvessel написа:metodito написа:[Мозъкопръскачката, Стоев със сравнението за Райо Валекано, което беше най-обидното нещо, което съм чувал от треньор на "Левски" (след което изказване този трябваше да бъде наритан и изгонен с 200), сегашният Генчев - силно лимитирано интелектуално човече с орехчета вместо топки, което се има обаче за ебаси голямата работа.
Мозъкопръскачка? Как да тълкувам това? Явно някаква обида. Щото бил сравнил Левски с Райо Валекано. Ами с кой да го сравни? Ето вземи испанското първенство, вземи последните 15 години на Левски и по- конкретно момента в който Стоев беше треньор и ми кажи на кой отбор приличаме. Само да ти припомня, че тогава футболистите не бяха взимали заплати няколко месеца, Гонзо им беше дал лични пари и въпреки това на края на годината бяхме с равни точки с Лц, но Люпко курвата, който толкова харесваш , извади Литекс от терена за да го правят цска. И съответно извадиха точките които бяхме спечелили от тях, въпреки, че беше последен мач от есенния дял. "Синьото" БФС пак помогна на Лц с точките.
Та като вземеш предвид Лц , които имат заплати пет пъти по-големи от нашите , играчите им са от първа лига, нашите са трета, собственикът им е милиардер, нашия предполагам само пурите си ги купува със собствени пари, с кой отбор да сравним Левски? Стоев поне си ги казва честно нещата, докато Генчев е точно на обратния полюс. С големи приказки, популистки, но видимо без покритие. Иска всички да се съобразяват с Левски и няма да сменя схемата, но реално си вкарва автогол, защото всички знаят как ще играе и вземат мерки и единственото което му остава са корнерите. Затова ни бият Септември и Берое, защото явно треньорите им са по-добри от нашия. Та ако някой ти каже , че сме Реал Мадрид, а ние сме Райо Валекано, по-добри ли ще станем и ти по-добре ли ще се почувстваш?
Между другото Стоев е единият от двамата треньори, който отстрани Лц в два мача за купата. Може би беше малко късметлийски, но пък на финала късмета тотално му обърна гръб.
Късмет, есенен сребърен медалист, нищо не разбрах. Че ние всяка есен сме в челото. А групата на А група помниш ли? Стоилов извади Литекс, ма щом така искаш, повтаряй си лъжата, току-виж станала истина. За сравнението също съм говорил досттъчно. Радвайте си се на калпавите тренери.
Мозъкопръскачка
"Ще ти разбия мозъка". Тази реплика имам предвид.
Та ако някой ти каже , че сме Реал Мадрид, а ние сме Райо Валекано, по-добри ли ще станем и ти по-добре ли ще се почувстваш?
Не го казваш просто, vvessel.
Собственикът ни? Собственикът ни си има държава.