Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: DoSomethingDifferent

Мнениеот Странджата » 12 ное 2024 12:21

"Май че" не е израз, който означава "сигурен съм". Но щом съм те подразнил - извинявай!

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: NOMER14

Мнениеот Странджата » 12 ное 2024 12:28

Така е навярно, щом е до диалектното "ряката". Иначе ключът е у мен означава, че е нейде в дрехите ти, например, а е в мен - че най-малкото си го глътнал. Може би по-драстичен пример е да си стои у тебе и в тебе :)

scooool
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот scooool » 12 ное 2024 12:41

Изкараха някаква статистика от Дарик, че реално имаме най много положения за гол!!!! Това навежда на мисълта, че проблема е завършването на атаките. Не си спомням да сме надиграни тежко, липсва и късмет с Ботев онзи дето вкара не гледаше вратата. Колев ако не се съвземе ще седне на пейката скоро. Имаме нужда да сменим играчи за качество, по-скоро аз съм за шанс на треньорите да се докажат.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 12 ное 2024 12:48

Няма значение дали Генчев ще остане треньор напролет или още година. Няма значение дали ще дойде друг треньор. Дали ще се направят 5 селекции. Това нищо няма да промени... Поне докато клубът не се преструктурира вътрешно. Като се започне от собственик, директори и не се изгради функциониращо скаутско звено.
Докато това не се случи ще гледаме едно и също през октомври и ноември. За 15 години не си научихме урока и вероятно още 15 години няма да го научим.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 12 ное 2024 13:16

koisa написа:Няма значение дали Генчев ще остане треньор напролет или още година. Няма значение дали ще дойде друг треньор. Дали ще се направят 5 селекции. Това нищо няма да промени... Поне докато клубът не се преструктурира вътрешно. Като се започне от собственик, директори и не се изгради функциониращо скаутско звено.
Докато това не се случи ще гледаме едно и също през октомври и ноември. За 15 години не си научихме урока и вероятно още 15 години няма да го научим.

Абсолютно. Цялата работа в клуба е на ниско ниво, което се вижда от резултатите в последните 10-15 години. Няма как да обвиняваме само треньорите и играчите в този период.
110 години любов!

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 12 ное 2024 14:37

groti написа:
koisa написа:Няма значение дали Генчев ще остане треньор напролет или още година. Няма значение дали ще дойде друг треньор. Дали ще се направят 5 селекции. Това нищо няма да промени... Поне докато клубът не се преструктурира вътрешно. Като се започне от собственик, директори и не се изгради функциониращо скаутско звено.

Абсолютно. Цялата работа в клуба е на ниско ниво, което се вижда от резултатите в последните 10-15 години. Няма как да обвиняваме само треньорите и играчите в този период.

съвършено вярно, но тук е така. Затова и я имаше тази еуфотия покрай Мъри - усещахме, че правим нещо, въпреки онези горе, и въпреки г.з. Сега вече не ни броят за живи, а аз водя семейството си на екскурзии, вместо съвсем доброволно и скеф да дарявам и да купувам вип билети и мърч. Най-гадното е да пречупят нашата воля и вяра, а, за съжаление, се случи точно това. Анатема трижди на г.з. до девето коляно, а на онези над него - до деветдесето!!!
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 12 ное 2024 14:50

tmanolov написа:
groti написа:

съвършено вярно, но тук е така. Затова и я имаше тази еуфотия покрай Мъри - усещахме, че правим нещо, въпреки онези горе, и въпреки г.з. Сега вече не ни броят за живи, а аз водя семейството си на екскурзии, вместо съвсем доброволно и скеф да дарявам и да купувам вип билети и мърч. Най-гадното е да пречупят нашата воля и вяра, а, за съжаление, се случи точно това. Анатема трижди на г.з. до девето коляно, а на онези над него - до деветдесето!!!

За съжаление за моментът изглежда моделът бащица е невъзможен за прескачане по нашите географски ширини.. А той е толкова рисков и опасен ако се случи нещо като с Черепа, Алексей Петров или Зангаревич. Затова всички сме като болни и се ядем и псуваме по форумите. Всички знаем кой пречи и не можем да направим нищо.
110 години любов!

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 12 ное 2024 15:42

Страхотно видео и разговор.. Цял ден се ровя и слушам мнения като болен.. Да слушат и гледат и Генчо и Тенчо.. Дълго е, но си заслужава
https://www.youtube.com/watch?v=7cV-NY7rb_I
110 години любов!

filcolins
Контакти:

Мнениеот filcolins » 12 ное 2024 16:48

Със Сираков толкова. Той не търси инвеститор за клуба, прави врътки с палмите и си храни фамилията от Левски

Svilen
Контакти:

Мнениеот Svilen » 12 ное 2024 16:58

При началници като дедо Боре и Бижутера (при цялата ми любов за футболистите, които някога бяха), трябва да сме с минимални очаквания. Били сме направили селекция за шампион, те сами не си вярват… сборен отбор на лига “С”, айде не сме тези балъци от преди 20 години. Мижи да те лажем.
Но добре, че са “тиретата” да докажат, че дъното е още по-дълбоко.

Върни се в “Левски”