Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
peliforewer написа:k20dan4o написа:Пели, 22 точки разлика, 22!!!
Потенциални 25 !!!
Как го виждаш в края?
Погледни ми коментарите от началото на шампионата и когато видиш някога да съм писал, че Лудогорец не е с класи над другите отбори ми задавай подобни въпроси.Имам претенции, че съм един от малкото фенове несимпатизиращи на Лудогорец който коментира нормално европейските срещи на отбора.Няма как и да си мълча когато Нареси прави суплес на Ахмедов, а Гинчев и Вълков се правят на невидели.Второто полувреме също имаше една игра с лакът на защитник на Лудогорец който не беше пред гърдите, а встрани и увеличаваше обема на тялото, но то мина мимоходом.Ако беше го направил някой футболист на ЦСКА форумните герои щяха да правят 4-5 страници десекция :) .
Пропагандата е основна ценностна система на любимия ти клуб, фенове и приближени журналисти.
Лакът на защитник, който не е пред гърдите и увеличава обема на тялото -->

Замириса на пари в Тирето и Тройчо веднага цъфна на бял кон. Дали е случайно?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:Замириса на пари в Тирето и Тройчо веднага цъфна на бял кон. Дали е случайно?
Абе малко се пре..ба :)
Ако не беше отишъл при Цеката за 10- 12 заплати , сега тази селекция от 12-13 играчи със трансферни суми щеше да е негова и в предвид безхаберието на Папазки ,щеше да е бая напред.
Не е късно де пак да се възползва.
- delqnski47
- Контакти:
W84me написа:Замириса на пари в Тирето и Тройчо веднага цъфна на бял кон. Дали е случайно?
Ще идва при вас. Мина за малко само при нас.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
k20dan4o написа:Пели, 22 точки разлика, 22!!!
Потенциални 25 !!!
Как го виждаш в края?
Като нищо ще станат 40!
-
- Контакти:
k20dan4o написа:peliforewer написа:k20dan4o написа:Пели, 22 точки разлика, 22!!!
Потенциални 25 !!!
Как го виждаш в края?
Погледни ми коментарите от началото на шампионата и когато видиш някога да съм писал, че Лудогорец не е с класи над другите отбори ми задавай подобни въпроси.Имам претенции, че съм един от малкото фенове несимпатизиращи на Лудогорец който коментира нормално европейските срещи на отбора.Няма как и да си мълча когато Нареси прави суплес на Ахмедов, а Гинчев и Вълков се правят на невидели.Второто полувреме също имаше една игра с лакът на защитник на Лудогорец който не беше пред гърдите, а встрани и увеличаваше обема на тялото, но то мина мимоходом.Ако беше го направил някой футболист на ЦСКА форумните герои щяха да правят 4-5 страници десекция :) .
Пропагандата е основна ценностна система на любимия ти клуб, фенове и приближени журналисти.
Лакът на защитник, който не е пред гърдите и увеличава обема на тялото -->
Дискусионно си е ръката дали не увеличава обема на тялото, ако резултатът беше 1-1 и така беше играл защитник на Спартак Варна дали отсъждането щеше да е същото :) .
1914.1902 » 13 апр 23:02
Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?
Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.
Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?
Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.
От десетина дни Мето Томанов е там, едва ли ще рискуват да ги съберат заедно.
Никой не може да спре Лавината!Лавината спира само когато сама реши!
ugly bug написа:Празнувай народе !
Генчо остава !
Някой да ги подсети за мача с Локо Сф да блокират от участие вратаря Любенов, Мики Орачев, С.Славчев и най-вече Ивайло Найденов, да не стане някой сакатлък.