efbet Лига: Левски (София) - Септември (София), Събота от 17:30 ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: efbet Лига: Левски (София) - Септември (София), Събота от 17:30 ч.

Мнениеот W84me » 09 ное 2024 20:50

rodman написа:Извинете, че се намесвам! Нямам навик да се меся в чужди форуми... Извинете и за това, което ще напиша, вярвам мнозина ще ме разберат. Проблем е, че проклинахте Даниел Димов, Васил Панайотов, Живко Атанасов, Пламен Илиев. Сега някои илитерати ще погнат и Шейтанов... Виновни до голяма степен са ръководство и сините журналисти.

Не ги проклинам, тройно ги проклинам тия неможачи дето си изброил.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 09 ное 2024 20:53

tco4i написа:
То е ясно, че е непрофесионално да няма договори , но да кажеш, че си ги пратил да ТУПАТ топката....е извинявай това е върховна степен на неуважение към футболисти собственост на отбора.

Не съм го слушал , но предполагам е имал предвид, че Левски тупат топката с тези футболисти, като ги пращат под наем, докато решат какво ще правят с тях.
Така звучи логично, иначе звучи глупаво.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 09 ное 2024 21:04

Аз все още давам кредит на доверие на Генчев, но да каже истината за г.з., така както я каза за тирето. А да играят срешу теб рупа ние и чандъров е абсолютна сматьорщина на рАководството. И не се случва за пръв път, и не се вземат мерки
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 09 ное 2024 21:20

Фармацевтите затова си взеха Чочев, Неделев, Спас, за да не им вкарват голове и си ги държат дълбоки резерви.
За разлика от други Чандъров и Рупанов сигурно са били доволни от статута си на резерви, а с тия 5 смени имат поне половин полувреме да играят.

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 09 ное 2024 21:39

Kris_men2000 написа:Щом жадното го скъса с 3 гола и то но Герена еб.....л съм ти и скапаният супер фрагментиран тъп треньор. Срам и позор. Жадното те шиба на твоята спалня като р....на про......са. Генчев оставка веднага и марш в небитието наречено Крумовград.

Е стига де....Много груби мнения. Пий там едно хапче и си лягай. На сутринта друго ще мислиш.
За мача то се видя. Трябва нещо да се промени в тактическата постройка. С тези футболисти явно няма да се получи замисъла на треньора. Не са лоши като футболисти но нещо играят не където трябва ,а и може би неправилните хора започват титуляри.

Halo
Контакти:

Мнениеот Halo » 09 ное 2024 21:47

Оф, много е сложна ситуацията. Причините са много. Но коя е основната, е много трудно да се определи.

Да започнем с ръководството. Това са подставени лица. Сираков дори и да е имал някакъв интелект, отдавна го е загубил. Той нищо не решава. Някои мачове като днешния са толкова съмнителни, че кого да обвиниш по-напред. Да го кажа по-меко. Докато един тулуп от Банкя се подиграва с цяла България, така ще е. Той е ЦСКА-р, привърженик на покойния армейски отбор, но като истински неподправен циганин, лъже като такъв, че е левскар. Бойко Методиев Борисов е от ромски произход. Щом рода му при освобождението са роми, то какъв може да е. Имат да се връщат и пари тук там, а най-лесно става чрез подобни загуби.

Треньорът за мен още от преди да дойде в Левски, си беше тотален аматьор. За нищо не става, така си мислех. В момента поради ръководството и играчите, е трудно да кажа със сигурност, че е чак толкова некадърен, но така изглежда. Вината може да е в залозите на по-горните. Но не тактиката е причината за днешната загуба. Говорим за 24:10 удара и два пъти повече точни. Шейтанов спаси поне 4-5 гола. Колкото и да ти е скапана тактиката, все пак там участват и играчи. Ако Колев изпусна 5 и Сангаре още 3-4, то какво да прави треньора, колкото и да е калпав. Нищо! Лоша тактика, но и с нея можеше да се спечели.

За играчите по-подробно. Някои пишат, тоя Фадига не става за нищо. Е, като не игра, Левски какво направи? Влезе при 1:2. Дори след това сините имаха повече положения от преди с Джемили. За мен почти няма разлика в качествата на играчите, или поне в приноса им на терена. Джемили прави страшно много грешки. Фадига понякога дори изглежда по-добър. И той е имал няколко силни мача. Не е чак толкова сакат. Просто трябва да се рита тази топка. Стига с тези центрирания като гламави.

Казват, защитата е много слаба, тя е виновна за загубата. Айде, бе. Че къде са нападателите. Нито един гол не вкараха. Двата бяха отбелязани от играчи, които играят като защитници. Защитата прави доста грешки, но не може Колев вече 9 мача (мисля, че са толкова), да не е вкарал нито един скапан гол. Сангаре и той изпуска непрекъснато. Че той Димитров вече има с един гол по-малко от Алекс Колев, а е централен защитник. Поне в атака се представя добре, а в защита при статичните положения си трябва отборна игра. Там трудно може да се посочи виновник, когато масово стоят като дънери.

За преотстъпените. Когато покойното ЦСКА изгонеше някой техен юноша, или не му плащаха заплати, и той си тръгваше, когато излизаше срещу тях, обикновено правеше изключително слаб мач, защото обичал червените. Когато син играч, дали провалил се тотално, или несправедливо махнат, излезе срещу Левски, той играе мача на живота си. Какъв контраст. Онези сектанти ги гонят, псуват ги, пари не им дават, а те излизаха със събути гащи срещу отбора на Добри Джуров. Това е абсолютен стокхолмски синдром. Тотални психопати, не случайно и привържениците им припознаха Чавдар Етрополе и взеха всичките играчи на Литекс без пари. Нашите, ще ви посоча един - Галин Иванов. Тоя колко пъти се връща и всеки път тотална дупка. Пуснат го 5-6 мача, той е най-слабия на терена, спъва се в топката, не само не може да вкара, но и извеждащ пас не прави. Махнат го, угорчен. Скача всеки мач срещу Левски, когато играе за друг отбор. На какво отгоре си огорчен, бе?! Колко възможности искаш, да не излизаш всеки мач финал за ШЛ, когато си с екипа на Левски. Излизаш срещу отбори от А група, полуаматьорски. Ако на тези не можеш да вкараш, какво искаш още?! Ами Илия Димитров. Беше безумно слаб, а после с каква омраза излизаше срещу Левски. Чандъров да не би да има и един силен мач за Левски. Тотален пън. Колко грешки и голове са вкарвали на сините след негови костенурски прояви. Случайно вкара гол днеска. За Рупанов нищо не мога да кажа, кога е играл, че да го оценявам. Но не е единствения, има още мнооого юноши, които се пускат, а на тяхно място идват инвалиди като Алекс Колев.

Odessit
Контакти:

Мнениеот Odessit » 09 ное 2024 21:58

Ако сложат Кристиан Димитров за център нападател, почти всеки мач ще вкарва по някой гол с глава. Че и голови пасове раздава, а и с такъв ръст не му е мястото като десен бек. Генчев да връща на неговото място Колев, Сангарето за централен защитник да се бори с нападателите, тъкмо ще му стига въздуха за цял мач.

Svilen
Контакти:

Мнениеот Svilen » 09 ное 2024 22:17

Тази творба я издържах до 70-тата минута. Дори и по някакво чудо да бяха победили, вече бях видял достатъчно. Въпреки цялата ми симпатия към треньорите, няма как да стане с този екип. Днес играхме без крайни защитници. Аз да бяха влезнал за Септември щях да пробия и центрирам. И ако беше само една такава издънка - ОК, спорт е, играеш и губиш, но Берое, моренцето…
Отделно тези два светофара отпред Колев и Сангаре, не виждам никаква футболна логика да са на терена. Имаме по 90-100 ъглови удара на мач и само защитници се пласират и нанасят удари. Колев като скочи за висока топка обикновено минава над него, днес два пъти го прескочи и стана за смях. Маскирания французин - още след първия мач споделих, че за мен си е аматьор. Идна от трета дивизия в ПортоКалия, а във втора са Стивън Петков и Бастунов …. Нали се сещате за нивото. Отделно португезите си знаят бизнеса. Ако е ставал за нещо, щеше още да е там.
Ясно, че ще доизбутаме до края на Декември. Насо ще “гласува доверие” на треньорите, но вече се оглежда и ще ги махне скоро. Остава само Борето и Топчето да поемат отбора и резила ще е пълен.

Halo
Контакти:

Мнениеот Halo » 09 ное 2024 22:20

Дори не съм забелязал, че Драганов е дал ЦЕЛИ ТРИ нарушения за Левски през целия двубой. В същото време е свирил скромните 11 за Септември. Дотам сме я докарали с това ръководство. ТРИ нарушения в полза на Левски. Но тоя несретник не беше със забележима вина за крайния резултат.

Не съм бил прав, че Колев не е вкарвал гол 9 мача, бил вкарал на Арда, но съм забравил.

Върни се в “Левски”