vvessel написа:icemanbg33 написа:Много ми е странно да критикувате Сираков специално за моментното състояние на отбора. Генчев идва, казва “имаме бюджет за играчи, топ 4 в първенството, ще се борим за титла”, също казва “ръководството не ми се меси, аз нося цялата отговорност”. Какво повече искате от едно ръководство? Преди да кажете, “ама той Сираков го доведе”, то практически феновете си го искаха.
Тук си прав, но има и нюанси. Ако Сираков го натиска да пуска Фадига и Лима за да ги продадем? Ако Сираков е сложил някакъв таван на трансфери и заплати, който не позволява да се привлекат способни футболисти?
А Генчев вече ми прави лошото впечатление, че много се изхвърля като .... на мокър пясък и ако е казал всичко това точно така както го цитираш, сам си е виновен. Първоначалните му изказвания се оказаха доста популистки, а той ще излезе въздух под налягане без реална основа. Още една издънка и задържането му може да се окаже голяма грешка.
Оф, сега вие кво искате да ви каже Генчев на идване? Бюджетът е мижав, селекцията е за жълти стинки и ние ще се борим да кютаме в средата на класирането? Сега това да ти го каже Жадното в Септември няма да е изненада, даже ще мине за оптимистично, но ..... за Левски няма как да мине.