efbet Лига: Левски (София) - Септември (София), Събота от 17:30 ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Re: efbet Лига: Левски (София) - Септември (София), Събота от 17:30 ч.

Мнениеот alexdb » 09 ное 2024 20:17

vvessel написа:
icemanbg33 написа:Много ми е странно да критикувате Сираков специално за моментното състояние на отбора. Генчев идва, казва “имаме бюджет за играчи, топ 4 в първенството, ще се борим за титла”, също казва “ръководството не ми се меси, аз нося цялата отговорност”. Какво повече искате от едно ръководство? Преди да кажете, “ама той Сираков го доведе”, то практически феновете си го искаха.

Тук си прав, но има и нюанси. Ако Сираков го натиска да пуска Фадига и Лима за да ги продадем? Ако Сираков е сложил някакъв таван на трансфери и заплати, който не позволява да се привлекат способни футболисти?
А Генчев вече ми прави лошото впечатление, че много се изхвърля като .... на мокър пясък и ако е казал всичко това точно така както го цитираш, сам си е виновен. Първоначалните му изказвания се оказаха доста популистки, а той ще излезе въздух под налягане без реална основа. Още една издънка и задържането му може да се окаже голяма грешка.

Оф, сега вие кво искате да ви каже Генчев на идване? Бюджетът е мижав, селекцията е за жълти стинки и ние ще се борим да кютаме в средата на класирането? Сега това да ти го каже Жадното в Септември няма да е изненада, даже ще мине за оптимистично, но ..... за Левски няма как да мине.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 09 ное 2024 20:17

icemanbg33 написа:Весел, отговарям ти елементарно, треньора си носи отговорната за всяко действие. Ако Сираков ти каже пускай тоя излизаш пред феновете и казваш “казват ми да пускам тоя, никой не може да ми се меси, напускам”. Точно обратното се чува от страна на Генчев.

Аз не съм чул до сега някой треньор да го е казвал.
Иначе така е, треньора си носи отговорността и ако е мъж на място и му се месят, ще си подаде оставката. Но не вярвам да стане.
От друга страна съм сигурен, че му се месят, защото само идиот може да извади Джемили и да пусне Фадига. Генчев не ми изглежда на идиот, колкото и да греши.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 09 ное 2024 20:19

Да загубиш най-лесния си мач е изкуство.

Потребителски аватар
tco4i
Контакти:

Мнениеот tco4i » 09 ное 2024 20:20

vvessel написа:
tco4i написа:Някой изобщо чу ли интервюто на Генчев, след мача, и по-специално частта за преотстъпените играчи? Това е скандално!

Не го слушах. Какво каза?

Каза, че няма договори (на въпроса защо не е записано в договора да не играят срещу нас) просто ги пратили там да "тупат" топката.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 09 ное 2024 20:20

alexdb написа:
vvessel написа:
tco4i написа:Някой изобщо чу ли интервюто на Генчев, след мача, и по-специално частта за преотстъпените играчи? Това е скандално!

Много се извинява и е много разочарован, а причината да паднем е, че сме играли само десетина минути, а после са гледали мача отблизо.

Това е очаквано, но не разбрах кое е скандалното за преотстъпените играчи.

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 09 ное 2024 20:21

Щом жадното го скъса с 3 гола и то но Герена еб.....л съм ти и скапаният супер фрагментиран тъп треньор. Срам и позор. Жадното те шиба на твоята спалня като р....на про......са. Генчев оставка веднага и марш в небитието наречено Крумовград.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 09 ное 2024 20:21

Да се обаждат на Кокъла и на колене да го молят да се връща. Хем ще падне Проклятието Гутман, хем тия мърди току виж взели, че се разтичали.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 09 ное 2024 20:22

vvessel написа:
alexdb написа:
vvessel написа:

Много се извинява и е много разочарован, а причината да паднем е, че сме играли само десетина минути, а после са гледали мача отблизо.

Това е очаквано, но не разбрах кое е скандалното за преотстъпените играчи.

Не е коментирал. А и то скандално няма, даже си е много феърплей, ама е непрофесионално отвсякъде.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 09 ное 2024 20:23

tco4i написа:
vvessel написа:

Каза, че няма договори (на въпроса защо не е записано в договора да не играят срещу нас) просто ги пратили там да "тупат" топката.

Това наистина е скандално и крайно непрофесионално.
Най-малкото е трябвало да се сключи договор с опция да не играят срещу Левски, но като нямаме спортен директор или който там отговаря за тая глупост, така ще е.

Потребителски аватар
rodman
Контакти:

Мнениеот rodman » 09 ное 2024 20:23

Извинете, че се намесвам! Нямам навик да се меся в чужди форуми... Извинете и за това, което ще напиша, вярвам мнозина ще ме разберат. Проблем е, че проклинахте Даниел Димов, Васил Панайотов, Живко Атанасов, Пламен Илиев. Сега някои илитерати ще погнат и Шейтанов... Виновни до голяма степен са ръководство и сините журналисти.
Eлате на стадиона и се забавлявайте, отърсете се от тежкото ежедневие и си подкрепете отбора за 90 минути!! И-и-и..., намерете си друго място за избиване на комплексите :)

Върни се в “Левски”