Aronaks написа:metodito написа:drvasko98 написа:metodito написа:"Истината"? Нямаш си понятие от нея или се правиш. Казвам ти едно име: адвокат Ангелов. Ти си, пич, като някакво дете, което си затавя очичките и казва: "Чудовището го няма". Не знам какво да кажа. Има неща, които си ги знаем, но не трябва да ги пиша. Няма да ги пиша!
И с Ангелов, Черепа, Срас, Тонев и всички останали мръсници, Левски си е Левски. Не е период, с който да се гордеем, но е част от историята на клуба. Това ЦСКА, не е онова ЦСКА, нито юридически, нито формално. Файт е, че не се признава и от около 15% от феновете и легендите на онова ЦСКА. A cancel културата и лъжата трябва да се разграничават. Когато се сравнява развитието на една държава е добре да се отчира развитието на технологии, фармация, индустрия глобално, за да не изглеждаме прости като гъз. Ако на нас врагове са ни припоците като мироглед, то това е дерби и го приемам като дерби на истината срещу измамата , но не приемам някакъв Сульо да ми дудне за 100 и нам колко си изиграни мача и статистики. Иначе в самия мач Левски игра учудващо добре, взе огромен % единоборства и създаде остри ситуации и извън статичните положения. За мен заслугата е 50 % на нашите и 50% на противника, които смело мога да ги сложа на 16-то място в Ефбет лига като колектив и отборна игра. След тази победа има основание да се гледа с оптимизъм към топ 2, като още следващия мач е много важен. Охене и Цунами играха отлично, а най-слаб ба терена беше ЕтоО
17 000 левскари признаха това дерби за "онова" дерби. Отмяната на миналото или т.нар. cancel култура е внушение отвън, но малко го осъзнават. В крайно-синята реторика на преподавателя по марксизъм-ленинизъм в сегашния УНСС Иван Костов, мнозина днес канселират победите на онова ЦСКА, техните легенди и заслуги. И не се замислят, че канселират заслужаващи уважението български спортисти и О, анатема, отбор! Но признават завладеният от Хунтата клуб и под сурдинка приемат дарението на Шиши. Що за...? Време е да почнете да мислете с главите си, а не с телевизорите. Мнозина няма как да го разберете, че със създаването на ЦСКА се създава едно противопоставяне, което е изгодно за футбола ни в международен и вътрешен план. От една страна е отборът на народа и на властта. Но в друг е международното съперничество. Те се състезават да покажат кой е по-добър на международната сцена. От това печели България, губят международни колоси.
Това е дерби срещу ЛЪЖАТА, кръстена ЦСКА-СОФИЯ (СОФИЯ). Това го знае всеки левскар, както и самите фенове на тирето, които дълбоко в себе си знаят, че друг отбор смени техният истински, който беше фалиран напълно съзнателно. И е нормално на този мач да има повече хора, защото всеки иска да победим ЛЪЖАТА. Но тези не са ЦСКА и това го знаят всички от двете страни.
Гледах мача с цесекари. Това е обидно, което пишеш. Кажи ми как да ти го нарисувам? "Левски" е по милостта на Хунтата без тире. С кое трябва да продължа, човек???? В смисъл, тъпи ли сте? Нямам думи. За съжаление, този казус с тирето ми потвърди някои теории за една част от левскарите. Кое не разбра? Как част от агитката на отбора са стормтрупърите на Пеевски? Колко още порняк искаш да ти излагам, за да се засрамите? Какво подкрепяте? Недей, пич. Бъди като мен. Политиката ми е през чучура, но знам за какво иде реч. И ме е много срам. Заради това гледам да не пиша.
Това беше най-добрият! мач на "Левски" след ограбването срещу Луноходец. Там владеехме играта и ги счупихме, но синьото бфс не позволи да завършим наравно поне. Тук не ги бихме. Тук ги унищожихме!