Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
alexdb написа:peliforewer написа:alexdb написа:peliforewer написа:alexdb написа:peliforewer написа:Ти в ред ли си, какъв плонж прави Маркович, правиш ли разлика от плонж и влизане с бутоните напред.Пуснал съм гифа , намери го, в нито един момент Маркович не е статичен, а Есека копна топката към вратата и ако не беше фаулиран можеше да я довкара.Няма да ти кажа какъв си, защото никога не обиждам опонента, но след тези коментари си за съжаление, лека вечер.
Няма гиф, няма миф. Пуснал съм ти ясна сникма малко след момента на удара. Ако си кьорав иди на очен защото там бутони и други подобни няма Иначе ето ти още една снимка с очевиден контакт на защитника след нанесения удар от Колев. Та дузпа има ли или няма в този случай? Или в единия има щото ти изнася в другия няма. Препоръчвам да прочетеш правилата на сайта на БФС на футболната игра и тогава да коментираш, защото иначе плещиш глупости https://freeimage.host/i/2qfDGYg
Тази вечер не си във форма, не ми губи времето повече.
Палячо, ти ни губиш времето с глупавите си гивчета и останалите си простотии. Съдията е с отлична оценка за мача, Тирето не реват само той видял това, дет никой друг не успял :lol:ълт. :roll:Re: efbet Лига: Левски (София) - ЦСКА - София (София), 19 октомври от 15:45 часа
Непрочетено мнениеот koisa » 20 окт 2024 14:16
Според Баялцалиев е имало дузпа на 100%, а нарушението на Купър срещу Сангаре било само за ж
Ти вЕрно си голям палячо. Така не съм се смял отдавна. Кой е тоя Баялцалиев само да питам, че е такъв авторитет? :lol:
1914.1902 написа:Във форум Тича толкова са се накефили на загубата на ПФК Левски вчера, че веднага пуснали тема за мача им със ''сините'' следващия уикенд, а в същото време са забравили за мача им в турнира за Купата преди това.
Някои фенове на Ботев пък се появиха веднага да провокират във форума на ПФК Левски, вместо да си видят какво се случва в техния раздел, а то е едно абсолютно нищо, както и на стадиона им впрочем с оглед на класирането и представянето им.
Тези от ПФК ЦСКА - София ЕАД са ясни колко им е важно ПФК Левски да падне.
На мен такива неща хич не ми се виждат нормални толкова да чакаш определен отбор да загуби, за да се изявиш по форуми, социални мрежи и т.н. Блеснете с нещо друго по-добре. Не казвам да няма закачки със съперника, но нека коментираме футбола най-вече, вместо да виждаме само провокации и огромно задоволство от загубата на съперника.
1914.1902 написа:
На мен такива неща хич не ми се виждат нормални толкова да чакаш определен отбор да загуби, за да се изявиш по форуми, социални мрежи и т.н.
1914.1902 написа:Във форум Тича толкова са се накефили на загубата на ПФК Левски вчера, че веднага пуснали тема за мача им със ''сините'' следващия уикенд, а в същото време са забравили за мача им в турнира за Купата преди това.
Някои фенове на Ботев пък се появиха веднага да провокират във форума на ПФК Левски, вместо да си видят какво се случва в техния раздел, а то е едно абсолютно нищо, както и на стадиона им впрочем с оглед на класирането и представянето им.
На мен такива неща хич не ми се виждат нормални толкова да чакаш определен отбор да загуби, за да се изявиш по форуми, социални мрежи и т.н. Блеснете с нещо друго по-добре. Не казвам да няма закачки със съперника, но нека коментираме футбола най-вече, вместо да виждаме само провокации и огромно задоволство от загубата на съперника.
DoSomethingDifferent написа:1914.1902 написа:Във форум Тича толкова са се накефили на загубата на ПФК Левски вчера, че веднага пуснали тема за мача им със ''сините'' следващия уикенд, а в същото време са забравили за мача им в турнира за Купата преди това.
И това го казва човекът, който всеки ден постваше новини за Лудогорец!?
1914.1902 написа:DoSomethingDifferent написа:1914.1902 написа:Във форум Тича толкова са се накефили на загубата на ПФК Левски вчера, че веднага пуснали тема за мача им със ''сините'' следващия уикенд, а в същото време са забравили за мача им в турнира за Купата преди това.
И това го казва човекът, който всеки ден постваше новини за Лудогорец!?
Къде намери логиката в написаното и в новините за Лудогорец? Тях съм ги пускал, за да казвам, че падат ли? :lol: :lol:
По-добре да си беше замълчал, отколкото да напишеш това поредно необмислено мнение.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 44 госта