Мнениеот vvessel » 25 окт 2024 22:53
Нещо сме царе на драмата ми се струва. Все още нищо не е загубено и такава загуба би дошла дюшеш за отбора ако има хора с акъл начело. Въпросът е има ли такива хора.
След такъв мач Генчев е крайно време да си направи правилните изводи и ако не ги направи си заслужава да падне следващите два мача, които се явяват ключови. Особено първия. Вторият не е толкова фатално , ако не го спечелим, въпреки че Морето явно се намират в криза и кога, ако не сега, е момента да им дръпнем с още точки и да останем три отбора в челото.
Генчев е крайно време да осъзнае, че не може да се играе само в една схема, независимо срещу кого играеш. Това е все едно да си караш колата с едни и същи гуми и джанти, независимо дали е лято, зима, сняг, дъжд, магистрала или офроуд. Освен това трябва някои футболисти просто да се зачеркнат с дебелия фулмастер и повече изобщо да не се разчита на тях. Трябва да се търсят няколко наистина класни за да има класа в отбора. Не искам да конкретизирам кои футболисти да се махат и на кои постове да се търсят, че ще стане дълъг поста, а и гаранция ще има хора с друго мнение, а не ми се влиза в дискусии. За мен истината е, че имаме отбор за 4-5-то място и имаме късмет, че Числото и Локо Пловдив са доста неубедителни тази година . Ще играем вторенство с Ботев и Морето, но пролетта може да се включи и друг отбор или отбори.