Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

CapitanePuyol
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот CapitanePuyol » 23 окт 2024 13:59

пели, дъртьо, просто ти обясних като за първолак (да ме разбереш), защо няма как да си присвоявате Бербатов, когото дори вашите фенове кълняха и обиждаха след едни пропуски срещу Левски и в други ключове мачове ! Тъй че няма кво да ми се обясняваш като ученичка. Толкоз по темата.

Изображение
Иначе попаднах на интересна снимка:
Португеза - Дунав Русе (1-1) 1963 година. Гунди и Иван Занев(двамата от Ботев Пд) подсилват русенци за тази приятелска среща.
Екипът на Дунав Русе е фланелки с бели и сини райета. Капитанът е първи - Никола Йорданов, вратарят е Любен Марков, Георги Аспарухов е четвъртият отляво на дясно за Дунав.
Последна промяна от CapitanePuyol на 23 окт 2024 14:03, променено общо 3 пъти.
Рашка капут, Буданов салют ! Изображение

На линия
vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 23 окт 2024 13:59

Манолов може да ти каже и дано да го направи ,колко е била инфлацията пък за скока при недвижимостта да не приказваме
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
pepo
Контакти:

Мнениеот pepo » 23 окт 2024 14:12

tmanolov написа:
peliforewer написа:Преди да започне строежът на Армията сутрин в София нямаше задръствания, сега е Ад :) .Колко ли още можеш да дълбаеш дъното, чак и на бунт призоваваш :) . Защо е всичко това, ами защото ЦСКА въпреки вашите пророчества и жалби (сте) ще има стадион, а Вие търсите няКОЙ да Ви го построи.Институциите Ви оформят документите за дни, а Насо благодари.

Пели, седи си на село и я махни тая София-та - да, всеки ден минавам по абсолютно един и същи маршрут от парк Гео Милев през Ситняково, покрай Тв кула и надолу по Драган Цанков - ползвай гугъл мапс, за да се ориентираш :mrgreen: Да, от около 2месеца, а особено от 2 седмици е тотален ад и кочина от камиони - днес имаше опашка от над 10 и всички влизаха в Бойко Борисовата градина. Такива задръствания не помня от периода, в който нямаше изградено новото кръстовище на Тв кула! Да, осират ни града, но БХ явно не дава да има протести в момента, защото някой някъде е шарил сериозно - щом и жената днес ме пита кой е разрешил толкова много камиони да влизат в центъра и защо са подобни задръстванията....

Влонг, не нищо не чистят - тотална кочина е. Хич не е случайно, че стадионът се казва Кочинпарк Екотой арена :mrgreen:
.
Като минаваш всеки ден, що не спомена и за строежа на метрото в целия Гео Милев.Половината ти камиони са баш за там.
Никой не може да спре Лавината!Лавината спира само когато сама реши!

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 23 окт 2024 14:12

[*]
CapitanePuyol написа:пели, дъртьо, просто ти обясних като за първолак (да ме разбереш), защо няма как да си присвоявате Бербатов, когото дори вашите фенове кълняха и обиждаха след едни пропуски срещу Левски и в други ключове мачове ! Тъй че няма кво да ми се обясняваш като ученичка. Толкоз по темата.

Изображение
Иначе попаднах на интересна снимка:
Португеза - Дунав Русе (1-1) 1963 година. Гунди и Иван Занев(двамата от Ботев Пд) подсилват русенци за тази приятелска среща.
Екипът на Дунав Русе е фланелки с бели и сини райета. Капитанът е първи - Никола Йорданов, вратарят е Любен Марков, Георги Аспарухов е четвъртият отляво на дясно за Дунав.

Аз може да съм възрастен, но още не се давам на разни пикльовци :) .
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 23 окт 2024 14:45

peliforewer написа:
damyanov1963 написа:
peliforewer написа:
1914.1902 написа:
peliforewer написа:
1914.1902 написа:Отсъди нарушение, Драганов даже и това не даде, а ситуациите със сигурност не са еднакви, че да ги даваш за пример.

Твърдя, че даже това на Винисиус е по-грубо, ако искаш да ме опровергаеш вместо каки пусни видеа от двете ситуации.

Всеки сам може да прецени дали са еднакви положенията и кое е по-грубо.

Изображение

Изображение

Не знам как по снимка разбираш кое нарушение е по-грубо, това не е засада, че стоп кадъра да е достатъчен.

Ми то се вижда бе Пели, стига с твойте конспирации, вчера сам си призна, че се правиш на "умряла лисица" за това което не ти изнася.
А, щях да "забравя", защо далия толкоз за България Бербатов избяга от националния.

Той не е избягал, даде изявление, че се отказва и дава път на младите.Всички разбраха и заради кого напусна, що си пропуснал не знам.

О на мама глезеното детенце, някой го обидил значи, да не би ваще фенове, дето му викаха к***ооо.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 23 окт 2024 15:24

pepo написа:
tmanolov написа:
peliforewer написа:Преди да започне строежът на Армията сутрин в София нямаше задръствания, сега е Ад :) .Колко ли още можеш да дълбаеш дъното, чак и на бунт призоваваш :) . Защо е всичко това, ами защото ЦСКА въпреки вашите пророчества и жалби (сте) ще има стадион, а Вие търсите няКОЙ да Ви го построи.Институциите Ви оформят документите за дни, а Насо благодари.

Пели, седи си на село и я махни тая София-та - да, всеки ден минавам по абсолютно един и същи маршрут от парк Гео Милев през Ситняково, покрай Тв кула и надолу по Драган Цанков - ползвай гугъл мапс, за да се ориентираш :mrgreen: Да, от около 2месеца, а особено от 2 седмици е тотален ад и кочина от камиони - днес имаше опашка от над 10 и всички влизаха в Бойко Борисовата градина. Такива задръствания не помня от периода, в който нямаше изградено новото кръстовище на Тв кула! Да, осират ни града, но БХ явно не дава да има протести в момента, защото някой някъде е шарил сериозно - щом и жената днес ме пита кой е разрешил толкова много камиони да влизат в центъра и защо са подобни задръстванията....

Влонг, не нищо не чистят - тотална кочина е. Хич не е случайно, че стадионът се казва Кочинпарк Екотой арена :mrgreen:
.
Като минаваш всеки ден, що не спомена и за строежа на метрото в целия Гео Милев.Половината ти камиони са баш за там.

Ми нйе, тези за метрото в Гео Милев си въртят директно към Цариградско, нямат ходене към Тв кула и Драган Цанков :lol: Освен това камиони за метрото вече почти няма - всичко е изринато и изкопано отдавна, т.е. тежките неща са направени, а на доста места са слжени и плочите, вече се бачка вътре
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

zieek91
Контакти:

Мнениеот zieek91 » 23 окт 2024 15:34

olimpi написа:
CapitanePuyol написа:Колко е играл Бербатов за вас бе ? Кво си го присвоявате мама ви оранджава припошка...юноша е на Пирин, и е много повече легенда на Леверкузен и Ман. Ю където прекарва по 4 сезона, с вторите печели и куп трофеи. С вашия бивш умрел 2016г клуб какво е постигнал ? Едни пропуски 1 на 1 срещу вратарите и напуска януари 2001г едва ненавършил 20 години.

Браво, най-накрая някой да им го каже. Първо тези са Литекс или там нещо си, което НЕ Е цска.

Второ, Бербатов при цялото ми уважение към него, малко са такива футболисти, както и Стилиян и даже Мартин Петрови, си тръгнаха млади млади на по 20г, НЕ са юнуши на онова цска и имат успехи и повече мачове за други отбори и с изкл. на последния не са казвали ,че са цднвисти.

Та тъй, шумкарският манталитет си остава шумкарски. Те цял отбор откраднаха, та за няколко легенди ли ще се притесняват.

Изображение
Изображение

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 23 окт 2024 15:39

vlong написа:Манолов може да ти каже и дано да го направи ,колко е била инфлацията пък за скока при недвижимостта да не приказваме

Ми то си има калкулатори за тази работа, не е сложно - https://www.nsi.bg/bg/content/2539/%D0% ... 1%82%D0%B0. Иначе там основната далавера е как сметнаха 58 декара в Бойко Борисовата градина (58 000 квадратни метра), баш на пъпа на София за някакви кирливи 14-15 000 000 евро с ДДС. Само за инфо, 15 декара (15 000 квадратни метра) 5 километра по-към изхода на София (имотът на Бриколаж на Цариградско), миналата седмица бяха продадени за 18 000 000 евро без ДДС - investor.bg/a/538-pazari/402366-fnib-prodava-magazina-na-mosyu-brikolazh-v-sofiya-za-18-mln-evro (сложете си ввв отпред, че сайтът ме реже)

Те ви кадастралната карта - https://kais.cadastre.bg/bg/Map, имотът на умрялото дружество е Поземлен имот 68134.109.30 гр. София . Т.е. имаме братална далавера със занижаване на цената на апорта като минимум 6-7, до 10 пъти (в зависимост от оценките). така как е, добре ли е?
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

CapitanePuyol
Контакти:

Мнениеот CapitanePuyol » 23 окт 2024 15:53

Тия оранджаво-хибридни измамници верно извършват престъпления в промишлени размери. Тоя Папазки в една нормална държава щеше отдавна да е с десетки тежки обвинителни актове от прокуратурата и да бъде осъден след това на 20+ години затвор. Изображение
Т'ва купуване на Цура на килограм лятото за милиони на знайни и незнайни играчи, т'ва договорите и неустойките на Стипич изгонването и после на Томаш идването, си е за детайлно разследване... откъде са тия пари ?!? и накрая 14то място. Ще е интересно при една нормална власт, дали някой ще се наеме да ги погне, както си требе, щото при нормални обстоятелства, нито евротурнири ще видят, ами направо от А окръжна трябва да почнат с ново ребрандиране Изображение
Ганчевия гном навреме се усети накъде отиват нещата, и си би камшика...
Рашка капут, Буданов салют ! Изображение

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 23 окт 2024 16:04

tmanolov написа:
vlong написа:Манолов може да ти каже и дано да го направи ,колко е била инфлацията пък за скока при недвижимостта да не приказваме

Ми то си има калкулатори за тази работа, не е сложно - https://www.nsi.bg/bg/content/2539/%D0% ... 1%82%D0%B0. Иначе там основната далавера е как сметнаха 58 декара в Бойко Борисовата градина (58 000 квадратни метра), баш на пъпа на София за някакви кирливи 14-15 000 000 евро с ДДС. Само за инфо, 15 декара (15 000 квадратни метра) 5 километра по-към изхода на София (имотът на Бриколаж на Цариградско), миналата седмица бяха продадени за 18 000 000 евро без ДДС - investor.bg/a/538-pazari/402366-fnib-prodava-magazina-na-mosyu-brikolazh-v-sofiya-za-18-mln-evro (сложете си ввв отпред, че сайтът ме реже)

Те ви кадастралната карта - https://kais.cadastre.bg/bg/Map, имотът на умрялото дружество е Поземлен имот 68134.109.30 гр. София . Т.е. имаме братална далавера със занижаване на цената на апорта като минимум 6-7, до 10 пъти (в зависимост от оценките). така как е, добре ли е?

Сега калкулирай колко вървят имотите около Подуяне за да прогнозираме колко ще трябва да плати Левски за да си строи нов стадион :) .
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Върни се в “Левски”