efbet Лига: Левски (София) - ЦСКА - София (София), 19 октомври от 15:45 часа

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

skitnik32
Контакти:

Re: efbet Лига: Левски (София) - ЦСКА - София (София), 19 октомври от 15:45 часа

Мнениеот skitnik32 » 20 окт 2024 12:30

scooool написа:
tmanolov написа:
metodito написа:
tmanolov написа:
metodito написа:Предвид невероятната публика, мач и характер от наша страна, съчувствам на хората, непризнаващи този мач за Вечното дерби.

Не си ти, когато си на 5 ракии :mrgreen: Вечно дерби има само в празните тикви на наркосите и на БГЛ чичките - сам се определи от кои си. И ставаш точно като онези, за които дори припоците ни се смеят - като ги бием, били сме цска, като паднем, паднали сме от Литекс. Ай сиктир, Мето, и претендираш за морален стожер!

Аз мачът го гледах с цесекари. Не претендирам за нищо. Мразя cancel културата. Но ти явно си ѝ фен.
П.С. Не пия нищо друго освен бира.

аз съм фен само и единствено на иситната, а тя е, че цска умре! Както е истина и че не им дадоха кристална дузпа, както и че трябваше да изгонят техния мини купър още в началото

Това за кристалната дузпа ме шокира.... Нападателя стреля и после се сблъскват - нормално е, все пак е физически спорт!!! Ако беше умен нападател да я чукче отстрани и да заобикаля е 100% дузпа!!!! Бутоните са долу ниско, няма абсолютно никаква дузпа - гледахме мача със съдия и той коментира, всеки нападател иначе ще стреля и ако пропусне ще търси контакт и за дузпа, нещо като да се застрахова. Виж за червения картон си прав, Сангаре стигна пръв до топката и Купър е последния в защита... Кристален червен картон.

а защо си мислиш че той самия се разбира???!!! за него е важно да има плюнка в коментара. Иначе КРИСТАЛНО си му обяснил защо няма дузпа(контактът е след изихраваянето на ситуацията от нападателя), но едва ли ше те разбере.

drvasko98
Контакти:

Re: efbet Лига: Левски (София) - ЦСКА - София (София), 19 октомври от 15:45 часа

Мнениеот drvasko98 » 20 окт 2024 12:35

metodito написа:"Истината"? Нямаш си понятие от нея или се правиш. Казвам ти едно име: адвокат Ангелов. Ти си, пич, като някакво дете, което си затавя очичките и казва: "Чудовището го няма". Не знам какво да кажа. Има неща, които си ги знаем, но не трябва да ги пиша. Няма да ги пиша!

И с Ангелов, Черепа, Срас, Тонев и всички останали мръсници, Левски си е Левски. Не е период, с който да се гордеем, но е част от историята на клуба. Това ЦСКА, не е онова ЦСКА, нито юридически, нито формално. Файт е, че не се признава и от около 15% от феновете и легендите на онова ЦСКА. A cancel културата и лъжата трябва да се разграничават. Когато се сравнява развитието на една държава е добре да се отчира развитието на технологии, фармация, индустрия глобално, за да не изглеждаме прости като гъз. Ако на нас врагове са ни припоците като мироглед, то това е дерби и го приемам като дерби на истината срещу измамата , но не приемам някакъв Сульо да ми дудне за 100 и нам колко си изиграни мача и статистики. Иначе в самия мач Левски игра учудващо добре, взе огромен % единоборства и създаде остри ситуации и извън статичните положения. За мен заслугата е 50 % на нашите и 50% на противника, които смело мога да ги сложа на 16-то място в Ефбет лига като колектив и отборна игра. След тази победа има основание да се гледа с оптимизъм към топ 2, като още следващия мач е много важен. Охене и Цунами играха отлично, а най-слаб ба терена беше ЕтоО

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 20 окт 2024 13:30

vvessel написа:Гледам само 20 страници написани, като 10 от тях са преди мача. Ако не бяхме били , а не дай си Боже загубили ще са 50+ . Всички специалисти ще се изкажат защо сме загубили, независимо че играта ще е същата.
Истината е, че не играем най-добрият футбол, но да подсетя, който се сеща, че с Кокала, когато станахме последно шампиони, също не играхме много атрактивно, но биехме. Обаче тъпият Батков реши да го махне защото не сме играели красиво за публиката. Но това е друга тема.
След мача превключихме за кратко на Юнайтед с някви други. Е това беше наистина тъп мач и не отговаряше нито на динамиката, нито на заряда на нашия. Така че който не ни харесва как играем да си пуска висшата лига и да не мрънка.

Срещу сопотските кокошки играхме по - добре, но загубихме, сега играхме много по зле, но спечелихме.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 20 окт 2024 13:41

metodito написа:
tmanolov написа:
metodito написа:Предвид невероятната публика, мач и характер от наша страна, съчувствам на хората, непризнаващи този мач за Вечното дерби.

Не си ти, когато си на 5 ракии :mrgreen: Вечно дерби има само в празните тикви на наркосите и на БГЛ чичките - сам се определи от кои си. И ставаш точно като онези, за които дори припоците ни се смеят - като ги бием, били сме цска, като паднем, паднали сме от Литекс. Ай сиктир, Мето, и претендираш за морален стожер!

Аз мачът го гледах с цесекари. Не претендирам за нищо. Мразя cancel културата. Но ти явно си ѝ фен.
П.С. Не пия нищо друго освен бира.

"Cancel културата" е за предпочитане пред културата на измамата, но в момента бъркаш тази култура с казване на истината. Истината винаги изключва лъжата.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 20 окт 2024 14:16

Според Баялцалиев е имало дузпа на 100%, а нарушението на Купър срещу Сангаре било само за жълт. :roll:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: tmanolov

Мнениеот Странджата » 20 окт 2024 14:31

Как да не той, даже и на пет ракии? Ами той си лелее образа на миналото незабравимо, днешното за него е чуждо. Живее си човекът в онези дни, истината не го интересува. Има и такива хора - портретът им е в "Живот секънд хенд" на нобелистката Светлана Алексиевич ... За мене беше както покъртително, така и поучително - някои са останали там, където им е било уютно, и днешното за тях е неприемливо и неразбираемо ...

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 20 окт 2024 14:35

Положението 100% е изгледано внимателно от ВАР реферите и щом неизвикаха Драганов на онфилд, то значи, че главния рефер не е допуснал грешка в отсъждането си, то ест и според тях в тази ситуация няма нарушение.
Едва ли са се наговорили какво да отсъдят при положение, че всичко се записва и разговора може да бъде прослушан след това на запис.
Последна промяна от Dust на 20 окт 2024 16:13, променено общо 1 път.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 20 окт 2024 15:56

При ситуацията на Сангаре, нещата са ясни.
Стига първи до топката, играе с нея и то напред, към вратата, като в страни от него има друг левскар, тоест ако не бе препънат, 2-ма сини, срещу Бусато ...
При така-наречената "дузпа" за цска, ясно се вижда, че играчът им, след ударът към вратата ( въобще не се е опитвал да "преминава вратаря", т'ва е повече от смешно ) ... Той нямаше крачка, а просто стъпи до другият си крак и двата му крака се сблъскаха с тези на Маркович, които си бяха долу по тревата ...
Тоест, стойката на тоя показваше, че няма намерение да гони отиграната от самият него топка, щото просто нямаше как да остане на крака, без значение дали щеше да има или нема контакт с вратарят ни.
Това е ясно абсолютно на всеки, който поне малко от малко е фен на футбола и е цъкал без значение дали на "малки вратички" или на голям терен.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 20 окт 2024 19:49

Нелош мач за нас, а и три точки са три точки и срещу Враца, и срещу Тирето. Нека все така да си ги трупаме полека-лека, пък и е по-сладко, когато с това пращаш символа на всичко гнусно и мутренско у нас надолу в класирането, докато забиваш прът в спиците на пропагандата и измамата.
Сега за мача и футболчето. В тази формация много започва да ми липсва централен бранител като Цонко или Рабех, който с вещина, самочувствие и хладнокръвие може да спечели позиция с тяло, с рамо, с разчитане на играта, с гъз, след което спокойно да поеме и отиграе топката, особено "ничия(спорна)" такава, към съотборник наоколо с точен пас. Щото вчера, а и не само вчера, се видя, че с това млатене нагоре и в тъча сами вкарваме противника в нашата половина. Разбирам, че може да е имало и малко повече напрежение, но не може да не поемеш и обработиш спокойно полувисока топка, при положение, че имаш противник чак на 5-6 метра от теб.
Гледам суперлативи за Охенето и някакви "пожелания" за Краев. Съгласен съм, че звездата на Царско село се раздава и много се труди на терена. Много са ми симпатични такива мъжки момчета като него, Бари, Веско Минев, та дори и един Орлин Старокин, които умеят да компенсират техническите си неумения с хъс и борба. Само дето Охенето не може и не може да подаде правилния пас, когато топката е в него и бързо трябва да се пребута напред, за да може атаката да се разгърне правилно и да се използва разбития строй на противника. Краев поне се понаучи да използва физиката и ръста си, за да превзема терен с топка и дрибъл, вместо да се чуди накъде да я мачка. Тайничко се надявам след като Нани влезе във форма да застъпи точно в центъра. Е, чак тогава ще трябва да треперят!
Марков започва да ми вдъхва все повече и повече спокойствие на вратата. Добре следи играта, позиционира се прилично при различни ситуации и като цяло не ми настръхва косата, когато учства в някаква ситуация. С удоволствие ще си върна думите, които написах при привличането му, назад.
Хареса ми, че Генчев направи Балаков нещо като плеймейкър в началото на второто. Ами, резултатът не закъсня - тупалки и възможности за гол след избити топки от Брусаров, превземане на терен и изостряне на атаката с дрибъл, повече движение и т.н. Това ми напомня за мнението на диванните, че Генчев е инат и не бара нищо по тактиката, докато тренерът онзи ден сподели, че във всеки мач върти различни тактически прийоми, ама щом специалистите не са го забелязали, значи толкова са и специалисти.:)))) Цитирам по памет.
Продължаваме да сме все по-разнообразни и непредсказуеми при корнерите и за мен не беше изненада, че вкарахме точно така. Отличен 6+ за треньорите за работата им над този важен компонент от играта. Не само вчера, а в последните няколко мача.
Имам още доста наблюдения, но това са най-важните акценти в главата ми след вчерашното тирееване.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 20 окт 2024 22:31

Все повече трезви гласове, все повече спокойствие и мисъл във форума и все по-малко показ на егото ...
Дано да е все така и все така да е ведра радостта ни от победите. Чакат ни тежки изпитания - да се заредим с мъдрост и мъжество или с други думи - с повече левскарство :)

Върни се в “Левски”