Пущам Швейцария—Дания и един кюмюр препъна друг кюмюр за дузпа. Голллл 2:1 за Швейраска Албания!
Щом и в Дания има черни...
Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
miro_rz написа:Съдията го е играл ГГ.
Ще трябва още да се постарае. Тоя не знае, че нашите и от дузпи не могат да вкарват

[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
bubka написа:Абе, тоя Георги Костадинов как може още да играе бе, поне от 7-8 години е константно в национала, тоя е един от най-дървените играчи, които може да съществуват.
Те много са там без да трябва да са там, но нека не се повдига тая тема, че тук е пълно с тънкообидни.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Ил. Илиев осра всичко още с повиквателните. И от там съвсем очаквано развитие
Ние сме славния ЛЕВСКИ Вековен
Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) = ЦСКА-София
Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) = ЦСКА-София
CapitanePuyol написа:Илиан Илиев ще каже, че имаме 3ма основни липсващи и това е повлияло много...
Ами да го беше извикал още за първия мач Кристиан Димитров. Можеше и гол от ъглов да вкара. А Чочев е там.
Според мен равния и сухия терен ни пречат да сме равностойни, а не липсващи футболисти. :)))
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
Защитавайте ми още Пияната Перука.
Зависимите клубове послушно гласуваха за заместника му Гонзи от 8ми Б клас.
Обръщам преди малко на мача да видя резултата и гледам вратаря с автогола на сезона. Поне станахме известни с нещо.
Не ми се мисли кво ни чака в Люксембург.
Не вярвах че някога ще го напиша.
Зависимите клубове послушно гласуваха за заместника му Гонзи от 8ми Б клас.
Обръщам преди малко на мача да видя резултата и гледам вратаря с автогола на сезона. Поне станахме известни с нещо.
Не ми се мисли кво ни чака в Люксембург.
Не вярвах че някога ще го напиша.
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER
Понеже не гледам мача, сега си пускам повторенията - не мога, не, заливам се от смях за първия гол и десния ни защитник
, ебаси и некадърника, такова калитарско разминаване и в аматьорските лиги по света няма. Изглежда обаче, че не е проблем за нивото на А група.

Последна промяна от bubka на 15 окт 2024 22:40, променено общо 1 път.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
-
- Контакти:
Ако мача беше на картофена нива, можеше и да се сборим за някое геройско 0-0, ама нъцки... играем на футболен терен. 

Рашка капут, Буданов салют ! 

NOMER14 написа:Любо Пенев е свободен.
Да ти кажа, все тая кой е свободен. Аз не се ядосвам защото зная, че играчите са лимитарни.
Илиан си мисли, че води Черно море, за това много пъти споделям да избере или националния, или Черно море. Остане ли и на двете места провалът и на двете е гарантиран.
Тук колеги съфорумци се опитваха да иронизирар със същото, но да ти и... селекционера когато не си гледал на живо поне един от извиканите от теб.
Последна промяна от Dust на 15 окт 2024 22:43, променено общо 1 път.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.