Точно със 3-5-2 ще си ни изклатите. Ние по крилата сме леш, също и по бековете.
Ако излезете само с един нападател Колев или Сангаре, ще берете ядове
efbet Лига: Левски (София) - ЦСКА - София (София), 19 октомври от 15:45 часа
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- MASTER_COOL
- Контакти:
Re: efbet Лига: Левски (София) - ЦСКА - София (София), 19 октомври от 15:45 часа
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Re: efbet Лига: Левски (София) - ЦСКА - София (София), 19 октомври от 15:45 часа
metodito написа:TristaNNN написа:Аз пък не съм оптимист за този мач и ще прогнозирам победа за превъплъщението на всичко гнусно и мутренско в родния футбол.
Не играем с Разград.
Иначе за мача... минимална победа, но по-скоро 0-0. Генчев - дебелоглав, самочувствен. Техният треньор, глупав, самочувствен.
Ако Генчо промени схема и тактика, бием. Ако ли не - хикс.
Не съм те питал с кого играем или не играем, отлично съм запознат.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

За съжаление този мач се явява вододел през тази есен. Генчев и загубата от Металик Сопот ни набутаха в деликатна ситуация, от която няма да излезем скоро. Спортно-технически НЕ превъзхождаме Черно Море, гората и Ботев. В събота ще проличи, че и срещу тирето е по същия начин.
Очаквам победа за Литекс, заради надъхаността на Томаш, чиято кариера в Ловеч, зависи от този двубой. Противникът ни ще е пределно мотивиран да ни победи и това ще бъде разликата в самия мач. Заради най-голямата измама в историята на българския футбол ( преместването на Литекс от Ловеч, с лиценза на Етропле, на Кочината , под името ЦСКА с тире ) "припознаването" на новото ГМО се легитимира с победи над Левски. И успяват да го правят. Понякога и с 3 гола разлика.
Ако обаче спечелим, ще е голяма изненда за мен. Стискам палци да се случи.
Прогноза: 0:2, пред 15 хиляди сини и 10 хиляди оранжеви.
Очаквам победа за Литекс, заради надъхаността на Томаш, чиято кариера в Ловеч, зависи от този двубой. Противникът ни ще е пределно мотивиран да ни победи и това ще бъде разликата в самия мач. Заради най-голямата измама в историята на българския футбол ( преместването на Литекс от Ловеч, с лиценза на Етропле, на Кочината , под името ЦСКА с тире ) "припознаването" на новото ГМО се легитимира с победи над Левски. И успяват да го правят. Понякога и с 3 гола разлика.
Ако обаче спечелим, ще е голяма изненда за мен. Стискам палци да се случи.
Прогноза: 0:2, пред 15 хиляди сини и 10 хиляди оранжеви.
"Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година – да стане лято и цял живот – да са щастливи ... " Умберто Еко
- Странджата
- Контакти:
Мач като мач - кой какъв е и какъв е бил, е без значение за мача. Благодарение на релативистичната истина, за сметка на самата истина, мачът се брои за дерби. Може и да се каже, че е дерби, но само за тези, на които им се иска да е така. За съжаление те придърпват и всеки, който разбира, че мачът не е. Той просто е с по-голям заряд заради противоборството, а не заради традиция.
В моментното състояние на отборите единия трябва да покаже, че е възкръстнал, а другият - че е жив. Чия мотивация ще е по-силна, не знам. И двете се опират на факта, че не са това, което им се иска да са ...
Аз ще чакам и ще се радвам на победа, макар че и равният не би ме наскърбил особено ...И все пак вярвам, че ще бием, защото реално сме по-добрият отбор в момента ...
В моментното състояние на отборите единия трябва да покаже, че е възкръстнал, а другият - че е жив. Чия мотивация ще е по-силна, не знам. И двете се опират на факта, че не са това, което им се иска да са ...
Аз ще чакам и ще се радвам на победа, макар че и равният не би ме наскърбил особено ...И все пак вярвам, че ще бием, защото реално сме по-добрият отбор в момента ...
Мача... Поради липса на по-добра дума ще ползвам отвърдената!!!! Ще е поредното пренавито и озлобено дерби. Някъде от времената на Гонзо се затвърди мнение, че сблъскване и спортна злоба е начина за взимане на този мач. Все пак предвижвам 2:1 за нас, много мачкане на топката и центрирания,абе пиршество за очите и сетивата. Превъзхождат ни в средата, но ние играем с дълги топки и малко прескамаме халфовете, имам добро усещане!!!!
- Странджата
- Контакти:
Човек с високо самочувствие е самоуверен, с по-високо, отколкото трябва - надменен (при положение, че не признава правото на другите да имат също самочувствие), разговорно - надут. Самочувствен като неологизъм навярно означава човек, който само чувства, а не мисли ...Ама пък и чувствен не е точно който чувства, ами и чувства благодарение на някои по-особени рецептори ...
- metodito
- Контакти:
Странджата написа:В моментното състояние на отборите единия трябва да покаже, че е възкръстнал, а другият - че е жив. Чия мотивация ще е по-силна, не знам. И двете се опират на факта, че не са това, което им се иска да са ...
Нема какво да се добави.
Изключително невероятно ми се струва да вземем повече от равен в този мач, като и самият равен не ми изглежда особено вероятен
В дербитата основното е да се постигне успех на терена, а не да се коментира с кой отбор точно е мача. До преди 10-15г. имаше практика отборът да е на лагер преди дербита и това носеше успех, в тази връзка е добре да се мисли за построяване на извънградска тренировъчна база. Спецификата на този мач е, че предимство има физическата подготовка и мотивацията, каквато е и концепцията на щаба.
-
- Контакти:
Тоя мач често е опира основно до мотивация, просто защото тактически и технически нивото на футболисти и треньори в България е много ниско. За това и мотивацията често решаваща в единоборства, преса, спорни топки, статични положения и грешки.
И аз, като повечето тук, нещо не съм оптимист за този мач. Най-вече за това колко еднообразно играем и колко трудно вкарваме голове. За сметка на това очаквам гостите да са много по-мотивирани да се докажат. Бих се радвал на равен, честно казано.
И аз, като повечето тук, нещо не съм оптимист за този мач. Най-вече за това колко еднообразно играем и колко трудно вкарваме голове. За сметка на това очаквам гостите да са много по-мотивирани да се докажат. Бих се радвал на равен, честно казано.