efbet Лига: Ботев (Пловдив) - Левски (София), Събота от 20:00 ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Serafim
Контакти:

Re: efbet Лига: Ботев (Пловдив) - Левски (София), Събота от 20:00 ч.

Мнениеот Serafim » 07 окт 2024 19:29

Генчев е твърдоглав, като Костов. Тази схема и игра да се разчита на повече борба, дълги топки към тарани и статични положения са подходящи за предишните му два отбора. Ако такава игра бе допълнение към по-резултатен и разнообразен футбол щеше да е друго, но не е. Все пак аз съм казал, че трябва да направи още една подготовка и един траснферен прозорец и да теглим чертата следващата пролет. Има ли прогрес в играта, има ли индивидуален прогрес и тн.
Иначе той много умело влезе под кожата на феновете, като всеки път казва това, което искат да чуят, но само с това не става.

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 07 окт 2024 19:38

Между другото, да ви кажа нещо за Генчев-имайте си едно наум. Тва е изключително подмолна гад. Има много силни подозрения че нас миналата година ни потопи нарочно, за да провокира у феновете недоволство от ръководството и президента.
Под влияние на следващия му работодател-Илианчо в Крумовград.

Са не знам при вас как ше е, но в Ботев никой не го иска да припари до стадиона.
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 07 окт 2024 19:48

tmanolov написа:Па вие и Мъри считате за предател,

Ma Мъри СИ БЕШЕ предател бе брат ми. Пар екселанс.
Спомняш ли си оня мач с вас в София когато нарочно не пусна половината титуляри-там Доре, Хамза тоя оня та нарочно да паднем.
Без да са контузени и при положение че бяха в страшна форма.

Според тебе това как се нарича?

А Любо не е водил Ботев в нито един официален мач, сериозно ти казвам.
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 07 окт 2024 21:47

vvessel написа:Да добавя още малко размисли за загубата.
Не съм гледал Колев в Крумовград, но в Левски не е това което трябва да бъде една деветка. Сангаре, колкото и да изглежда непохватен на моменти, е много по-опасен в нападение.
Освен това съм много учуден от присъствието на двама халфове на резервната скамейка, които не се пускат нито минута, а реално единственият ни оригинален, непрефасониран халф се вади в шейсета минута и отборът остава с шестима защитника и четирима нападатели. В тази връзка почвам да си мисля, че Генчев няма никакво намерение да ги ползва и за в бъдеще, щом говори за купуване на трима нови. Реално нужда от нови има главно в средата и може би още един в нападение. Така че, като че ли играе повече с мисъл за бъдещето, отколкото да вземе конкретния мач или просто е твърде самонадеян, за да си мисли, че ако пусне нападатели вместо халфове по-лесно ще го спечели. Ако беше вкарал Митков и Икена в средата, а Цунами да отиде на левия бек, където си му е мястото, вероятно щяхме да стоим далеч по-стабилно и нямаше да загубим. Джемили на мястото на Бала щеше да е по-удачна смяна в тази конфигурация, защото щеше да има стабилност зад гърба си. Но това са вече разсъждения от сорта "ако Ботев беше с каска, а Левски с ботуши".

Колев нещо го играе като Билал Бари....Много се бори и когато може вкарва.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 07 окт 2024 23:10

Вълчан написа:Колев нещо го играе като Билал Бари....Много се бори и когато може вкарва.

Според мен нищо общо. Билал беше цар в пресата и в отнемането на топката. Мисля си, че правилното му място беше дефанзивен халф, защото освен че трудно вкарваше, не можеше и да подава. Докато Колев даже не знам с кой да го сравня. Може би прилича малко на Илиян Стефанов. Но в никакъв случай не прилича на чиста деветка - голаджия.

botev112
Контакти:

Мнениеот botev112 » 07 окт 2024 23:48

Винаги съм уважавал повече феновете на Левски, от тези на оранжевите , но ме учудва пренебрегването на работата на Керкез. Човекът подхожда към всеки съперник с различни тактики. Примерно с вас, заложи на здрава агресия, остави ви да владеете топката, затвори фланговете и ви останаха само едни безконечни центрирания. Нашия мач с Арда миналата седмица беше огледален като статистика на този и все пак Арда спечелиха. Топка е. Имате никак не лоши играчи, но не съмнява с този треньор да постигнете нещо. Просто не става за големи клубове. И при нас много му се кефихме на приказките, ама всеки един треньор го надигра. Двамата с Томаш се надпреварват кой да се хареса повече на феновете, но неща като тактики, смяна на схемата според противника или по време на игра са им чужди.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 08 окт 2024 00:46

Тоя Касабов всеки път ме изумява колко е изфъскал...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 08 окт 2024 19:40

vvessel написа:
Вълчан написа:Колев нещо го играе като Билал Бари....Много се бори и когато може вкарва.

Според мен нищо общо. Билал беше цар в пресата и в отнемането на топката. Мисля си, че правилното му място беше дефанзивен халф, защото освен че трудно вкарваше, не можеше и да подава. Докато Колев даже не знам с кой да го сравня. Може би прилича малко на Илиян Стефанов. Но в никакъв случай не прилича на чиста деветка - голаджия.

Нещо не си гледал както трябва.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 08 окт 2024 20:23

botev112 написа:... но ме учудва пренебрегването на работата на Керкез. Човекът подхожда към всеки съперник с различни тактики. Примерно с вас, заложи на здрава агресия, остави ви да владеете топката, затвори фланговете и ви останаха само едни безконечни центрирания. Нашия мач с Арда миналата седмица беше огледален като статистика на този и все пак Арда спечелиха. Топка е. ....

Според мен щеше да стане един от най-хубавите мачове през есенния дял на първенството, ако срещата се беше играла някъде около 4-5 кръг. Към онзи момент отборите бяха до известна, неголяма степен, загадки за противниците си, а вече май всички се научиха какво показват останалите. Щото на мен хич не ми хареса играта ви онзи ден, ама хич. В никакъв случай не искам да обезценявам победата ви, все пак срещу Локо или Левски за вас е много повече от 3 точки, наясно съм, не омаловажам и работата на жълтия треньор и играчите му, но не харесвам дербита, в които противникът излиза с единствената мисъл да неутрализира Левски, пък другото футболно в играта да е каквото дойде. Агресия, да ги млатим там колко' мо'е, да им затворим това, да им пресечем онова, да им разбием трето и т'ва е - да клатим там за 0-0. Все пак, честита ви победа - това е част от чара на футболната игра, не винаги по-подготвеният, по-можещият или по-заслужилият с играта си на терена побеждава.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 09 окт 2024 01:46

Аз пък не мога да си изкривя душата и да кажа, че Генчев е надиграл тактически Керкез и че втория е играл страхливо. Това, че някой изчаква и оставя другия отбор да играе с топката, не значи, че са в глуха защита и автоматично по-слаби. Ние при Мъри в доста случаи точно така играхме срещу Лудогорец. И бяха едни от най-добрите и експлозивни мачове под негово ръководство. Още повече може да оправдая Керкез за този подход, като се вземат предвид няколко неща - колко безидейни сме в така, как само Охене движи центъра и колко по-бавна е защитата ни. За разлика от нас, те имат Попов, дето може само с един пас при контра да изведе нападателя им един срещу един.
Въпреки това имахме всички аргументи да вземем мача, заради повечето ни удари, обаче техния вратар извади каквото можа и в крайна сметка победиха. От "висшия пилотаж" най-яркия пример за такъв пресметлив футбол е Атлетико Мадрид - защитна игра, контри, битка, Ян Облак спасява каквото може (Симеоне бе казал, че за тях той е техния Меси, но в обратен смисъл). И с такава игра спечелиха титли и играха финали.

Върни се в “Левски”