efbet Лига: Ботев (Пловдив) - Левски (София), Събота от 20:00 ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

На линия
Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: efbet Лига: Ботев (Пловдив) - Левски (София), Събота от 20:00 ч.

Мнениеот metodito » 07 окт 2024 10:35

tmanolov написа:
metodito написа:Тегаво ми е да го призная, но бай Наско разбира това животинче футбола. Реагирах остро след критиките му към Генчо, ама...

Мето, на моменти тотално изплискваш легена - г.з. разбира от футбол, колкото аз от ядрена енергетика. Генчев е идеален за Левски в момента, пълна подкрепа за единствения смислен човек в управлението на клуба ни - дано само най-накрая се усети, че 3-5-2 с тези изпълнители не върви срещу окопали се отзад селски тимчета

"Идеален за "Левски" предполагам го казваш без сарказъм. Един вид - каквито футболистите и шефовете, такъв и треньора? На Костов си признавам, че дадох по-голям кредит от на Генчо. Дано се оправи, но ако загуби и дербито, трябва да е пътник.

П.С. За съжаление ще гледаме може би пореден сезон на най-тъжния сериал на света - "Синя есен".
П.С. 2: Бая път пътуваш - от Козлодуй до София. :)

На линия
Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 07 окт 2024 11:35

tmanolov написа:
metodito написа:
tmanolov написа:
metodito написа:Тегаво ми е да го призная, но бай Наско разбира това животинче футбола. Реагирах остро след критиките му към Генчо, ама...

Мето, на моменти тотално изплискваш легена - г.з. разбира от футбол, колкото аз от ядрена енергетика. Генчев е идеален за Левски в момента, пълна подкрепа за единствения смислен човек в управлението на клуба ни - дано само най-накрая се усети, че 3-5-2 с тези изпълнители не върви срещу окопали се отзад селски тимчета

"Идеален за "Левски" предполагам го казваш без сарказъм. Един вид - каквито футболистите и шефовете, такъв и треньора? На Костов си признавам, че дадох по-голям кредит от на Генчо. Дано се оправи, но ако загуби и дербито, трябва да е пътник.

П.С. За съжаление ще гледаме може би пореден сезон на най-тъжния сериал на света - "Синя есен".

Да, без сарказъм - сравнен с оня льольо Костов, си е направо топ тренер - Костов, ако не беше зверския късмет, щеше да е разкрит още през август месец 2023. И освен това, човекът има стил, има желание да налага схема и казва нещата такива, каквито са - аз също подходих с доза скептицизъм, но сега съм му сериозен фен. А и е крайно време да престанем да сменяме треньори след 2 мача - не са много тренерите ни, които са стартирали с 8-1-1 след първите 10 мача, а и с гостувания на почти всички криви отбори в първия полусезон (изключвам Черно море, с които още не сме играли). Да, паднахме от Ботев и да, паднахме заради неговите грешки при смените - факт, но отборът игра добре, поне до червения картон. Да речем, че това, дето ни се даде с Арда и Славия, например, ни се отне с Ботев - няма за какво да се сърдим. А ако има нещо, което да се сърдим, то е упоритото налагане на 3-5-2, което явно не е удачно към момента. Но пък той е треньор, а не ние, така че явно знае по-добре

Дано да знае.
Относно смените, аз съм на мнение, че отбора е с предимство. Почвам да си мисля, че има нещо в съблекалнята.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 07 окт 2024 11:39

Джемили и Петков бяха най-добри през пролетта.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

На линия
Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 07 окт 2024 11:52

mikata написа:Джемили и Петков бяха най-добри през пролетта.

Маринчо си игра на мястото, а Джими имаше повече свобода. Мароканецът обаче ще си остане само футболист с голям потенциал, ако не се работи с него в дефанзивен план. Много талант, ама май нищо в главата. Ако не се промени, следващия му отбор ще е в Б групата на Турция.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 07 окт 2024 12:04

Икена си е централен защитник.

https://youtu.be/Eg_RehLyhPw?si=j2V5K7A_vO7XG2D_

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 07 окт 2024 12:17

Всеки треньор греши - и най-великите, а не само тези, които тепърва прохождат. Кибиците могат да говорят всичко след мача - те и затова са и пост фактум. Треньорът отговаря със следващите мачове. Да почакаме. И все пак да не забравяме, че е наш треньор, а не противников.
Аз съм умерен оптимист за мача с тирето - все пак ние сме по отбор от тях. Остава нашите да бъдат мотивирани. Предстоят им този и още два мача, за да си осигурят сезона тази година. Успех и повечко вяра! Преди 7:2 онези, покойниците, бяха абсолютни фаворити, даже в мача и поведоха рано-рано. Но ги изнесоха на носилки. Нека и сега да е така!

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 07 окт 2024 12:31

mikata написа:Лошото е че Генчев се е взел за голяма работа Малко трябва да слезе на земята.

Не знам кое му дава право да се вземе за голяма работа. Досега Генчев и бил начело на два от водещите БГ отбори – Лудогорец и Ботев Пд. Всички видяха колко може и какво постигна с тях. Очаквах, че е понатрупал опит и е вдигнал нивото си. Уви! Поканата от Левски само е напомпала самочувствието му. Този отбор не стана шампион с класен треньор и футболисти като Кордоба, Сундберг, Кръстев, Миланов, Уелтън, той бие барабан как щял да стане първи с доказани неможачи. Нито един от играещите в момента не може да стъпи на малкото пръстче на горните. И смятам, че уменията им не отговарят на класата на Левски. Всички продадени до сега, когато ги взеха, бяха на тяхното ниво, но надградиха, в чужбина ги забелязаха и работата стана. В сегашните виждам по-скоро регрес, не прогрес. Ако някой може да ми посочи футболист който е надградил, нека ме коригира. Тези момченца се затрудняват когато играят 3-5-2, вземат мачовете си на мъка и то срещу посредственяци. Нещо трябва да се промени защото започнаха срещите със сериозните отбори. До сега изиграхме два, с Лудогорец и Ботев Пд. Резултатът го знаем. Не ни чака нищо по-различно. Генчев е взел психолог и мисля, че трябва да го посети. Когато Колев и Сангаре са едновременно на терена май повече си пречат, Джавад си партнира добре само с Фадига, с Марин заедно са тотал щета, Алдаир и Майкон така и не се научиха да центрират. Пълен потрес. Слаб вратар, колебливи защитници (малкото голове са плод на респекта към името на отбора и срещите със слаби противници, с едно изключение), липсата на средна линия (един Охене не стига) принуждава играчите да правят дълги извеждащи подавания, но те в по-голямата си част са неточни и нападателите не могат да ги оползотворят.
С две думи – нужна е промяна в начина на игра. А ако купят класни попълнения вече може и да се започне с изграждане на шампионски отбор.

ikar
Контакти:

Мнениеот ikar » 07 окт 2024 12:35

Всичко това е вярно, но промяната ще дойде само при нов собственик. Поне от калибъра на Домусчиев?

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 07 окт 2024 12:39

Трябва да изкара някой от Колев и Сангаре. Бала втори нападател и да вкара още един халф. Сега играем без халфова линия.

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 07 окт 2024 19:28

honda написа:Към привържениците на Ботев(Пд) - радвайте се на победата си ,ако ви е доставила радост. Ако такава игра ви е харесала ,аз нямам проблем с това.
За стадиона ви - той не е ваш ,а е държавен . построен с държавни пари . Дадени от ББ , след като му направихте едни работи ,дето се правят без ръце и стадиона ви е построен от..... не по зле от мен знаете от кого. Както и всички знаем ,че заемите отпуснати на община Пловдив никога няма да бъдат върнати.
Ако на вас "Колежа" ви харесва , радвайте му се. За мен е "паметник на глупостта" . да бъдат хвърлени толкова пари за нещо , от което няма да има абсолютно никаква възвръщаемост е безумие. В България има много направени безумия ,но стадион "Хр.Ботев " определено е едно от най-големите..

Какви са тея драми приятели, какво такива сте увесили нос, няма поводи за притеснение-ние сме си отборче и всеки може да падне от нас, ето червените приятели например го разбраха на собствен терен.

Тъй че няма драма, живота продължава, паднали сте паднали, много важно, земи са да режете вени за глупости бахго...
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

Върни се в “Левски”