efbet Лига: Славия 1913 (София) - Левски (София), Неделя от 17:30 ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

helic
Контакти:

Re: efbet Лига: Славия 1913 (София) - Левски (София), Неделя от 17:30 ч.

Мнениеот helic » 22 сеп 2024 23:12

слабо играхме.
Тука се говореше за разиграваш/атакуващ халф.
по стечение на обстоятелствата гледам вече трети мач на Спартак Вн. Все си мисля, че Вутов беше човека за тая позиция, прави до тук добър полусезон

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 22 сеп 2024 23:18

И между другото, сега при Генчев много умно се играе, много съм доволен, без глупости, подава се на свободен човек, ако няма, рита се напред в празна зона, някой да я гони, ако не е възможно и това, на сигурно в тъч или корнер. Без да се правим на Манчестър Сити и да ставаме за смях. И като добавим и статичните положения, стабилна си става работата. Все пак Левски се нуждае от Евротурнири на всяка цена, нещо, което предния сезон не осъзнаха и се провалиха тотално, с такъв хубав и силен отбор (трансферите на играчите го доказват на 100%, ако бяха слаби, нямаше кой да ги купи, камо ли за такива суми) и ти да ми завършиш 5-ти в редовния сезон… и да ми отпаднеш от полуразпаднал се отбор с половината изгонени от Левски неможачи, този сезон беше тотална обида към всички нас, кой каквото иска да говори
CHELSEA

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 22 сеп 2024 23:46

THE G.A.M.E написа:
Serafim написа:Тоест да не играят със злоба и ярост срещу нас? Точно след победи в такива мачове се гради самочувствие и се задвижват нещата напред.
Ами не е лошо всеки, да играе така срещу всеки, ама не го правят.
Което обезсмисля Първенството.
Сега схващаш ли, какво имам на предвид ?

Не знам колко гледаш мачове от лигата, освен тези на Левски. Такова мислене "сами срещу всички" е грешно, като коне с капаци. Берое играха здраво срещу ЦСКА-София и имаха положения. Играха така и срещу Ботев Пд. Лудогорец ги биха с дузпа, а в последните секунди Берое удариха греда и имаха два корнера. И Морето традиционно излизат на нож срещу нас, обаче какво? Играха срещу Лудогорец и направиха 0:0 в Разград. Славия биха ли ЦСКА-София? Биха ги. Надявам се сега схващаш какво имам предвид, като питам дали гледаш други мачове. ;)

ikar
Контакти:

Мнениеот ikar » 23 сеп 2024 12:17

Изиграните последни два мача и като игра и като резултат бяха доста различни? При това вярвам че всички ще се съгласим че с оглед показаното числото в сравнение със Славия са доста по-качествен и като игра и като футболисти.
Защо се получи тази амплитуда в играта на Левски ? Тук си припомняме старата максима - кажи ми кои са ти халфовете, за да ти кажа какъв ти е отбора.
Големият проблем в мача със Славия бе играта в средата на терена. Спомням си с какво недоверие се прие привличането на Охене, а той се оказа фундаментален за играта на отбора ?
При липса на добър разиграващ халф, трудно ще се получи това което желае Генчев - след 5-6подаване да стигаме до голова ситуация. Парадокса е в това че всички смятаха че имаме прекалено много хора в тази зона ?

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 23 сеп 2024 12:29

Хора има в средата,но няма класа.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 23 сеп 2024 13:14

И какво стана сега? Охене не игра и в средата сме слабички. Станахме зависими от 30+ годишен футболист купен за 40-50к лева. Браво на ръководството. С Охене не може да се борим с Лудогорец, сори пичове. Трябваше да инвестират милион в този Ето'о, който е млад който можеше да продадем след сезон-два за много повече пари. Но явно не се мисли в перспектива.

capnclive
Контакти:

Мнениеот capnclive » 23 сеп 2024 13:58

С Лудогорец с или без Охене (и някой друг да бяхме купили) не можем да се борим. Никъде по света го няма отбор, който взема играчи за 100-200к да се бори с отбор, който взема за 1-2 милки…, че и повече. Тирето и те взеха 3ма уж скъпи, но другите осем са тотал щета, така че напред към поредната, която и да е тя, че загубих бройката вече. Поне да сме втори и да играем в Европа и от там да захлебим още €.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 23 сеп 2024 16:17

capnclive написа:С Лудогорец с или без Охене (и някой друг да бяхме купили) не можем да се борим. Никъде по света го няма отбор, който взема играчи за 100-200к да се бори с отбор, който взема за 1-2 милки…, че и повече. Тирето и те взеха 3ма уж скъпи, но другите осем са тотал щета, така че напред към поредната, която и да е тя, че загубих бройката вече. Поне да сме втори и да играем в Европа и от там да захлебим още €.

Бе то примери бол за финансови джуджета, които надскачат ръста си, но това са обикновено еднократни избухвания. За последно се сещам за шведския Йостерзунд. Въпросът е какво правиш след като си постигнал успеха. Дали ще си one-hit wonderer или ще качиш левъла. Преди години, когато влязохме в ШЛ бяхме такова джудже в сравнение с другите. Батков не надгради. През 2009, когато спечелихме титлата също не надградихме. И си останахме с тая титла. А и ако ще сме продавалник, все тая. Каквито и да са дзвезди, не играят ли заедно поне два сезона, няма как да стане.

Тоест, не е само до пари.
П.С. Не знам защо се правят много от вас. Със съдийската комисия не може да се бориш, ако ще 11 Месита да вземеш.

Muaddib
Контакти:

Мнениеот Muaddib » 23 сеп 2024 16:20

Труден мач, проблемите в средата вече наистина изглеждат хронични. Бройката е впечатляваща. Браво на всички присъствали!
"Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година – да стане лято и цял живот – да са щастливи ... " Умберто Еко

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 23 сеп 2024 19:06

metodito написа:Като цяло недобър мач на "Левски". В дербитата головете ги вкарват обикновено не тези, които се очаква, а най-неочакваните. Поздравявам Славия, че не лежаха по терена. От "Левски" бих отличил трима футболисти: Ел Капитан, Куршума и Кристиян. Голям е Цунами.

По-скоро ми беше леко смешно като дойде с това име и не очаквах нещо особено. Той се превърна в синьо сърце. Каквито бяха между другото Уелтън и недолюбвания от мен Роналдо. Сякаш балканската и бразилската душевност имат нещо много близко. Не съм гледал конкретно, но поне 4-5 топки ключови върна Ел Капитан. И се справи - на трета позиция, на която играе. Куршума няма нищо общо с миналия сезон. Както и Кристиян. Каква щета е бил този Костов не е истина.
За Макун няма как да дам мнение още. Сякаш не се е аклиматизирал още. Иска ми се Генчев да пробва на мястото на кой от Алекс и сър Мустафа Лима. Миналият сезон той загатна за мощен удар и поглед над играта.

П.С. Добавям Майкон. Към тримата. Не спря да тича, включва се в атака, правеше кросове през средата. Въобще, откъде толкова въздух в това човече, не знам. Лош мач на португалеца и Патрик. Добър такъв на Маркович.

Методи , какво точно от Цунами вчера ти хареса? Момчето много се стара , но меко казано не се справи . Това е една от причините вчера реално да останем без халфова линия.
Явно не знаеш ,че Кристиян Димитров е откритие на Костов - той го взема от юношеския футбол и го налага в мъжкия футбол ,като му променя позицията и от ЦН го преквалифицира в ЦЗ.
За Бала - той дойде много късно - в края на февруари . Без да е правил подготовка с отбора и 6 часа, часова разлика от Бразилия. Докато се аклиматизира , сезона свърши.

Върни се в “Левски”