efbet Лига: Левски (София) - Крумовград (Крумовград), Събота от 21:15 ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
evgenimilenov
Контакти:

Re: efbet Лига: Левски (София) - Крумовград (Крумовград), Събота от 21:15 ч.

Мнениеот evgenimilenov » 07 авг 2024 20:59

С такива съперници на Герена трябва да се пробваме с двамата тарани отпред още в началото - Сангаре и Колев титуляри!!!
Зад тях Джемили и Фадига, може и на Икенна да се дадат повечко минути, макар че на мен Охене си ми харесва!
Макун може да влезе второто полувреме евентуално да запише 15-20 минути.
Марин Петков е опция на мястото на Майкон да играе ( не е като да не е играл на тази позиция в националния отбор - при това успешно. Ако Ван дер Каап не може да участва в мача .... Рупанов на мястото му.
Пламен Андреев ми хареса в двата мача , но мисля, че новия ни вратар е по-добър.
Тия са допуснали малко голове до момента - дано падне ранен гол.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 07 авг 2024 21:08

evgenimilenov написа:С такива съперници на Герена трябва да се пробваме с двамата тарани отпред още в началото - Сангаре и Колев титуляри!!!
Зад тях Джемили и Фадига, може и на Икенна да се дадат повечко минути, макар че на мен Охене си ми харесва!
Марин Петков е опция на мястото на Майкон да играе ( не е като да не е играл на тази позиция в националния отбор - при това успешно. Ако Ван дер Каап не може да участва в мача .... Рупанов на мястото му.
Пламен Андреев ми хареса в двата мача , но мисля, че новия ни вратар е по-добър.

И аз съм се замислял това - Марин на мястото на Майко. От без ляв бек имаме двама класически и двама, които принципно могат да играят там (Мислович, Марин).

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 08 авг 2024 10:20

metodito написа:
evgenimilenov написа:С такива съперници на Герена трябва да се пробваме с двамата тарани отпред още в началото - Сангаре и Колев титуляри!!!

И аз съм се замислял това - Марин на мястото на Майко. От без ляв бек имаме двама класически и двама, които принципно могат да играят там (Мислович, Марин).

И на мен ми харесва този вариант, но Сангаре не може да издаяни цял мач. Макун и Икенна сигурно могат, но още не са се сработили с другите. Марин може да играе навсякъде, сигурно и Пламен би заменил. Но... трябва да се стегне. Майкон действително трябва да погледа някой мач от резервната скамейка. Ще му е от полза. Не бива да се рискува с нидерландеца. Рупанов и Любенов не са по-слаби. Вярно, по-неопитни са, но за сметка на това са доста по-бързи и безкомпромисни. Пък и трябва да трупат опит. Левски ще вземе и този мач. Едва ли Генчев ще допусне някой да се главозамае и да подходи несериозно. Пък и до него са Живко и Дарко, а те са видели две и двеста в тази игра.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 08 авг 2024 22:44

По-бързи и безкомпромисни от КВД? Не съм съгласен. Нидерландеца е много агресивен и особено в защита с трима винаги излиза да пресира противника много далеч от зоната. И тактиката го позволява, но това е неговия стил. Още при Мъри, когато излизаше с трима го забелязах. И далеч не мисля, че е бавен.
По-скоро Генчев ще заложи на Икена на негово място.

Межу другото, сега ситуацията в защита пак е малко особена... Цунами не е ЦЗ и е левичар. Новия венецуелец е левичар, Кр.Димитров и КВД са десничари, но Димитров е по-бавен и по-малко маневрен от трамвай, та освен в центъра между двамата, никъде другаде не може да бъде пуснат.

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 08 авг 2024 23:13

Може Майкон с времето да стане резерва, а Цунами да играе на неговото място. Венецуелецът пък ще играе на мястото на Цунами в отбрана.
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 08 авг 2024 23:38

Имаш ли успехи в работата?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 09 авг 2024 02:47

wilge написа:
metodito написа:

И на мен ми харесва този вариант, но Сангаре не може да издаяни цял мач. Макун и Икенна сигурно могат, но още не са се сработили с другите. Марин може да играе навсякъде, сигурно и Пламен би заменил. Но... трябва да се стегне. Майкон действително трябва да погледа някой мач от резервната скамейка. Ще му е от полза. Не бива да се рискува с нидерландеца. Рупанов и Любенов не са по-слаби. Вярно, по-неопитни са, но за сметка на това са доста по-бързи и безкомпромисни. Пък и трябва да трупат опит. Левски ще вземе и този мач. Едва ли Генчев ще допусне някой да се главозамае и да подходи несериозно. Пък и до него са Живко и Дарко, а те са видели две и двеста в тази игра.

На мен ми е много противоречив трансфера на Майкон. Причината е, че много ми харесва. Харесва ми колко агресивен е, гори. Каквото трябва да прави всеки футболист на "Левски". В същото време обаче... яде работата на Цунами. Който е за мен истинския капитан. Някак си ми е нетипичен в центъра на защитата. И той май не се чувства супер комфортно там.

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 09 авг 2024 10:34

metodito написа:На мен ми е много противоречив трансфера на Майкон. Причината е, че много ми харесва. Харесва ми колко агресивен е, гори. Каквото трябва да прави всеки футболист на "Левски". В същото време обаче... яде работата на Цунами. Който е за мен истинския капитан. Някак си ми е нетипичен в центъра на защитата. И той май не се чувства супер комфортно там.

Според мен Майкон няма почти никакви защитни навици. Много добра алтернатива е в мачове, в които противникът ни се защитава предимно. Техничен и пробивен е и е много полезен в атака. Тогава без проблем Капитанът може да е ЦЗ. Според мен се справя - просто му трябва още време. В мачовете срещу топ отборите Цунами в ляво на защитата ще е по-подходящ. Това са си мои разсъждения. Очевидно е, че Генчев има по-добра идея от нас. Поне на пръв поглед отборът е доста добре подреден.
Според мен с Майкон трябва да се работи много за да подобри играта си в защита. Тогава ще е супер полезен за отбора.
110 години любов!

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 09 авг 2024 10:39

Serafim написа:По-бързи и безкомпромисни от КВД? Не съм съгласен. Нидерландеца е много агресивен и особено в защита с трима винаги излиза да пресира противника много далеч от зоната. И тактиката го позволява, но това е неговия стил. Още при Мъри, когато излизаше с трима го забелязах. И далеч не мисля, че е бавен.
По-скоро Генчев ще заложи на Икена на негово място.

Межу другото, сега ситуацията в защита пак е малко особена... Цунами не е ЦЗ и е левичар. Новия венецуелец е левичар, Кр.Димитров и КВД са десничари, но Димитров е по-бавен и по-малко маневрен от трамвай, та освен в центъра между двамата, никъде другаде не може да бъде пуснат.

Интересна ситуация наистина. Аз си мисля, че е е време Кр. Д. да седне малко на пейката и да се концентрира. Очевидно е, че има някакви проблеми с концентрацията. Иначе не е слаб футболист. Цунами не е ЦЗ, но пък е достатъчно работлив и се справя добре в ситуацията, но не знам дали би бил добър в средата между новия (който във всичките клипчета играеше в лявата част) и КВД. Все такива да са му проблемите на Генчев - голяма конкуренция.
110 години любов!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 09 авг 2024 13:14

groti написа:
metodito написа:На мен ми е много противоречив трансфера на Майкон. Причината е, че много ми харесва. Харесва ми колко агресивен е, гори. Каквото трябва да прави всеки футболист на "Левски". В същото време обаче... яде работата на Цунами. Който е за мен истинския капитан. Някак си ми е нетипичен в центъра на защитата. И той май не се чувства супер комфортно там.

Според мен Майкон няма почти никакви защитни навици. Много добра алтернатива е в мачове, в които противникът ни се защитава предимно. Техничен и пробивен е и е много полезен в атака. Тогава без проблем Капитанът може да е ЦЗ. Според мен се справя - просто му трябва още време. В мачовете срещу топ отборите Цунами в ляво на защитата ще е по-подходящ. Това са си мои разсъждения. Очевидно е, че Генчев има по-добра идея от нас. Поне на пръв поглед отборът е доста добре подреден.
Според мен с Майкон трябва да се работи много за да подобри играта си в защита. Тогава ще е супер полезен за отбора.
Аз даже се зачудих дали не е крило. Като фигура и стил ми напомня доста на Роналдо.

Върни се в “Левски”