Мнениеот sokoleto46 » 04 авг 2024 13:54
На тези,които пишат за селекцията в Левски,нека да ми отговорят кога за последен път са виждали играч,който повежда топката на 2 метра зад защитника и след няколко ГОЛЕМИ крачки е вече на 2 метра пред защитника !?Само един направи нещо подобно и това пак беше НОВ играч на Левски преди 2 кръга !На времето Ричи да не би да го взехме от Реал Мадрид та се превърна в най-добрият дефанзивен полузащитник за години ?Новият "Ричи" още не е изиграл половин полувреме и вече някои "разбирачи" го обявиха за несполучливо попълнение ....Ами преди началото на първенството Ел Джамили беше обявен за излишен и щяха да се чудят къде да го продават,забравихте ли ? А беше видно,че е много класен играч и някои колеги просто се чудеха какво прави такъв фин техничар в нашето първенство ?Ами нямаше с кого да играе,нямаше настроение,нямаше желание.Я го вижте сега как играе и как щастливо се усмихва ! Аз преди не бях го виждал да се усмихне.И нещо друго : когато си обграден от добри играчи и съотборници,твоата игра многократно се подобрява.не винаги се получава,но играта върви и ентусиазмът го има ! Вече в отбора има няколко играчи,които могат да вкарват,а не всеки да прехвърля топката на другия и отговорността съответно.Противникът от кого да се пази по-напред : Сангаре,Алекс Колев,Ел Джамили,Фадига,Марин Петков,Бала, Лима,Охене,Майкон и т.н.,защото всички магат да вкарат при тази вихрушка,която се завихря пред вратата !?
Не мога да разбера защо не се радвате на явния и значителен напредък на отбора,без много напасване и стиковане между играчите,ами четем само някакви заяждания, връщане на стари истории,рибари,кольовци и т.н.Те са правели каквото са могли според обстановката,наличните играчи,финансовото състояние на отбора и т.н. Стига с това кълване,бе хора,радвайте се !!! Засега само Лудогорец се очертава като единствен сериозен съперник,другите нали виждате как ги отнасяме като пролетно наводнение в Карловския район(да ме извинят горките хора там),тепърва ще има красота ,мощ и погроми,помнете ми думата !!!