efbet Лига: Локомотив (Пловдив) - Левски (София), Петък от 21:15 ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

realno
Контакти:

Re: efbet Лига: Локомотив (Пловдив) - Левски (София), Петък от 21:15 ч.

Мнениеот realno » 04 авг 2024 11:48

NOMER14 написа:
1914.1902 написа:Написано от великият Васил Колев с малко помощ от Жельо Станков. Все специалисти на тема футбол, работещи в припошки вестник. Това е от преди сезона.

"Тъкмо бях записал първия епизод и видях кой сме взели (според Jelu Желю Г. Станков - един от "Боговете сигурно са полудели"). Същият идва от Дубрава Загреб (с един сезон в елита 1993-94), което е нещо като Кремиковци или Миньор Бухово.
Макар че още е рано за категорични оценки, но:
- Или Станислав Генчев ще направи някакво уникално световно чудо с футболисти, събирани по ливадите,
- Или предстои чудовищен провал.
В XXI век толкова много таланти да останат незабелязаниедновременно звучи почти невъзможно. Както и в следващите 2 седмици Левски да заиграе някакъв абсолютно различен футбол.

Такава гнусутия никой в нашия форум не е посмял да напише. Дори и да си го е мислел. А Левскарите сме с характери различни и с мнения на свободни хора.

Ти не разбираш. Тия драскачи не са Палмсбрикчии и Сираковисти, затова пишат само "истината". :)))
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 04 авг 2024 12:57

realno написа:
1914.1902 написа:
NOMER14 написа:След всяка победа напрежението се покачва във форума.

Нека паднем, че петима в този форум да се накефят, защото сега са тъжни.

Най - често употребяваната дума ще бъде "славизация" и някой друг цитат от уж "мразения" Пеевски. :))))

Бием - браво, Генчев.

Паднем - Сираков продаде мача, всички вън, той направи селекцията, върнете Станимир, Ивков и т.н. :lol:

sokoleto46
Контакти:

Мнениеот sokoleto46 » 04 авг 2024 13:54

На тези,които пишат за селекцията в Левски,нека да ми отговорят кога за последен път са виждали играч,който повежда топката на 2 метра зад защитника и след няколко ГОЛЕМИ крачки е вече на 2 метра пред защитника !?Само един направи нещо подобно и това пак беше НОВ играч на Левски преди 2 кръга !На времето Ричи да не би да го взехме от Реал Мадрид та се превърна в най-добрият дефанзивен полузащитник за години ?Новият "Ричи" още не е изиграл половин полувреме и вече някои "разбирачи" го обявиха за несполучливо попълнение ....Ами преди началото на първенството Ел Джамили беше обявен за излишен и щяха да се чудят къде да го продават,забравихте ли ? А беше видно,че е много класен играч и някои колеги просто се чудеха какво прави такъв фин техничар в нашето първенство ?Ами нямаше с кого да играе,нямаше настроение,нямаше желание.Я го вижте сега как играе и как щастливо се усмихва ! Аз преди не бях го виждал да се усмихне.И нещо друго : когато си обграден от добри играчи и съотборници,твоата игра многократно се подобрява.не винаги се получава,но играта върви и ентусиазмът го има ! Вече в отбора има няколко играчи,които могат да вкарват,а не всеки да прехвърля топката на другия и отговорността съответно.Противникът от кого да се пази по-напред : Сангаре,Алекс Колев,Ел Джамили,Фадига,Марин Петков,Бала, Лима,Охене,Майкон и т.н.,защото всички магат да вкарат при тази вихрушка,която се завихря пред вратата !?
Не мога да разбера защо не се радвате на явния и значителен напредък на отбора,без много напасване и стиковане между играчите,ами четем само някакви заяждания, връщане на стари истории,рибари,кольовци и т.н.Те са правели каквото са могли според обстановката,наличните играчи,финансовото състояние на отбора и т.н. Стига с това кълване,бе хора,радвайте се !!! Засега само Лудогорец се очертава като единствен сериозен съперник,другите нали виждате как ги отнасяме като пролетно наводнение в Карловския район(да ме извинят горките хора там),тепърва ще има красота ,мощ и погроми,помнете ми думата !!!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 04 авг 2024 14:40

1914.1902 написа:Бием - браво, Генчев.

Паднем - Сираков продаде мача, всички вън, той направи селекцията, върнете Станимир, Ивков и т.н. :lol:
Забравяш и на "Костов ментаците". :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 04 авг 2024 19:14

Кръг 3 е. Точките са максимални, играта радва, да видим дали отборът ще може да взема точки в по-слаба форма. За мен винаги това е било ключовото за класата на един отбор

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 04 авг 2024 20:05

THE G.A.M.E написа:
1914.1902 написа:Бием - браво, Генчев.

Забравяш и на "Костов ментаците". :lol:

Фадига е - 'Безработен аматьор-безполезник' :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 05 авг 2024 01:00

futbolqga написа:
rane написа:
futbolqga написа:
rane написа:Критикарите на Пламен Андреев... неШо си траете. Шо така?
Поне една добра дума можехте да напишете.

Добра дума за кое? Спасяване ли направи, голова атака ли стартира?

...
Прав си, няма за кое. Ти играта му гледа ли я изобщо? Позиционирането му, спокойствието при намесите му, излизанията му, при едно от които направи 20+ метров спринт и пресече извеждащо подаване, след като защитата ни беше увиснала ... Втори мач играе, втора суха мрежа. Заеви.

Колега, имаш право да си го харесваш Пламен. Всеки има мнение, няма лошо. За мен изброеното от теб е критичният минимум за да си вратар на базово ниво. Ако гледаш мача на тирейци, Дюлгеров за половин час направи повече ключови спасявания от Андреев за цялата му кариера.

E дай сега защитата да спре да играе, че да видим какво може Паци?!
Андреев е млад вратар и има добри перспективи. Да, някой път ни е късал нервите, вероятно и в бъдеще се се случва, но това не е повод да го отпишем. Михайлов също ни е късал нервите, Иванков и той, но си станаха големи вратари. Не виждам причина и Андреев да не направи добра кариера. Лично аз, без да ангажирам някой с мнението си вижда при Андреев определено израстване. Вече играе много по-добре с крака, дава добри пасове напред, пласирането му е значително подобрено. Има какво още да учи, но мисля, че ще го научи.

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 05 авг 2024 11:13

alexdb написа:
futbolqga написа:
rane написа:
futbolqga написа:

...
Прав си, няма за кое. Ти играта му гледа ли я изобщо? Позиционирането му, спокойствието при намесите му, излизанията му, при едно от които направи 20+ метров спринт и пресече извеждащо подаване, след като защитата ни беше увиснала ... Втори мач играе, втора суха мрежа. Заеви.

Колега, имаш право да си го харесваш Пламен. Всеки има мнение, няма лошо. За мен изброеното от теб е критичният минимум за да си вратар на базово ниво. Ако гледаш мача на тирейци, Дюлгеров за половин час направи повече ключови спасявания от Андреев за цялата му кариера.

Андреев е млад вратар и има добри перспективи. Да, някой път ни е късал нервите, вероятно и в бъдеще се се случва, но това не е повод да го отпишем. Михайлов също ни е късал нервите, Иванков и той, но си станаха големи вратари. Не виждам причина и Андреев да не направи добра кариера. Лично аз, без да ангажирам някой с мнението си вижда при Андреев определено израстване. Вече играе много по-добре с крака, дава добри пасове напред, пласирането му е значително подобрено. Има какво още да учи, но мисля, че ще го научи.

Както казах и на колегата, всеки има право на мнение и уважавам вашето. Явно виждате нещо в това момче, което аз определено не мога.

По мое скромно мнение, той няма елементарни заложби за вратар. Колкото и шанс да му се дава, няма как да стане, защото дефицита при него не е в опита, а в таланта и природните дадености - няма рефлекс, няма и футболен интелект за останалите аспекти от вратарския пост.

Между другото, "Някой път ни е късал нервите" е много мек начин да се изразиш за момче, което съсипа последните два сезона на Левски и квалификационния цикъл на младежкия национален отбор. Предстоят ни малко по-сериозни мачове с Лудогорец и Литекс, в които ще си проличи кой от нас е прав - дай Боже да сте вие и да продължим възхода!

Потребителски аватар
JACKO
Контакти:

Мнениеот JACKO » 05 авг 2024 12:26

Чудя ви се и се мая! Какви хора сте бе хора! Вместо да се радвате на добрия старт на сезона, вие се джавкате! Не ми е работа, но не се сдържах!

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 05 авг 2024 20:51

futbolqga написа:
alexdb написа:
futbolqga написа:
rane написа:
futbolqga написа:

...

Както казах и на колегата, всеки има право на мнение и уважавам вашето. Явно виждате нещо в това момче, което аз определено не мога.

По мое скромно мнение, той няма елементарни заложби за вратар. Колкото и шанс да му се дава, няма как да стане, защото дефицита при него не е в опита, а в таланта и природните дадености - няма рефлекс, няма и футболен интелект за останалите аспекти от вратарския пост.

Между другото, "Някой път ни е късал нервите" е много мек начин да се изразиш за момче, което съсипа последните два сезона на Левски и квалификационния цикъл на младежкия национален отбор. Предстоят ни малко по-сериозни мачове с Лудогорец и Литекс, в които ще си проличи кой от нас е прав - дай Боже да сте вие и да продължим възхода!

Така е, всеки има право на мнение. Но все пак и цифрите имат значение. Пламен е рекордьор с 22 сухи мрежи, за 2023 г. е в топ 10 по този показател в Европа, миналият сезон също е сред вратарите в Европа с най-малко допуснати голове, а е от най-младите. Тези цифри все пак са обективен показател за това какво може, а те определено не са лоши. Особено като се има предвид, че Левски в този период изобщо не е доминант в Бг футбола.
Отделно според транфермаркета Пацо е най-скъпият вратар в Бг първенството и на 3-то място като най-висока цена в някакъв момент за някой, обаче и Слуга и Пацо Илиев са с тренд яко надолу. Та и тия все пак нещичко отбират.

Върни се в “Левски”