Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли

Мнениеот rhaegar » 11 юни 2024 09:23

metodito написа:С визитки? В България? Имаш предвид Тони Кроос, Мюлер, Мбапе?

Да бе, Методи, точно тия тримата имам предвид.

Говоря ти за нормална селекция, когато например искаме да платим (представяш ли си) пари за някой играч, който е бил титуляр в последните два сезона в предишния си отбор и е очевидно по-класен от нашия титуляр на тази позиция. Същият има оферта и от Славия Прага, примерно. Къде би избрал да отиде?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 11 юни 2024 09:29

koisa написа:
metodito написа:Уелтън, Кордоба, Георги Миланв, Филип, Цонко, Цунами? Колко па да са толкова далеч времената, в които идваха добри играчи.

За тази цел трябват хора, които разбират от селектиране. Футболисти като изброените от теб има много по света. Филип Кръстев например дойде заради Стоилов, знаейки, че може да му възроди кариерата. Та в този смисъл е хубаво и треньора да се ползва с авторитет сред футболистите и техните мениджъри.

Не са само физически и технически качества, но и дали ще пасне даден футболист на клуба.Както един Бардон пасна. Истински левскар. Непримирим. Куче, вярно и зло. И освен скаутинга, важно е треньора да успее да изстиска най-доброто от даден футболист. Примерно на Анди Краев при Стоилов времето, сигурно ще остане най-силното в кариерата му.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 11 юни 2024 09:35

rhaegar написа:
metodito написа:С визитки? В България? Имаш предвид Тони Кроос, Мюлер, Мбапе?

Да бе, Методи, точно тия тримата имам предвид.

Говоря ти за нормална селекция, когато например искаме да платим (представяш ли си) пари за някой играч, който е бил титуляр в последните два сезона в предишния си отбор и е очевидно по-класен от нашия титуляр на тази позиция. Същият има оферта и от Славия Прага, примерно. Къде би избрал да отиде?

Където му обещаят повече пари. Ако в Генчлербирлиги го позлатят, там ще отиде сигурно. Ами Мислович има нелоша визитка. Цонко каква визитка имаше. За да дойде при нас човек с визитка, както казвш, "Левски" трябва да е чест участник в Европа, да е шампион или вицешампион поне. Но това с визитката, честно, не го разбирам.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 11 юни 2024 10:02

metodito написа:Където му обещаят повече пари. Ако в Генчлербирлиги го позлатят, там ще отиде сигурно.

Парите нарочно съм ги извадил от целия контекст. Приемаме че офертите са еднакви, или поне сходни, иначе изобщо няма смисъл да дискутираме нещата.

metodito написа: Но това с визитката, честно, не го разбирам.

Кво толкова има да не го разбираш? Визитка за нашите стандарти не означава да е Мбапе, стига му да е бил титуляр в последните 2-3 сезона в отбор от първата дивизия на страната си и да има някакви прилични статистически показатели, отговарящи на позицията му на терена.

metodito написа:За да дойде при нас човек с визитка, както казвш, "Левски" трябва да е чест участник в Европа, да е шампион или вицешампион поне.

Ми именно, нали и аз с това почнах. Привличането на читави играчи само с име и някакви успехи от преди 20 години не се случва вече.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 11 юни 2024 11:17

След като Левски не играе редовно в Европа, не може да си позволи високи заплати и няма треньор, който да е известно име, ще се наложи да имаме скаутско звено или отдел или както искате го наричайте. Колкото и да ми е неприятно да го кажа, но тиретата вчера представиха една не ложа структура за управление на футболен клуб и са привлекли не лош главен скаут. Съмнявам се в Левски да има подобна стурктура или да имем скаутско звено. Ние дори не знаем за какво отговаря един Христо Йовов, всъщност знаем, той е левият тест*с на Тиквата.

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 11 юни 2024 14:57

Реално поне това лято няма смисъл да се бърза с трансферите, т.к. няма Европа.
Нека се вземат правилните хора без да се бърза.
И успех на Генчев и ко, защото ще им трябва!
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 11 юни 2024 15:08

Гаоте е подписал с Рен. Ще видим дали е поредната медийна звезда или наистина има качества.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 11 юни 2024 16:03

Съперникът на Левски за първата контролна среща от лятната подготовка е променен, информираха от клуба.
„22 юни, събота, сините ще се изправят срещу Спартак Плевен. Промяната се прави по молба на предварително обявеният съперник – Ботев Враца, в чийто планове за лятна подготовка са настъпили промени.
Двубоят със Спартак Плевен ще се проведе на „Градски стадион“ в Правец, където Левски ще бъде на подготвителен лагер от 16-ти до 29-ти юни.
Часът на срещата ще бъде уточнен допълнително.
ПФК Левски“ благодари на ръководството на Спартак Плевен за проявеното разбиране и бързата реакция при организирането на контролната среща“, написаха от Левски.

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 11 юни 2024 20:15

Генчев говори добре, изглежда имат идея и концепция...интересното е, че каза, че вижда Марин като атакуващ полузащитник, а не крило!!!! Повече от веднъж съм го чувал това. Общо взето ми се струва, че ще вземем Колев, вратар и може би Сержант Юсейн до края на седмицата. Ако ще играем с двама здрави централни нападатели, ми се иска да видя Трибуле до Колев, гледах го няколко пъти и ми се вижда много добър!

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 11 юни 2024 21:08

Eminem написа:Гаоте е подписал с Рен. Ще видим дали е поредната медийна звезда или наистина има качества.

Успех на момчето, дай Боже да се развие и да постигне много успехи.

Върни се в “Левски”