Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот 1914.1902 » 27 май 2024 20:30

Благодарим ти, тренер!

Левски се сбогува с Николай Костов със специално видео. Треньорът води „сините“ за последно при победата с 1:0 срещу Лудогорец.

След мача от Левски изказаха дълбоки благодарности за работата, която Николай Костов свърши в отбора за последната година.

„Благодарим за незабравимите европейски вечери. Благодарим за неуморната работа, въпреки че се наложи да бъдат трансферирани част от най-добрите играчи в течение на сезона. Благодарим ти, тренер! На добър час и винаги един от нас“, написаха от Левски.

https://www.youtube.com/watch?v=gH9JoCb42ow

„Благодарим ти, капитане! Завинаги един от нас!“

От Левски публикуваха специално видео, с което се сбогуваха с капитана Николай Михайлов. Под него написаха „Благодарим ти, капитане! Завинаги един от нас!“

Домакинството на Лудогорец от последния кръг в efbet Лига, спечелено с 1:0, бе последен за вратаря със синята фланелка.

В кариерата си 35-годишният Михайлов има два престоя в Левски, откъдето тръгна и кариерата му в мъжкия футбол. За „сините“ стражът има общо 90 мача, в които е запазил 38 „сухи“ мрежи.

https://www.youtube.com/watch?v=o8AlZyj4YC4

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 27 май 2024 21:17

Тук някои хора като моят любимец с числения ник, който твърдеше, че Левски, ако не е първи няма значение на кое място е, но беше най-доволен от състава на Левски в Разград миналия сезон накрая, ще му обясня какво значи да не си първи и какво значи да си никой. Първо във всяко едно първенство по света, всеки един клуб повече пъти не е бил първи, отколкото е бил първи, важи за Реал, Байерн и т.н. По-важно от това да си първи е да си конкурентен, тоест да опитваш да си първи, сезон след сезон. До 2013 год. Левски опитваше да е първи почти всеки сезон. Имало е слаби сезони с 5-6то място,но като цяло очаквахме след подобен срив, че ще се вземат мерки и те се взимаха и след сезон-два отборът отново се бореше за титлата. Същото важеше за националния отбор. Във всяка квалификационна група единствената цел беше да се класираме за СП, ЕП и о огромния брой случаи, в които не сме успявали сме били близо на мач, на гол, на минути. Което не е същото като след третия мач да обявиш, че попваш да обиграеш отбора за следващия път. Който е гледал мачовете в Сплит или под дъжда с Шотландия може да го обясни. За да бъдеш конкурентен първото нещо е да вземеш треньор, който знае що е то, второто да го оставиш да вземе няколко ключови играчи. Третото е да разпознаеш основноя си противник. Ако разпознаеш Лудогорец, значи се целиш в неговото място и статут, ако разпознеш тирето, съответно. Затова не разбирам какво беше цвиленето миналата година че трябва да пускаме на Разград. Ми вие не виждате Разград като цел, какво искате от шефовете

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 27 май 2024 21:21

Къде съм казал, че съм бил доволен от състава на ПФК Левски срещу Разград миналия сезон? Поредната абсолютна измишльотина срещу мен. Как после искате да ви приемам мненията за нещо сериозно? :lol:

Ето го най-доволният фен на ПФК Левски след мача с Разград:

Мнение от 1914.1902 » 03 юни 2023 23:14

koisa написа:
Ако треньора и ръководството имат поне малко чест и достойнство ще излязат със същия състав и срещу Тирето. Най-малкото да докажат, че уж наистина се пазим за баража!

+1914

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 27 май 2024 21:46

Най-големият враг на форумчето - Числото. Платен от палмите (мега лъжа), бил в някаква група на Слави (лъжата на лъжите) и бил най-доволен от загубата на Левски в Разград (още една лъжа). Всеки пък, който не е на мнението на трима/четирима от този форум е сметнат за БГЛ. Кажете каква е причината да измисляте тези лъжи за мен и какво трябва да направя, че да сте доволни от това, което ще прочетете? Трябва да следвам някаква ваша линия ли, нямам право на мнение, което да не отговаря на вашите интереси и идеи, или нещо друго?

Ако пък толкова ви преча, просто няма да пиша тук и готово. Все ми е едно.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 27 май 2024 22:17

Често в този форум някои съфорумници дискутират, позовавайки се на различни статистики. Това не е лошо, де, показва начетеност и добра футболна култура, но бих искал да припомня думите на един ексцентричен шиптер, пърдял на родните треньорски скамейки. Та въпросният господин Наджи Шенсой каза преди години - Статистиката е като късата пола, уж показва всичко, но не и най-важното - докато журнале му задаваше въпрос за някакви статистически показатели на поредното тире Пирин.
В нашия случай добре смятаме статистиките на Кольо, но как "броим" противника насреща и съответно неговите статистики?
Например, смея да твърдя, че това е една от най-смешните тирейски сбирщини, срещу които сме излизали в кратката им история. За да съм обективен, ще дам и друг пример - изправихме се срещу един от най-обиграните отбори на Тича.
Та, според мен подобни статистики малко изкривяват реалностите, независимо в каква посока.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 27 май 2024 23:33

Тоя Касабов не мога да го търпя, няма ли да се пенсионира вече...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 27 май 2024 23:35

Бъкел не вдява тоя пенсионер, ужасен.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 28 май 2024 00:36

Пак ти казвам, по-добре да си платен, защото да си глупав не е ок.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 28 май 2024 00:53

Аз пък пак казвам, че не се засягам чак толкова много от хора, които обиждат или лъжат. Това показва тяхната много ниска култура, липса на възпитание и всякакъв вид достойнство. Реално нито един човек не би трябвало да се засегне от думите на тези потребители, но понякога няма как да не се отвърне на тези приказки.

Любопитното е, че защитниците на човека, за когото се развява едно знаме в сектор Б и пише честност, прибягват до лъжи. Тъжно.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 28 май 2024 08:09

Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли

https://forum.gong.bg/levski/viewtopic.php?f=1&t=210445

Върни се в “Левски”