efbet Лига: Черно море (Варна) - Левски (София), Събота от 20:15 ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

etternal
Контакти:

Re: efbet Лига: Черно море (Варна) - Левски (София), Събота от 20:15 ч.

Мнениеот etternal » 13 апр 2024 22:42

I_Tuk_Froid_Pobedi написа:
jusi написа:
I_Tuk_Froid_Pobedi написа:Айде да идва вече арабския фонд, такава мъка не се търпи

С висящите дългове към Божков, забрави. Почти съм сигурен, че затова не станаха нещата с Шолак.

Много се преекспонират тия дългове към Божков според мен. Няма начин да няма юридическо решение на проблема. Шолак за мен беше политически пратеник и пак по политически причини ни разиграва, преди да ни отреже. Уважаващ себе си инвеститор няма как да се уплаши от 15 млн. лв. дългове, при положение, че феновете само генерират по около 10 млн. на година

Божков е санкциониран по Магнитски и това е основният проблем, а не размера на дълга. Шолак го каза в едно интервю - изплащането на парите към фирмите на Божков би създало сериозен риск за когото и да е, тъй като също може да бъде санкциониран. Докато Божков не отпише дълга документално, никой сериозен инвеститор няма да се навие да купи акциите на клуба. Приказките на Сираков, че Божков му обещал да не си търси парите не могат да се приемат сериозно. Реално Левски е в много деликатна ситуация и е заложник на Божков, който докато е жив няма да отпише дълга.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 13 апр 2024 22:43

NOMER14 написа:
alexdb написа:
vvessel написа:
NOMER14 написа:Ако сме пети, гостуваме на втория(морето), четвъртия(ЛокоПд) и шестия. Втория кръг домакинстваме на третия(тирето) и последния кръг на Разград. Ако бъркам, ме поправете. Чакаме Бирое какви ще ги мъдри.

Ами май вече няма вариант да сме четвърти.
Няма как Локо Пловдив да загубят и двата си мача.

Така като гледаш бродирането ни в последните четири мача какво значение има дали Локото ще загуби и двата си мача при положение, че с тая игра аз не виждам ние как ще спечелим нещо в следващите си 6 мача.

Първата шестица е създаденена не да се печелят точки, а да се раздават. Миналата година спокойно можехме да останем пети или шести, а можеше и да сме трети.

Бе ние до мачовете на истината можеше ако не първи, то втори да сме, ама .... от 3 мача 0 т. и голова разлика 2 на 10. А в първата шестица като пети ще гостуваме във Варна, Пловдив и на шестия и ще домакинстваме на Тирето и Каузата. Та колко точки викаш ще вземем при тази програма?

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 13 апр 2024 22:47

etternal написа:
jusi написа:
I_Tuk_Froid_Pobedi написа:Айде да идва вече арабския фонд, такава мъка не се търпи

С висящите дългове към Божков, забрави. Почти съм сигурен, че затова не станаха нещата с Шолак.

Много се преекспонират тия дългове към Божков според мен. Няма начин да няма юридическо решение на проблема. Шолак за мен беше политически пратеник и пак по политически причини ни разиграва, преди да ни отреже. Уважаващ себе си инвеститор няма как да се уплаши от 15 млн. лв. дългове, при положение, че феновете само генерират по около 10 млн. на година

Божков е санкциониран по Магнитски и това е основният проблем, а не размера на дълга. Шолак го каза в едно интервю - изплащането на парите към фирмите на Божков би създало сериозен риск за когото и да е, тъй като също може да бъде санкциониран. Докато Божков не отпише дълга документално, никой сериозен инвеститор няма да се навие да купи акциите на клуба. Приказките на Сираков, че Божков му обещал да не си търси парите не могат да се приемат сериозно. Реално Левски е в много деликатна ситуация и е заложник на Божков, който докато е жив няма да отпише дълга.

Сериозно? Ми като гледам то и Шиши е санкциониран по Магнитски ама всички си му плащат като попчета ;)

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 13 апр 2024 22:49

alexdb написа:
vvessel написа:
NOMER14 написа:Ако сме пети, гостуваме на втория(морето), четвъртия(ЛокоПд) и шестия. Втория кръг домакинстваме на третия(тирето) и последния кръг на Разград. Ако бъркам, ме поправете. Чакаме Бирое какви ще ги мъдри.

Ами май вече няма вариант да сме четвърти.
Няма как Локо Пловдив да загубят и двата си мача.

Така като гледаш бродирането ни в последните четири мача какво значение има дали Локото ще загуби и двата си мача при положение, че с тая игра аз не виждам ние как ще спечелим нещо в следващите си 6 мача.

То е ясно, че няма да сме четвърти в крайното класиране, но ако станем четвърти преди плейофите, можем да имаме различна програма, защото като пети програмата ми се струва доста куца. Не че има някакво особено значение програмата за представянето ни. Ще ядем бой наред.

Потребителски аватар
I_Tuk_Froid_Pobedi
Контакти:

Мнениеот I_Tuk_Froid_Pobedi » 13 апр 2024 22:50

alexdb написа:
alexdb написа:
LoveAndPeace написа:
1914.1902 написа:Костов хубаво ще си тръгне, ама Сираков, ако избира новия треньор - ще стане като с предишните, които докара. Провал след провал.

Провал , провал :lol: единия докара купата , продаде стадион за 10 Мин и погаси НАП....като се замисля , вярно звучи като провал.

Абе то тия дългове към НАП все ги погасяваме и накрая все непогасени си седят. Нещо документче показа ли или пак сме на принципа вЕрвайте ми? ;)

Специално за теб ще сканират платежното нареждане, няма страшно

Що бе? Нали нещо щеше да има мнооого прозрачно управление? От това, което се вижда от официалните документи обаче се вижда тотално разминаване с лакардийте на Сираков, а дълговете не само НЕ намаляват, ами се множат. И това е вече трета поредна година.

Страшно много хора я преекспонирате тази прозрачност. Прозрачност е да се информира синята общественост периодично какво се случва в клуба. Ама да изискваш едва ли не да видиш документ, който доказва плащане към НАП клони към дебилщина

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 13 апр 2024 22:52

alexdb написа:
alexdb написа:
LoveAndPeace написа:
1914.1902 написа:Костов хубаво ще си тръгне, ама Сираков, ако избира новия треньор - ще стане като с предишните, които докара. Провал след провал.

Провал , провал :lol: единия докара купата , продаде стадион за 10 Мин и погаси НАП....като се замисля , вярно звучи като провал.

Абе то тия дългове към НАП все ги погасяваме и накрая все непогасени си седят. Нещо документче показа ли или пак сме на принципа вЕрвайте ми? ;)

Що бе? Нали нещо щеше да има мнооого прозрачно управление? От това, което се вижда от официалните документи обаче се вижда тотално разминаване с лакардийте на Сираков, а дълговете не само НЕ намаляват, ами се множат. И това е вече трета поредна година.

Страшно много хора я преекспонирате тази прозрачност. Прозрачност е да се информира синята общественост периодично какво се случва в клуба. Ама да изискваш едва ли не да видиш документ, който доказва плащане към НАП клони към дебилщина

Пич, като става въпрос за дебилщина да те светна - Раев говори на Синята общественост като на дебили. Ако не се усещаш и не го разбираш значи говори на теб ;)

Потребителски аватар
I_Tuk_Froid_Pobedi
Контакти:

Мнениеот I_Tuk_Froid_Pobedi » 13 апр 2024 22:53

etternal написа:
jusi написа:

Да, добре, той и Абрамович беше санкциониран в Англия със запорирано имущество, ама съумя да се отърве от Челси. Пак казвам, на нито една дума не вярвам на Шолак, за мен той никога не е имал намерение да влиза в Левски. Тук играта беше много по-дълбока

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 13 апр 2024 22:53

При Жиката Миланов и бай Гошо Тодоров беше по-добре, ей!
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 13 апр 2024 22:54

NOMER14 написа:Миналата година Морето се отказа от Европа, от което спечелихме. Тая година какви ли им са намеренията.

Сребърните медали
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
I_Tuk_Froid_Pobedi
Контакти:

Мнениеот I_Tuk_Froid_Pobedi » 13 апр 2024 22:55

alexdb написа:
alexdb написа:
alexdb написа:
LoveAndPeace написа:Провал , провал :lol: единия докара купата , продаде стадион за 10 Мин и погаси НАП....като се замисля , вярно звучи като провал.

Пич, като става въпрос за дебилщина да те светна - Раев говори на Синята общественост като на дебили. Ако не се усещаш и не го разбираш значи говори на теб ;)

Няма нужда да ме светкаш за каквото и да било. Наско говори пожелателно, но няма уменията да постигне това, което говори. Което не променя факта, че няма как да позира с документи за твоя кеф

Върни се в “Левски”