Смущаващо интервю на Батков с Бареков
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Смущаващо интервю на Батков с Бареков
В днешното интервю на Т.Батков има доста смущаващи неща.1-ДАНС и Левски нямали нищо общо с лиценза на ЦСКА,а преди да бъди арестуван Ал.Петров търси спешна среща с Батков да си говорят за обвиненията на Томов.Питам ако не са замесени защо е трябвало да се срещат.ДАНС давала ли е квалифицирана информация на Батков.2-Ал.Петров взима баскетболния Левски от Чорни и са поддържали контакти за финансирането на клуба.Питам нормални ли са такива контакти между агент на службите в България и лице със съмнителна репутация.3-Батков директно заяви-Левски е не на народа,а негов.
Re: Смущаващо интервю на Батков с Бареков
има една приказка.няма дим без огън.а и тези двамата какво да ги коментират.двама хубавци от ДС.смях
Навремето васил крумов божковза агент тара казваше''ако не беше майкал шерней,то т.б ще бере картофи в смолян
Къде можем да прочетем това интервю ?
viroglav написа:Къде можем да прочетем това интервю ?
И аз се питам това
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!
Хан Крум написа:Хомо Гереникус ...
в архива на ДС
viroglav написа:Къде можем да прочетем това интервю ?
BNews.bg
Батков ли интервюира Бареков или обратното, че нещо не ми стана ясно от заглавието и от съдържанието на темата?!
Ако темата е със сбъркано заглавие, защо трябва да се вярва на автора за нейната достоверност?
ПП-И двамата са ми еднакво отвратителни, та със сигурност няма да отворя и евентуален линк

Ако темата е със сбъркано заглавие, защо трябва да се вярва на автора за нейната достоверност?
ПП-И двамата са ми еднакво отвратителни, та със сигурност няма да отворя и евентуален линк

Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
пелинат написа:viroglav написа:Къде можем да прочетем това интервю ?
BNews.bg
Благодаря
- Gonzo0009
- Контакти:
Кашчей написа:Батков ли интервюира Бареков или обратното, че нещо не ми стана ясно от заглавието и от съдържанието на темата?!
ПП-И двамата са ми еднакво отвратителни, та със сигурност няма да отворя и евентуален линк![]()
Твърдо зад послеписът ти

moje suze prema tebi padaju... moje suze padaju nagore