Зимната подготовка на Левски Вековен (контроли, трансфери, спекулации и др.)
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Зимната подготовка на Левски Вековен (контроли, трансфери, спекулации и др.)
Кольо пак развали настроението на Рибарската секта. :)))
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
- Michael_Buble
- Контакти:
Re: Зимната подготовка на Левски Вековен (контроли, трансфери, спекулации и др.)
Два епизода ми харесаха много:
1. 51-ва мин. В наказателното поле на Рига има 4-има наши играчи и още 3-ма пред пеналта, когато при грешен пас започва контраатака за съперника. Само след 10 сек ОСЕМ футболисти на Левски се бяха прибрали и заели компактна позиция в собаствената половина. Явно е имало разговори и разбори за участието на офаннзивните футболисти в защита.
2. Около 70-ата минута Костов даваше указания край тъчлинията на Михалев, но силно впечатление ми направи как бащински го бе прегърнал. Това говори много от психологическа гледна точка за отношението към младите. Мисля, че в момента в България Левски е най-подходящото място за развитие на един млад, амбициозен и талантлив футболист.
1. 51-ва мин. В наказателното поле на Рига има 4-има наши играчи и още 3-ма пред пеналта, когато при грешен пас започва контраатака за съперника. Само след 10 сек ОСЕМ футболисти на Левски се бяха прибрали и заели компактна позиция в собаствената половина. Явно е имало разговори и разбори за участието на офаннзивните футболисти в защита.
2. Около 70-ата минута Костов даваше указания край тъчлинията на Михалев, но силно впечатление ми направи как бащински го бе прегърнал. Това говори много от психологическа гледна точка за отношението към младите. Мисля, че в момента в България Левски е най-подходящото място за развитие на един млад, амбициозен и талантлив футболист.
Днес добре играха.
Джемили я пипа.
Джемили я пипа.
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
- Michael_Buble
- Контакти:
Ако искаха да се пробват на емоционална основа да задържат Уелтън, Петрис и Краев с нови договори с по-скромно увеличение, трябваше да го направят преди реванша с Айнтрахт, когато цареше въодушевление и романтика, а стадионите бяха пълни.
В момента, в който забиеш на твой играч табелката с 3,5 млн евро при отчайваща перспектива като отборни амбиции, в мразовита и студена(за един бразилец) София, празни стадиони, кофти терени и при постоянен хейт и напрежение около отбора, трябва да ти е ясно, че това ще стане само срещу много солидна заплата. От 10 на 25 хил евро примерно на Уелтън, както отбеляза един колега. При Петрис и Краев примерно от 5 на 15.
Амо можем да използваме стилистиката на Рибаря - "Не можеш да хванеш акула, ако на куката си сложил царевичка. Ще хванеш най-много шаранче и толкоз".
Но да допуснем, че има дадат такива заплати, то за 6 месеца до лятото, това са грубо сметнати не повече от 200 хил. евро повече само за триото. Ами според мен трябва да си луд, за да не се решиш да инвестираш едни 200к, па дори и 400к, при положение, че на лято можеш да им търсиш реалистични 2,5 млн. на Уелтън и поне по 1млн. на Краев и Петрис. И това не са оптимистичните варианти, а съвсем реалистични такива. Оптимистичните нашето ръководство ги слага с по милион нагоре.
В момента, в който забиеш на твой играч табелката с 3,5 млн евро при отчайваща перспектива като отборни амбиции, в мразовита и студена(за един бразилец) София, празни стадиони, кофти терени и при постоянен хейт и напрежение около отбора, трябва да ти е ясно, че това ще стане само срещу много солидна заплата. От 10 на 25 хил евро примерно на Уелтън, както отбеляза един колега. При Петрис и Краев примерно от 5 на 15.
Амо можем да използваме стилистиката на Рибаря - "Не можеш да хванеш акула, ако на куката си сложил царевичка. Ще хванеш най-много шаранче и толкоз".
Но да допуснем, че има дадат такива заплати, то за 6 месеца до лятото, това са грубо сметнати не повече от 200 хил. евро повече само за триото. Ами според мен трябва да си луд, за да не се решиш да инвестираш едни 200к, па дори и 400к, при положение, че на лято можеш да им търсиш реалистични 2,5 млн. на Уелтън и поне по 1млн. на Краев и Петрис. И това не са оптимистичните варианти, а съвсем реалистични такива. Оптимистичните нашето ръководство ги слага с по милион нагоре.
Добра контролка, хареса ми играта. Макар обективността да изисква да кажем, че съперникът се намира горе-долу в такъв етап на подготовката си (за тях това на практика е предсезонна подготовка, понеже първенството им е в цикъл пролет-есен), в какъвто бяхме ние, когато ни набараха ентусиастите от Дукаджини и Олександрия, но да не връзваме кусур сега.
Според мен моментът е изключително подходящ да припомним завета на Костов:
Няма какво да се обърка! Да треперят! 8-)
Според мен моментът е изключително подходящ да припомним завета на Костов:
Скоро критиците ще поддържат най-много нашия отбор.
Няма какво да се обърка! Да треперят! 8-)
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

realno написа:Кольо пак развали настроението на Рибарската секта. :)))
Ооооо.....почакай. Точат се нокти и зъби за първенството. Няма да му простят със сигурност. Той рибаря говореше ,че Патрис след година две ще е играч на Европейско ниво. А не пожела да го вземе за жълти стотинки в Турция и да го продаде петорно по късно.
Вълчан написа:.... Той рибаря говореше ,че Патрис след година две ще е играч на Европейско ниво. А не пожела да го вземе за жълти стотинки в Турция и да го продаде петорно по късно.
Не че нещо, ама едва ли белгийски или който и да е друг отбор от Западна Европа, пък бил той и в долната половина на класирането, ще подпише с куц кон за 3+2 години и то срещу трансферна сума.
Не че нещо, ама Рибаря не купува играчи, на чиито позиции си има вече футболисти.
Не че нещо, ама Гьозтепе май не дължат много милиони на тоя и оня, та да се налага Рибаря да прави магии с препродажба на играчи, за да кърпи финансите.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

mikata написа:Днес добре играха.
Джемили я пипа.
Това момче се отличава от горилите, купувани от другите отбори в челото.
Все се чудя какво търси тук. Трябва му по-голяма сериозност.
Головете му са от нищото, като повечето сам си ги е изработил.
realno написа:Кольо пак развали настроението на Рибарската секта. :)))
Сектите са повечко...
Не ми харесват тези нападки между левскари ,но Стоянов вади желязна логика.
https://lupa.bg/news/kolovati-sirakov-e ... 4news.html
https://lupa.bg/news/kolovati-sirakov-e ... 4news.html
САМО ЛЕВСКИ!