Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот TristaNNN » 23 яну 2024 12:52

Aronaks написа:
LoveAndPeace написа:Днес е празник , Левски играе.
Да видим дали букитата са си научили урока :lol:

Като гледам стартовия състав, спокойно може да се пробва да паднем първото полувреме и после да вземем мача или поне хикс. Стига да има някъде обявени коефициенти.

Има в Инбета, но пазарите са оскъдни. Ще видим какво се предлага на живо.
На мен ми се върти същата идея - ония ни набутват гол-два на децата, а после влиза тежката артилерия и обръщаме.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 23 яну 2024 13:46

Тук нали някой познаваше Мажоритаря ни "от много време".
Да вземе да му звънне , да го подсети , че нямаме повече свободни квоти :lol:
Че като нищо вярно ще вземат някой сърбин за заместник на Петрито

joro5rov
Контакти:

Мнениеот joro5rov » 23 яну 2024 14:05

Тирето Чочев и Каранга, а ние Лима и Охене :lol: :lol:

Потребителски аватар
gdlk
Контакти:

Мнениеот gdlk » 23 яну 2024 14:20

Тирето има пари, могат да си го позволят
Ние нямаме пари - търсим евтино и ако може без пари

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 23 яну 2024 14:23

joro5rov написа:Тирето Чочев и Каранга, а ние Лима и Охене :lol: :lol:

Кога пък тирето са взели Чочев :mrgreen: Може и да съм пропуснал нещо де
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 23 яну 2024 14:28

Странджата написа:Пишех, че Левски ще пребъде, но като чета тука изпълнените със сарказъм писания; упражненията по любимата за българина тема - прякоросване с цел унижение; обръщенията към левскари като към недостоен опонент на всяка венценосна личност, мисля, че жестоко се лъжа. Освен ако някой не спре този поток от взаимни "надприказвания", някога наричани "затапвания", от несекващото славословене на собствената си прозорливост и всезнайство ... Но - както е писано - скрити вопли на печелен странник, напразно спомнил Левски и родина!
Спрете се бе! Не може ли с уважение към другия да пишеш, да признаеш, че и той има право - макар според тебе само за себе си, да престанете да налагате собствената си истина, колкото и да е очевидна- да речем- не само според вас. Това форум на левскари ли е или на хора, за които името на Левски само повод да заявят себе си!
Не ви ли е жал за съдбата на този велик отбор, че сте започнали да се ядете като кучета?
Тук вече никой истински левскар не може да намери и малко вяра, че Левски ще го бъде. Чудя се какво ли търся още в този форум. Напускам го - да припомня пак любими стихове - "жал никого не ще попари". Все пак на лични мога да си пиша с двама-трима ...

E, стига пък и ти - ми нормални са тези неща, а ти, като човек, който познва бълагрската литература, следва да го знаеш много добре. Мислиш ли, че нашите възрожденци не са пресолвали, и то доста, манждата със "ставайте, робове, аз не ща ярем", с "Даваш ли, даваш, Баланджи Йово" и т.н. И отлично знаеш защо са го правили - ми за да събудят стадото!

Аз съм много, ама много далеч от онези титани, но се мъча да правя точно това - да събудя стадото и то най-накрая да прогледне, че с Насо ни чака само и единствено славизация, а с лед нея и тире. Неизбежно е с този имбецил със зависимости начело. Е, алтернативата е една - алеле, майко, ама да не мислиш, че за обикновения селянин преди 150 години разни пройдохи като Ботев, Левски и сие, дето са искали от него да мре за някаква имагинерна цел, са били реална алтернатива на султана. Нарочно го пиша това, защото сега някои първосигнално ще се хванат за думите, без да разберат смисъла зад тях, но знам, че ти ще ме разбереш.

И не спирай да пишеш - всеки левскар е важен, без значение дали е БГЛ, СЗдруженец, наркос, чичка или каквото и да е там друго!
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 23 яну 2024 15:07

Коментарите за Охене във Фейса са показателни. Но лично аз отделям един:

Дано само не изяде Маринчо, че се каним да му взимаме някакви пари.

:lol:

Потребителски аватар
darkblue67
Контакти:

Мнениеот darkblue67 » 23 яну 2024 15:52

Странджата написа:Пишех, че Левски ще пребъде, но като чета тука изпълнените със сарказъм писания; упражненията по любимата за българина тема - прякоросване с цел унижение; обръщенията към левскари като към недостоен опонент на всяка венценосна личност, мисля, че жестоко се лъжа. Освен ако някой не спре този поток от взаимни "надприказвания", някога наричани "затапвания", от несекващото славословене на собствената си прозорливост и всезнайство ... Но - както е писано - скрити вопли на печелен странник, напразно спомнил Левски и родина!
Спрете се бе! Не може ли с уважение към другия да пишеш, да признаеш, че и той има право - макар според тебе само за себе си, да престанете да налагате собствената си истина, колкото и да е очевидна- да речем- не само според вас. Това форум на левскари ли е или на хора, за които името на Левски само повод да заявят себе си!
Не ви ли е жал за съдбата на този велик отбор, че сте започнали да се ядете като кучета?
Тук вече никой истински левскар не може да намери и малко вяра, че Левски ще го бъде. Чудя се какво ли търся още в този форум. Напускам го - да припомня пак любими стихове - "жал никого не ще попари". Все пак на лични мога да си пиша с двама-трима ...

Напълно съгласен с написаното. Като и очаквах никой не коментира поста ти. Аз лично блокирах няколко човека да не виждам постовете им, но не помага. Та и аз май ще напускам.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 23 яну 2024 15:57

Ще се предава ли някъде контролата ?
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 23 яну 2024 15:57

Киро Пора написа:Изтървахме момента да продадем Краев и Петрис за добри пари, спокойно можеше да им вземем 2-3 милиона лева. Дано не изтървем момента да има вземем някакви пари, който ще е още няколко седмици. Трябва да се направи всичко възможно да намерим къде да ги продадем за по 100-200 хиляди на човек.

Другото ще е върха на идиотизма - да стоят цяла пролет, да си тичат за здраве, ние да им плащаме заплати, а на лято да си вземат шапките и по живо, по здраво кой от къде е. В същото време ние да платим трансферни суми за техните заместници и да плащаме и на тях заплати...

Доколкото си спомням Раев искаше да продаде Краев за 2-3 милиона лева. Но никой не му предложи повече от 700 хил. €. Народът си има поговорка за това: "Лаком г*з кръв с*ре." Сега и толкова няма да вземе. Даже и заплата ще взима баз да играе. Типично за ръководителите на клуба. Спомням си още и изявлението: "... от Герена са на път да постигнат поразумение с Асен Чандъров, който явно ще трябва да замести напускащия Краев." https://www.sportlive.bg/bgfootball/lev ... 73926.html. Е, видяхме колко го замести. Дано така не го замести и Охене. Добър, лош, Андриан поне респектираше с фиизика. Ако го бяха пуснали в Унгария сега щяхме да знаем дали би могъл да стане и по-добър футболист, или престоя на Герена му е върха.

Върни се в “Левски”