Странджата написа:Пишех, че Левски ще пребъде, но като чета тука изпълнените със сарказъм писания; упражненията по любимата за българина тема - прякоросване с цел унижение; обръщенията към левскари като към недостоен опонент на всяка венценосна личност, мисля, че жестоко се лъжа. Освен ако някой не спре този поток от взаимни "надприказвания", някога наричани "затапвания", от несекващото славословене на собствената си прозорливост и всезнайство ... Но - както е писано - скрити вопли на печелен странник, напразно спомнил Левски и родина!
Спрете се бе! Не може ли с уважение към другия да пишеш, да признаеш, че и той има право - макар според тебе само за себе си, да престанете да налагате собствената си истина, колкото и да е очевидна- да речем- не само според вас. Това форум на левскари ли е или на хора, за които името на Левски само повод да заявят себе си!
Не ви ли е жал за съдбата на този велик отбор, че сте започнали да се ядете като кучета?
Тук вече никой истински левскар не може да намери и малко вяра, че Левски ще го бъде. Чудя се какво ли търся още в този форум. Напускам го - да припомня пак любими стихове - "жал никого не ще попари". Все пак на лични мога да си пиша с двама-трима ...
E, стига пък и ти - ми нормални са тези неща, а ти, като човек, който познва бълагрската литература, следва да го знаеш много добре. Мислиш ли, че нашите възрожденци не са пресолвали, и то доста, манждата със "ставайте, робове, аз не ща ярем", с "Даваш ли, даваш, Баланджи Йово" и т.н. И отлично знаеш защо са го правили - ми за да събудят стадото!
Аз съм много, ама много далеч от онези титани, но се мъча да правя точно това - да събудя стадото и то най-накрая да прогледне, че с Насо ни чака само и единствено славизация, а с лед нея и тире. Неизбежно е с този имбецил със зависимости начело. Е, алтернативата е една - алеле, майко, ама да не мислиш, че за обикновения селянин преди 150 години разни пройдохи като Ботев, Левски и сие, дето са искали от него да мре за някаква имагинерна цел, са били реална алтернатива на султана. Нарочно го пиша това, защото сега някои първосигнално ще се хванат за думите, без да разберат смисъла зад тях, но знам, че ти ще ме разбереш.
И не спирай да пишеш - всеки левскар е важен, без значение дали е БГЛ, СЗдруженец, наркос, чичка или каквото и да е там друго!