Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот blue avalanche » 15 ное 2023 21:08

Ще напомня на някои тук, че славистите не винаги са били толкова малко както сега. Те бяха докарани до това положение... От "белия Сираков".

На линия
Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 16 ное 2023 10:42

Според мен Левски се държи нарочно в това състояние от задкулисието, което управлява Мажоритаря и Палмите. Преди беше Боко, сега може и да е Пеевски. Нямам идея кой от двамата, може и двамата, както и не знам точно каква е идеята отбора да е в будна кома толкова години. Най-обичания и най-популярен отбор в България да затъва в дългове, да не може да си позволи качествени играчи, да не може да има нов модерен стадион, да не се развива успешен бизнес използвайки се фенската маса, все въпроси на които не знам отговора. Изглежда като мазохизъм, вместо да направиш огромна част от народа щастливи, да създадеш силен отбор, който да играев в групите на евротурнирите, да имаш модерен стадион, който ще е доста пълен в повечето мачове, да изкарваш пари от артикули, билети, рекламодатели и т.н., някой предпочита Левски да е на колене и да се бори за баражи, за оцеляване и да трупа задължения. Няма такава ситуация, да не искаш да изпозлваш най-обичания отбор и да го направиш машина за пари и за спортни резултати.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 16 ное 2023 11:01

Много е лесно да се търси врага "отвън", вместо да се види корумпираното и некадърно ръководство в самия клуб.
Направо виждам как Пеевски и Борисов се събуждат сутрин и първата точка от дневния им ред е "Какво "мръсно" да направя днес на ПФК Левски АД". Понеже те си нямат други грижи.
Защо Борисов първо ще "слага" В.Божков, а после ще го "маха"? Някакво ЛОГИЧНО обяснение?
Пеевски, пък, уж даде някакви пари за "спасението на Левски", пък после го играе за "загробването на Левски"???
"Световните конспиратори" ряпа да ядат!
Как ТОЧНО Борисов и Пеевски "затъват" клуба в дългове? Те ли трябва да правят селекцията на качествени играчи? Те ли водят ментетата? Когато Сираков каза, че щял да търси помощ от Боко за стадиона, ние ревнахме "Сакън"! Сега, пък, що не ни построил стадион, за да ни направел щастливи? Последно? Да строи или да не строи? Щото и той се обърка вече... :mrgreen: :mrgreen:
Не е работа на което и да е правителство, в която и да е страна да прави който и да е отбор "машина"! Или каквото е там...
Само да припомня, че когато Сираков беше директор в клуба по времето на Батков, прекара през отбора една сюрия ментета като Роджерио Гаучо, Леонидас Фрейтас, Шунейко, Ковал и т.н. Пак ли Борисов и Пеевски бяха виновни?

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 16 ное 2023 11:10

Тук очевидно си изостанал прекалено много ...... АМА МНОГО....... със събитията около Божков, Борисов, цеките и акциите по центъра на София.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 16 ное 2023 11:11

parvanoff написа:[offtopic]...[/offtopic]

[offtopic]Прекалено дребнаво мислене показваш! Влизаш в някакви излишни обяснителни режими, пишеш някакви романи съдържащи едни и същи неща, на които вече съм отговорил ясно и точно. Но явно държиш да си повтаряш нещата в опит да ме убедиш, че само ти си прав. Макар да е очевидно, че сме на крайно различни мнения и виждания за нещата в/около Левски!

Ще акцентирам само върху две неща, за другите, който разбрал, разбрал...

За дълговете отново не си запознат-има намаляване и си е доста прясна новина, но как не си разбрал... не знам... Та я кажи от кога не сме намалявали дългът? Това за теб очевидно не е повод за надежда, но за мен е. И защо трябва да го пишеш като факт-ти като си изгубил надежда не прави, така че и другите да те последват, ясно е, че това не е добре за любимия ни отбор...

Това, ако го наричаш намаляване, значи ще са нужни още около 4-5 години да намалим само дълга към НАП. За другите да не говорим... Та, в този смисъл написах, че няма движение около дълговете.

За славизацията ти писах 30 страници по-назад, когато каза, че Венци ги държал в будна кома, а се оказа, че той ги направи шампиони след десетилетия пауза. Не ми отговори, а това е факт... Казах ти, че разликата между Левски и Славия е в количеството фенове, а не че славистите не искат да стават шампиони и затова прогресивно са станали камерно количество фенове, а с твоите разсъждения, които се надявам да не се споделят от други хора и ние сме тръгнали лека-полека в тази посока-върни се малко назад и си припомни

След като Венци ги направи шампиони какво последва? От отбор с много фенове, до отбор с една каруца фенове. Пълен средняк (в какъвто се опитват да направят и Левски в момента). Ясно ти обясних тогава, че не става въпрос за количеството фенове, а за поведението на тези фенове, които са се примирили, спрели са да очакват каквито и да е било постижения на своя отбор и това в продължение на много години е довело до т.н. славизация. А, тя до отлив и намаляване на фенската им маса!
И за да видиш, че не само аз забелязвам подобни симптоми сред Левскарите, ето ти едно изказване в Левскарски подкаст (ако не ти зареди точно си пускаш в 36-та минута):
https://www.youtube.com/watch?v=cfM1jCeZ0Nk
Макар, че там не го наричат славизация, а промяна на ДНК-то![/offtopic]
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 16 ное 2023 12:07

Ама, разбира се, че съм "изостанал"... Не е дадено нам, "простосмъртните", да сме в час. Само на някои богоизбрани. :mrgreen:
Откъде да сме чували за "събитията около Божков, Борисов, цеките, акциите..."? Моля ви се. Даже не дръзвам да се преструвам на "осведомен".

Потребителски аватар
I_Tuk_Froid_Pobedi
Контакти:

Мнениеот I_Tuk_Froid_Pobedi » 16 ное 2023 13:24

Най-милото Мило да вземе да си задейства позициите в Испания (нали кокоските са официален представител на Ла Лига за България бля-бля) и да привличаме Де Хеа, че пичагата ще изпадне до Сегунда дивисион. Айде Левски да е по-добра опция от 11-я в Сегунда :mrgreen: Още догодина може да гастролира по ЕКТ, дет' се вика

https://dsport.bg/de-hea-izpadna-do-seg ... 36971.html

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 16 ное 2023 14:18

Aronaks написа:Според мен Левски се държи нарочно в това състояние от задкулисието, което управлява Мажоритаря и Палмите. Преди беше Боко, сега може и да е Пеевски. Нямам идея кой от двамата, може и двамата, както и не знам точно каква е идеята отбора да е в будна кома толкова години. Най-обичания и най-популярен отбор в България да затъва в дългове, да не може да си позволи качествени играчи, да не може да има нов модерен стадион, да не се развива успешен бизнес използвайки се фенската маса, все въпроси на които не знам отговора. Изглежда като мазохизъм, вместо да направиш огромна част от народа щастливи, да създадеш силен отбор, който да играев в групите на евротурнирите, да имаш модерен стадион, който ще е доста пълен в повечето мачове, да изкарваш пари от артикули, билети, рекламодатели и т.н., някой предпочита Левски да е на колене и да се бори за баражи, за оцеляване и да трупа задължения. Няма такава ситуация, да не искаш да изпозлваш най-обичания отбор и да го направиш машина за пари и за спортни резултати.

Ако Мутрата някъде си навира "левскарския" нос, е при контрапротестърите и "Гешев е радост". От там може да нагнетява и трови атмосферата в клуба. "Най- големия левскар" е и най - големия душманин на клуба, както и платените лумпени от сектор Б.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 16 ное 2023 14:25

koisa написа:[offtopic]...

koisa написа:Прекалено дребнаво мислене показваш! Влизаш в някакви излишни обяснителни режими, пишеш някакви романи съдържащи едни и същи неща, на които вече съм отговорил ясно и точно. Но явно държиш да си повтаряш нещата в опит да ме убедиш, че само ти си прав. Макар да е очевидно, че сме на крайно различни мнения и виждания за нещата в/около Левски!

Дребнаво е да кажа, че съм написал нещо 10 пъти, а ти да ми кажеш, че били 2. Дребнаво е да ми казваш, че не съм казал, че не се отнася нещо за теб, а да съм го казвал няколко пъти. Дребнаво е да кажеш, че пиша едни и същи неща при положение, че ти не си ги видял и върху тях си пишеш отново и отново заучените фрази. Очевидно ти се губят някои понятия. Това да дискутираш някаква тема и да се опиташ да я разясниш до края не е дребнавост! Освен това не смятам да те убеждавам в нищо, просто ми писна да се спами едно и също от някои хора, защото именно със спам човек се опитва да убеждава някого, когато няма доводи...

koisa написа:Това, ако го наричаш намаляване, значи ще са нужни още около 4-5 години да намалим само дълга към НАП. За другите да не говорим... Та, в този смисъл написах, че няма движение около дълговете.

Ето един от въпросите, на които не си отговорил, въпреки че написа, че си отговорил на всичко, при това ясно и точно :) /не е единственият естествено/. Колко намалиха дълговете предишните собственици или само ги увеличаваха? И ако наричаш намаляване на дълга към НАП за една година с 20% никакво движение, кажи какво е движението за примерно 15 години преди това?

koisa написа:След като Венци ги направи шампиони какво последва? От отбор с много фенове, до отбор с една каруца фенове. Пълен средняк (в какъвто се опитват да направят и Левски в момента). Ясно ти обясних тогава, че не става въпрос за количеството фенове, а за поведението на тези фенове, които са се примирили, спрели са да очакват каквито и да е било постижения на своя отбор и това в продължение на много години е довело до т.н. славизация. А, тя до отлив и намаляване на фенската им маса!

Я ми кажи колко са били многото фенове преди Венци? Ако може и с доказателства, защото аз такова нещо не съм забелязал... Не мисли, че защитавам прословутия Венци-такива хора са вредни за българския футбол, не само за Славия! Просто искам да го разнищим този термин. ;)

koisa написа:И за да видиш, че не само аз забелязвам подобни симптоми сред Левскарите, ето ти едно изказване в Левскарски подкаст (ако не ти зареди точно си пускаш в 36-та минута):
https://www.youtube.com/watch?v=cfM1jCeZ0Nk
Макар, че там не го наричат славизация, а промяна на ДНК-то!

Естествено, че не го наричат "славизация", защото този термин го измислихте тук без да отговаря на реалното състояние на нещата... Ето ти още един въпрос. Как разбра, че на феновете на Славия не им пукат тези неща, които написа? Както ти казах познавам слависти и им пука. Просто не ходят на стадиона, а само плюят в лични разговори. И това, което си ми постнал е твоят начин ли? Мислиш, че като освиркваш играчите на стадиона и нещата ще се оправят? Или като изпочупиш някоя седалка? Това ли е прочутото непримирение? Питам те, защото не е като да не се е случвало и сравнително скоро, но не съм видял нещата да се подобряват... Все пак, пак е нещо, защото поне ще сте на стадиона... ;) Моето мнение е, че преди много време нещата се променяха с революции, а сега с протести /но не протест с 2-ма човека образни казано/, но оставям на младите да движат нещата. ;) Виж 2 минути след това какво се казва и за мен това е по-големия проблем, той и Странджата го спомена. Разделението на феновете, обидите и т.н.
Нямам сили вече да коментирам мнението преди моето, барабар с цитата. Все другите са на виновни на нас... Задкулисия, конспирации, 5 г-то, ваксините и т.н. Аман от политика... Няма оправия тая държава и т'ва е...[/offtopic]

blue avalanche написа:Много е лесно да се търси врага "отвън", вместо да се види корумпираното и некадърно ръководство в самия клуб.
Направо виждам как Пеевски и Борисов се събуждат сутрин и първата точка от дневния им ред е "Какво "мръсно" да направя днес на ПФК Левски АД". Понеже те си нямат други грижи.
Защо Борисов първо ще "слага" В.Божков, а после ще го "маха"? Някакво ЛОГИЧНО обяснение?
Пеевски, пък, уж даде някакви пари за "спасението на Левски", пък после го играе за "загробването на Левски"???
Как ТОЧНО Борисов и Пеевски "затъват" клуба в дългове? Те ли трябва да правят селекцията на качествени играчи? Те ли водят ментетата? Когато Сираков каза, че щял да търси помощ от Боко за стадиона, ние ревнахме "Сакън"! Сега, пък, що не ни построил стадион, за да ни направел щастливи? Последно? Да строи или да не строи? Щото и той се обърка вече... :mrgreen: :mrgreen:
Не е работа на което и да е правителство, в която и да е страна да прави който и да е отбор "машина"! Или каквото е там...
Само да припомня, че когато Сираков беше директор в клуба по времето на Батков, прекара през отбора една сюрия ментета като Роджерио Гаучо, Леонидас Фрейтас, Шунейко, Ковал и т.н. Пак ли Борисов и Пеевски бяха виновни?

[offtopic]:lol: :lol: :lol: Ееее, нейсе и аз да се съглася с теб... Нямаше как да го напиша по-добре. Добре, че си го написал, че вече не ми се занимава...[/offtopic]
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

На линия
Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 16 ное 2023 15:43

blue avalanche написа:Много е лесно да се търси врага "отвън", вместо да се види корумпираното и некадърно ръководство в самия клуб.

Може би аз не съм се изразил правилно, но определено не си ме разбрал. Точно това се питам, кой държи това корумпирано и некадърно ръководство в Левски? Кой назначава "бащиците" последните 10-15 години, на които не им пука къде в таблицата е отборът и как да се развива? Кой иска Левски да се превърне в тим от средата на таблицата, затънал в задължения, с разделени фенове и без подкрепа от трибуните?
Ако всичко това са заблуждения, как така няма нито една голяма корпорация или богат бизнесмен, който да вижда, че Левски е възможност за страхотен бизнес. Не ми казвайте, че 15-20 млн. евро са страшно тежки задължения.

Върни се в “Левски”